X

VIDEO: Digi24, numită „televiziunea securiștilor”, atacă grupările naționaliste, ortodoxe, anticip și legionare

Digi24, numită „televiziunea securiștilor”, a identificat dușmanul și atacă grupările naționaliste ortodoxe, anticip și legionare. Asta ca să ne dăm seama ce-i deranjează pe cei care au propus legea anti-legionară și acum vor aplicarea ei. Este amintită și lupta Părintelui Justin Pârvu contra cipurilor și cinstirea Sfinților din Închisori, dar acum mănăstirea Petru Vodă este departe de a mai crea probleme sistemului și nu știm cât vor mai fi la cinstire moaștele Sfinților Mărturisitori din temnițele comuniste și cât va mai fi în curtea mănăstirii, troița legionarilor Ionel Moța și Vasile Marin.

Categorii
anti-România
cuvinte cheie
loading...

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

  1. ..slugile DIGI stiu sa arunce cu interpretari care convin sistemului si stapanilor ,dar nu scot un cuvant despre Cine a gandit si pus in opera crimele comuniste si represiunea impotriva romanilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.