X

O proorocie mai puțin cunoscută a Bătrânilor Pustiei pentru neamul cel de pe urmă…

Imagini pentru one nation under cthulhu

PENTRU AVVA ISHIRION

Frații părinți ai Schitului au proorocit pentru neamul cel de pe urmă.

– Ce am lucrat noi?, ziceau ei. Și răspunzând unul din ei, mare cu viața și cu numele, avva Ishirion, a zis:

Noi poruncile lui Dumnezeu le-am făcut. Și răspunzând frații au zis:

Dar cei după noi, oare ce vor face? Și a zis:

Vor să vină la jumătatea lucrului nostru. Și au zis frații:

Dar cei după dânșii? A zis avva Ishirion:

Nu au nicidecum lucru cei ai neamului și rândului aceluia, ci va să le vina lor ispită. Și cei ce se vor află lămuriți în vremea aceea, mai mari și decât noi și decît părinții noștri se vor află.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Profeții
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. Nu cumva a venit ispita peste noi, cei de azi, când pseudo-sinodul din Creta a CORECTAT învățătura Sfinților Părinți, căci deh, e cam învechită și nu mai corespunde lumii moderne de astăzi? Oare nu este aceasta ispita vremurilor de pe urmă despre care vorbea avva Ishirion ? Dar oare suntem noi lămuriți asupra căii celei drepte pe care trebuie s-o urmăm, sau nu? Dacă suntem lămuriți asupra celor ce se întâmplă azi, atunci iată cum suntem caracterizați de avva Ishirion a fi noi: mai înalți decât toți predecesorii noștri Părinți care s-au nevoit pentru Hristos. Aceasta bineînțeles dacă am găsit drumul cel bun. Acum să spună tot creștinul care citește aceste rânduri dacă ceea ce facem noi merită lucrat ori ba. Ca să-l ajutăm în a da răspunsul, zicem așa: Mai mult decât această răsplătire pe care ne-a făcut-o cunoscută avva Ishirion nici că ne dorim, iar despre mărimea răsplătirii nu comentăm, aceasta având în vedere că aceste cuvinte sunt rostite de un Sfânt Părinte. Deci toți cei care sunt lămuriți și au ales calea delimitării de ierarhii care au greșit în Creta, momentul Creta fiind începutul ispitei care urma să apară, dacă acesta este drumul drept, atunci am văzut ce răsplată îi așteaptă. Fiecare să aleagă, căci mai avem un pic de timp la dispoziție, după ce analizează unde a rămas tot adevărul, cum îl duce capul. Alegerea însă este una capitală, una care ne conduce ori la cunună ori la suferință veșnică. Să nu credeți însă că ierarhii au greșit ca să vadă dacă enoriașii mai stau cu dânșii după ce ei și-au pus semnăturile pe hotărârile pseudo-sinodului din Creta, căci a înțelege așa este o mare nebunie. Noi toți suntem încercați pentru a se vedea care dintre noi rămânem cu ierarhii care s-au lepădat de Hristos, căci a semna acele documente înseamnă a aproba minciuna, și care ne delimităm de dânșii, adică rămânem în Hristos. Este asta ispita vremurilor despre care vorbea avva Ishirion cu ucenicii săi? Suntem lămuriți cum stau lucrurile și de partea cui rămânem? Dacă da, atunci suntem salvați. Mai mult, cununile sunt așa precum a spus (repetăm) avva Ishirion. Mai clar de atât nu se poate. Doamne ajută !

  2. Mie-mi.e frică!!
    Am înțeles că se strâmtează calea, dar tot mi e frică!!
    Doamne miluiește!!!

    A picat referendumul și plâng aici pe rupte!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.