X

Experții sioniști: Trebuie să începem acum construirea celui de-Al Treilea Templu

de null

O filmare recentă de la Institutul Templului a concluzionat fără echivoc că Al Treilea Templu nu va coborî din cer.  A lansat pur și simplu întrebarea “De ce nu încep evreii construirea de azi?” Persoana responsabilă cu organizarea construcției celui de-Al Treilea Templu crede că știe de ce este nevoie pentru a trece în sfârșit la construirea templului.
Săptămâna trecută, Institutul Templului a lansat al doilea film din seria “Templul Sfânt Mythbusters”, intitulat “Coborârea din cer” (”Falling from Heaven”).

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Concluzia rabinul Richman este o provocare pentru cei care susțin că Al Treilea Templu va coborî din cer, dar este un puternic vot de încredere pentru cei care susțin evreii pentru a merge mai departe în acest efort. În calitate de președinte al Mișcării Templului, Yaakov Hayman, organizează mobilizarea controversată pentru construirea celui de-Al Treilea Templu.
De profesie, Hayman gestionează proiecte de construcții. Acesta este modul în care percepe practic Al Treilea Templu: un proiect de construcție realizată în mai multe etape.

El a descris conflictul dintre cele două versiuni: Templul venind în jos din cer, versus construcție inițiată de om, ca revoluție față de evoluție.

“Eu nu cred că Templul va apărea dintr-o dată”, a declarat Hayman pentru Breaking News Israel. “Trebuie să fie un proces evolutiv de echilibru.”

Hayman consideră că prima etapă în acest proces este la îndemână.

“Avem nevoie acum ca mai mulți evrei să meargă la Muntele Templului,” a solicitat Hayman. “Când acest lucru se va întâmpla, când mii de evrei vor începe să meargă până la munte în fiecare zi, precum se întâmplă la Kotel (Zidul de Vest), rugăciunea pur și simplu va avea loc în mod natural. Nimeni nu poate opri asta. Este o evoluție naturală, de unde suntem acum până unde vom fi când vom construi Templul.”

În 1967, Israelul s-a confruntat cu o colecție mult superioară de forțe inamice aliate pentru distrugerea statului evreiesc – și le-a învins. Rabinul Richman a descris cum această victorie miraculoasă a avut loc cu ajutor de sus.
Hayman a avertizat că ridicarea structurii nu este sfârșitul acestui proces.

“Spre deosebire de primele două temple, al treilea Templu va fi veșnic”, a spus Hayman. “Trebuie să existe un element adăugat la sfârșitul anului care să facă acest lucru divin.”

Hayman consideră că evreii care au obiecții cu privire la construirea Templului, fac acest lucru în scopul de a respecta o agendă politică, și nu din motive religioase, chiar dacă pretind motivații religioase.

“Există o agendă politică care cere ca Templul să nu fie construit, dar nu există nici o întrebare cu privire la ceea ce ne poruncește Tora să facem cu privire la Muntele Templului”, a spus Hayman, dând un exemplu dureros, atunci când acest lucru s-a întâmplat ultima dată în istoria evreilor. “Este similar cu rabinii din Europa, care au spus că era interzis evreilor să vină în Israel, înainte de Holocaust. Ei nu au vrut ca evreii să fie parte a întreprinderii politice sioniste. Tot astăzi, nu există nicio îndoială că Tora ne spune să mergem la Muntele Templului pentru a construi Al Treilea Templu, dar agendele politice și sociale încearcă să-i convingă pe oameni să spună altfel”, a conchis Hayman.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

După câștigarea alegerilor de către Donald Trump se discută în modul cel mai serios mutarea ambasadei SUA de la Tel Aviv la Ierusalim. Acest lucru va asigura securitatea și proprietatea totală a Ierusalimului de către evrei, lucruri necesare pentru a putea construi, fără rezistență, Al Treilea Templu în locul moscheei Al Aqsa.

Citiți vă rog: Marea prioritate a lui Trump: Mutarea ambasadei americane la Ierusalim

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Premisele reconstructiei celui de-al 3-lea Templu sunt realizate si realizabile,astfel avem:

    1) Institutul Templului in Ierusalimul de Est – initiatorul si promotorul acestui proiect
    Realizari: Proiectul Templului; machetelor necesare;Vesela din templu;scoala pentru instruirea kohanim(preotii ce vor sluji);ferma de animale pentru obtinerea junincii rosii(necesara ritualului de purificare);ferme agricole de unde se vor aproviziona cei care servesc in templu(vin,ulei etc);echipamentul preotilor; instrumentele muzicale specifice;menorah;jertfelnicul; chivotul legii
    https://www.templeinstitute.org/main.htm

    2)Scoli unde se pregateste tineretul
    3)Materialele de constructii – piatra este selectionata si fasonata in alta parte; liantul de legatura(un tip de mortar special care sa reziste la temperaturi foarte mari)
    4) Unii comentatori spun ca ridicarea intregii constructii ar dura intre 6-8 luni
    Sunt luate in calcl o impartire a Muntelui Templului intre evrei si musulmani pentru edificarea constructiei.Momentan pe locul vechiului Templu se afla Moscheea Albastra care este centrata deasupra locului unde se spune ca ar fi fost ‘Sfanta Sfintelor”.Este greu de crezut ca evreii vor accepta o impartire a Muntelui Templului cu musulmanii..Evenimentele care se succed si se desfasoara in zona ne arata ca lucrurile merg intr-o anumita directie si ca timpul este aproape.
    https://youtu.be/nyXAAm7K_3U

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button