X

ONG-ul Human Rights Watch (HRW), finanțat de Soros: Guvernul conservator al Poloniei este o amenințare la adresa “valorilor europene”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O organizație sprijinită de Soros cere UE să utilizeze “Opțiunea nucleară” privind “Populista” Polonie. 

ONG-ul Human Rights Watch (HRW), finanțat de Soros, a declarat că guvernul conservator al Poloniei este o amenințare la adresa “valorilor europene”, şi a cerut Uniunii Europene (UE) să ia în considerare activarea unui mecanism numit “opțiunea nucleară” împotriva Poloniei.

În plus, după acest ONG finanțta de SOROS, alegerea președintelui Donald J. Trump, în SUA reprezintă o “formă deschisă naționalistă de populism care e împotriva drepturilor democratice”, și care reprezintă o “amenințare externă serioasă” pentru UE, în conformitate cu “director de advocacy pentru Europa” al acestui ONG, Philippe Dam.

Avertizând că Polonia reprezintă o amenințare “internă” pentru blocul UE, el spune că, Comisia Europeană ar trebui să declanșeze articolul 7 din Tratatul de la Lisabona – un mecanism juridic care nu a fost folosit niciodată, ceea ce ar avea ca rezultat pierderea dreptului de vot al națiunii poloneze, în cadrul Consiliului European.

În articolul publicat de EU Observer, marți 14 februarie 2017, ONG-istul Dam evidențiază criticile oficialilor guvernamentali polonezi aduse migrației în masă dorite şi susținute de George Soros, iar acest lucru spun grupurile “pentru drepturile omului” face parte dintr-o “secțiune transversală a practicilor care contravin valorilor europene și care necesită o acțiune din partea Uniunii Europene”.

Alte măsuri criticate în articol, se menționează a fi “politicile care amenință drepturile fundamentale ale omului” şi care includ “un plan care să rostogolească înapoi drepturile de avort ale femeilor” și un Act din iunie 2016 Anti-tero, care face face mai ușor pentru serviciul de securitate al Poloniei să efectueze supravegherea cetățenilor străini care au intrat în Polonia.

“Barajul” propus de ONG-ul finanțat de Soros, îndeamnă UE-ul să aplice sancțiuni Poloniei după ce comisiile UE vor lansa o investigație care să caute “amenințări sistemice”, la adresa statului de drept în Polonia.

Comisia și mass-media liberalo-progresiste din Polonia, susțin că partidul de guvernământ “Lege și Justiție” (PiS) a lansat un atac asupra “sistemului judiciar independent” prin refuzul de a valida în funcții 3 judecătorii ai Curții Constituționale din Polonia.

Ce s-a întâmplat de fapt? La doar trei săptămâni înainte de a pierde puterea în 2015, fostul partid de guvernământ al țării, Platforma Civică a numit trei noi judecători care să-i înlocuiască pe alți trei înainte ca termenul lor să expire, astfel încât Curtea să fie controlată în continuare de oameni obedienți progresiştilor din Polonia. Noul partid conservator a refuzat să valideze această procedură şi a schimbat întreaga lege de funcționare a curții.

HRW este un ONG puternic finanțat de miliardarul de origine maghiară George Soros, care sprijină sute de ONG-uri din întreaga lume, cu scopul de a promova o varietate de obiective printre care se numără desființarea granițelor naționale și restricționarea capacității poliției de a aplica legea și ordinea.

În 2010, managerul unui imens fond de hedging, miliardarul George Soros, a promis să dea 100 de milioane de $ (milioane £ 80) ONG-ului, Human Rights Watch pe o perioadă de zece ani. ONG-ul american prîn declarațiile sale fiscale cele mai recente arată că a primit 10 milioane $ de la Open Society Foundations Soros doar în 2014.

În septembrie, deputatul PiS Krystyna Pawłowicz a cerut ca lui Soros să i se retragă cea mai mare distincție a Poloniei pentru străini (pe care o primise anterior de la progresişti), acuzându-l pe speculatorul globalist că a “deschis finanțarea cu nerușinare a elementul anti-democratic și anti-polonez, cu scopul de a lupta împotriva suveranității poloneze și a culturii creștine autohtone “.

traducere: fluierul.ro

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button