X

Ploaia torenţială a provocat alunecări de teren și inundații la Kolimbari în vestul Cretei

de null
Sursă foto: http://www.chaniapost.eu/2017/02/11/video-photos-rain-causes-road-chaos-in-western-crete/

În afară de inundaţiile care au afectat casele şi magazinele, probleme serioase au fost create de alunecările de teren pe porţiuni ale Şoselei Naţionale, către Chania, între Kolimbari şi Vrises dar şi după Megala Horafia. Rostogolirile de bolovani fac trecerea foarte periculoasă.

Foto: https://lh5.googleusercontent.com/RBAM7ghGbGDRCT0oWDhiS24RM9w27cXRVEP5zAQVv2WQOpgs7o6S8ugKvfuqzzf9vb2mpqHnk6COMJQBKdt4G9cV_-K0s0TTZ_vxESJMvYo1lvynvasn4IhsXAND5bgMeRNM0uu9
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Utilajele se află pe teren încă din zorii zilei încercând să dezafecteze şoseaua, îndepărtând bolovanii, după cum arată zarpa.gr.

Foto: https://i1.wp.com/www.chaniapost.eu/wp-content/uploads/2017/02/plat3.jpg?fit=1000%2C674

Prezente sunt şi organe ale Poliţiei pentru a facilita desfăşurarea traficului în condiţii de siguranţă.

Mai multe fotografii și clipuri video arătând calamitățile din vestul insulei Creta găsim la chaniapost.eu.

Pe blogul Katanaxis se pune întrebarea: Oare de ce să vină urgie la Kolimbari, în Creta? Nu ar fi cazul să-şi pună problema ecumeniştii, cei fără frică de Dumnezeu, şi să se trezească, în sfârşit, poporul?

La Assisi, după o manifestație ecumenistă, a căzut tavanul templului, omorând chiar patru reprezentanți religioși… Să fie un avertisment de la Dumnezeu?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button