X

Un preot papistaș s-a dat în spectacol la Românii au talent

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Don Elvis, are 43 de ani, este preot catolic în Italia și s-a dat în spectacol la Românii au talent, interpretând o melodie de-a lui Elvis Presley. 

”Locuiesc în Italia, într-un orășel micuț, la o oră de Roma. Mă ocup de pastorală, iar în timpul liber mă dedic pasiunii, dar încerc să nu uit că sunt preot. Distracția nu este un păcat”, a spus pretinsul preot.

După ce a ajuns pe scenă, acesta s-a dezlănțuit, făcând gesturi destul de indecente. Replicile la mișto nu s-au lăsat așteptate de la cei 4 jurați:

”Aș da orice să-l văd și pe popa al nostru Daniel, cântând ca Tudor Chirilă”, a reacționat Florin Călinescu, la final.

”Părinte, am o curiozitate. Aveți un tatuaj? Părinte ești foarte cool”, a spus Mihaela Rădulescu.

”Eu am avut senzația că-l aud pe Elvis. Pentru mine a fost un șoc. Ce zace în tine, părinte, iartă-mă… ce-a fost acolo… ”, i-a spus Andra concurentului,

iar Andi a continuat:

”Mare ți-e grădina, Doamne!, zicea o vorbă! E o apariție care va marca acest sezon, n-am nici o îndoială!”.

Imaginile spun și mai multe:

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Știm că papistașii nu fac parte din Biserică, deci nici preoție nu au. Personajul este un măscărici, ca mulți alții din cadrul confesiunii papsitașe. Cam cu aceștia vor ecumeniștii să ne unim.

https://www.youtube.com/watch?v=f8onM-lmACw

https://www.youtube.com/watch?v=jCBJ7dMeGAk

Cat despre genul asta de emisiuni, cititi va rog si:

Treaba evreiasca: “X FACTOR” si “… AU TALENT”

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button