X

Violențe grave într-un cartier mărginaș din Stockholm. Trump afirmă că Suedia are mari probleme cu imigranții

de null
https://www. blazingcatfur.ca/category/sweden-a-nation-commits-suicide/

Violențe grave au izbucnit luni seară la Stockholm, la doar câteva ore după ce premierul Suediei l-a atacat pe Trump că-i defăimează țara.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Violențele, care au avut loc în cartierul Rinkeby din capitala Suediei, o zonă locuită în marea sa majoritate de imigranți și caracterizată de un ziarist de la Expressen drept „teatru de război”, s-au soldat cu răniți și cu mai multe mașini incendiate.

Forțele de ordine au fost nevoite să se retragă la o stație de benzină, după ce a fost nevoită să tragă foc de avertisment, în timp ce un grup de circa 30 de vandali îi bombardau cu pietre pe polițiști.

Purtătorul de cuvânt al poliției, Lars Bystrom, a declarat: „Ofițerii noștri au fost atacați de un număr de persoane, unele dintre ele mascate, care au aruncat cu pietre. S-au simțit atât de amenințați încât au trebuit să tragă un foc de avertisment.”

În timpul violențelor, care au izbucnit în jurul orelor 20.30, după ce un imigrant a fost arestat în apropiere de stația de metrou Rinkeby, un trecător care se îndrepta pașnic spre casă a fost bătut și jefuit, iar un fotoreporter a trebuit spitalizat după ce a fost atacat de un grup de circa 15 persoane.

Fotoreporterul Dagens Nyheter a declarat: „Am fost lovit de o mulțime de pumni și picioare și am stat peste noapte în spital.”

Vandalismele au continuat până târziu în noapte, iar poliția a anunțat că au fost jefuite mai multe magazine și mai multe mașini au fost incendiate într-un al doilea val de violențe.

Un ziarist al televiziunii SVT aflat la fața locului a declarat: „Am mai văzut tulburări și violențe și în trecut, dar acum este cu totul altceva. Parcă ar fi un teatru de război.”

Scenele șocante din Rinkeby, unde populația este în proporție de 61% formată din imigranți, se petrec după ce Donald Trump a fost acuzat că a inventat un atentat în Suedia, deși în realitate el afirmase că țara scandinavă are mari probleme cu imigranții.

Într-o conferință de presă organizată luni, premierul suedez Stefan Löfven s-a declarat „surprins” de comentariile președintelui american, adăugând:

„Cred că trebuie cu toții să ne asumăm relatarea corectă a faptelor și să verificăm orice informație pe care o răspândim.”

Îngrijorat de imaginea țării în exterior, postul național de radio suedez a difuzat un interviu în engleză. Un  ofițer de poliție care a dezmințit că așa numitele „no-go zones”, zonele periculoase unde poliția nu reușește să impună legea, nu există în realitate în Suedia. „Mai degrabă, sunt go-go zones”, a ironizat ofițerul.

Totuși, în luna septembrie, un raport citat de Breibart dezvăluia că 80% din ofițerii de poliție se gândesc să-și schimbe meseria din cauza pericolului muncii lor.

Sergentul Peter Larsson declară: „Violențele împotriva noastră, a polițiștilor, dar și a paramedicilor și pompierilor au devenit mult mai grave. Vorbim despre aruncări de pietre, agresiuni, incendii. Este mult mai rău decât în anii trecuți.”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Eu cred ca sunt probleme nu mari, ci grave in toate tarile primitoare ,,fortat” de fiare salbatice=mahomedanii.Problema e ca s-a bagat o cenzura drastica de catre …stapani,ca sa nu se transmita de presa nimic si de aia e atata liniste.Uitandune la filmuletele de pe net vedem ca e ceva apocaliptic si infiorator prin taberele de refugiati (si nu numai) si in franta si in germania,grecia sau belgia.Citeam undeva acu vreo cateva luni ,cum ca germania ,subordonata unei babe spurcata (ca si aia vad ca dorm mai profund decat noi) si probabil iubitoare de nudism nu mai are voie sa apara in presa numele infractorilor daca sunt de provenienta araba(mahomedana),bineinteles ….sa nu intre popolatia in panica…tuuu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button