X

Evreul HOWARD SCHULTZ, director general STARBUCKS: “Daca sustii casatoria traditionala, nu vrem să lucrăm cu tine”

http://www.writingfordesigners.com/?p=2656

Howard Schultz, director general Starbucks: „Dacă ești pentru căsătoria tradițională, nu vrem să lucrăm cu tine”

Pe parcursul reuniunii anuale a acționarilor, Howard Schultz a transmis un mesaj clar investitorilor care nu susțin căsătoriile gay: nu vrem colaborare.

Convingerile directorului general s-au amestecat cu mediul de afaceri. Schultz a continuat să pretindă că Starbucks se străduie să „îmbrățișeze diversitatea de tot felul”. Acesta a spus unui acționar care susține căsătoria tradițională să vândă acțiunile sale și să investească în altă parte.

Schultz părea ostil și intolerant față de orice acționar care s-a opus căsătoriilor între homosexuali din motive morale sau religioase.

În timpul întâlnirii, acționarul Tom Strobhar (fondatorul Centrului de Acțiune al Moralității) a menționat o scădere a veniturilor din vânzări după ce compania și-a exprimat sprijinul pentru căsătoria dintre homosexuali.

Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Howard Schultz (nascut la 19 iulie 1953) este evreu.

Presedinte si CEO-ul Starbucks.

Fost proprietar al Seattle SuperSonics.

Membru al Consiliului Director la Square, Inc.

Cofondator in 1998 al Maveron impreuna cu Dan Levitan.

În ultimii ani, coporații din America precum Kindle, Marriot, Chevrolet și Target s-au adresat în special consumatorilor homosexuali și au creat în mod specific anunțuri atrăgătoare. General Mills a făcut public un amendament împotriva căsătoriei tradiționale.

Agenda homosexualilor urmează un proces de cucerire cultural format din cinci etape. Primul pas este solicitarea toleranței, urmat de revendicarea drepturilor egale, apoi vine celebrarea, unde toți trebuie să accepte și să promoveze homosexualitatea ca pe un lucru de valoare, apoi participarea forțată la „cultura” homosexuală, iar în final sancționarea oricui se opune.

America este în ultima etapă. Gândiți-vă pe unde se află România…

Citiți vă rog și:

Daca e real, e odios dar si edificator: CUM PLANUIESC ACTIVISTII HOMOSEXUALI SA ACTIONEZE. Citate

Noul expert LGBT la ONU: Libertatea religioasă „nu este absolută”, trebuie restrânsă dacă se opune homosexualității

SLOVENIA: Căsătoriile homosexualilor vor fi permise

 

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.