X

VIDEO: Digi24, numită „televiziunea securiștilor”, atacă grupările naționaliste, ortodoxe, anticip și legionare

Digi24, numită „televiziunea securiștilor”, a identificat dușmanul și atacă grupările naționaliste ortodoxe, anticip și legionare. Asta ca să ne dăm seama ce-i deranjează pe cei care au propus legea anti-legionară și acum vor aplicarea ei. Este amintită și lupta Părintelui Justin Pârvu contra cipurilor și cinstirea Sfinților din Închisori, dar acum mănăstirea Petru Vodă este departe de a mai crea probleme sistemului și nu știm cât vor mai fi la cinstire moaștele Sfinților Mărturisitori din temnițele comuniste și cât va mai fi în curtea mănăstirii, troița legionarilor Ionel Moța și Vasile Marin.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
anti-România
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

  1. ..slugile DIGI stiu sa arunce cu interpretari care convin sistemului si stapanilor ,dar nu scot un cuvant despre Cine a gandit si pus in opera crimele comuniste si represiunea impotriva romanilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.