X

O proorocie mai puțin cunoscută a Bătrânilor Pustiei pentru neamul cel de pe urmă…

PENTRU AVVA ISHIRION

Frații părinți ai Schitului au proorocit pentru neamul cel de pe urmă.

– Ce am lucrat noi?, ziceau ei. Și răspunzând unul din ei, mare cu viața și cu numele, avva Ishirion, a zis:

Noi poruncile lui Dumnezeu le-am făcut. Și răspunzând frații au zis:

Dar cei după noi, oare ce vor face? Și a zis:

Vor să vină la jumătatea lucrului nostru. Și au zis frații:

Dar cei după dânșii? A zis avva Ishirion:

Nu au nicidecum lucru cei ai neamului și rândului aceluia, ci va să le vina lor ispită. Și cei ce se vor afla lămuriți în vremea aceea, mai mari și decât noi și decât părinții noștri se vor află.

Categorii
Profeții
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

15 comentarii

 1. Nu cumva a venit ispita peste noi, cei de azi, când pseudo-sinodul din Creta a CORECTAT învățătura Sfinților Părinți, căci deh, e cam învechită și nu mai corespunde lumii moderne de astăzi? Oare nu este aceasta ispita vremurilor de pe urmă despre care vorbea avva Ishirion ? Dar oare suntem noi lămuriți asupra căii celei drepte pe care trebuie s-o urmăm, sau nu? Dacă suntem lămuriți asupra celor ce se întâmplă azi, atunci iată cum suntem caracterizați de avva Ishirion a fi noi: mai înalți decât toți predecesorii noștri Părinți care s-au nevoit pentru Hristos. Aceasta bineînțeles dacă am găsit drumul cel bun. Acum să spună tot creștinul care citește aceste rânduri dacă ceea ce facem noi merită lucrat ori ba. Ca să-l ajutăm în a da răspunsul, zicem așa: Mai mult decât această răsplătire pe care ne-a făcut-o cunoscută avva Ishirion nici că ne dorim, iar despre mărimea răsplătirii nu comentăm, aceasta având în vedere că aceste cuvinte sunt rostite de un Sfânt Părinte. Deci toți cei care sunt lămuriți și au ales calea delimitării de ierarhii care au greșit în Creta, momentul Creta fiind începutul ispitei care urma să apară, dacă acesta este drumul drept, atunci am văzut ce răsplată îi așteaptă. Fiecare să aleagă, căci mai avem un pic de timp la dispoziție, după ce analizează unde a rămas tot adevărul, cum îl duce capul. Alegerea însă este una capitală, una care ne conduce ori la cunună ori la suferință veșnică. Să nu credeți însă că ierarhii au greșit ca să vadă dacă enoriașii mai stau cu dânșii după ce ei și-au pus semnăturile pe hotărârile pseudo-sinodului din Creta, căci a înțelege așa este o mare nebunie. Noi toți suntem încercați pentru a se vedea care dintre noi rămânem cu ierarhii care s-au lepădat de Hristos, căci a semna acele documente înseamnă a aproba minciuna, și care ne delimităm de dânșii, adică rămânem în Hristos. Este asta ispita vremurilor despre care vorbea avva Ishirion cu ucenicii săi? Suntem lămuriți cum stau lucrurile și de partea cui rămânem? Dacă da, atunci suntem salvați. Mai mult, cununile sunt așa precum a spus (repetăm) avva Ishirion. Mai clar de atât nu se poate. Doamne ajută !

 2. Mie-mi.e frică!!
  Am înțeles că se strâmtează calea, dar tot mi e frică!!
  Doamne miluiește!!!

  A picat referendumul și plâng aici pe rupte!!!

  1. Măi Eliza nu-ți fie frică,tu fă-ți lucrarea ta de mântuire și țineți inima curată pe care o vrea Hristos Domnul Dumnezeu de la noi,de ce să ne fie frică? Oare bunul Dumnezeu care a făcut toate cele văzute și nevăzute, nu vede ce se întâmplă în creația sa? Hristos Domnul a spus; Îndrăzniți am biruit lumea!

  2. Nu îți fie frică!!! Frica nu este de la Dumnezeu!!! Fii tare, curajoasă, înțeleaptă!!! Sănătate și mântuire! Doamne Ajută! ✝️

 3. Dpmdv lucrurile stau in felul urmator .Avem in fata viata si moartea .Timpul ne-a ajutat sa intelegem ca stiinta este de natura demonica 100%si inseamna trufie si dezastru neconditionat si noneco..Cit de mult s-a strofocat omul -RAMASITA ca sa se dumireasca cine-i DUMNEZEU ?!doua mii de ani !
  Intoarcerea in natura si la pamintul din care sintem facuti.SINGURA CALE !
  Cinul monahal urgent are obligatia sa taie curentul electric si sa treaca la munca de jos facind dovada de TROC si de cautarea mintuirii cu orice pret.Restu e poveste,crezind ca va veti mintui cu becul,frigiderul,TV-ul ,telefonul siinternetul la cap.Doar BISERICA in care arde doar luminarea va oferi MINTUIREA.
  Mireanul autentic ,extrem de putini la numar sa-si ia traisat-n bat si familia care il asculta si sa reinvete ABC-ul pamintului, tot prin TROC si fara ABECEDARUL din clasa iintii ,deci fara nici o scoala!!!.SCOALA a insemnat demonizare 100%,nicidecum INTELEPTIRE prin smerenie .
  Prima data PENTRU NOI ,pentru a duce mai usor ,rezonabil,razboiul care ne bate la.usa ca sa omoare circa sase miliarde de satanisti si care va dura macar 30 de ani .
  Apoi pentru a ne cladi ODRASLELE astfel incit in momentul greului maxim ,sa fie in state sa refuze ciparea fizica fiind caliti spartan IN NATURA care este SORA cu noi,si salvarea ORTODOXULUI AUTENTIC.
  Cine crede ca lucrurile vin de la sine si ca teoria este cea.care ne salveaza este un fals absolut.
  DUMNEZEU ne-a dat timpSUFICIENT pentru a actiona.
  Acum cind mai sint parinti si bunici care isi mai aduc aminte de GOSPODARIA TARANEASCA ROMANEASCA cu toate MUNCILE GRELE ne salvam pe noi din iad ,stramosii si urmasii.
  Daca nu actionam noi,copii nicidata nu vor face ,si mintuirea este compromisa.
  Restul sint povesti ,gargara ,n-avem de ales !
  Pina la antihrist mai sint zeci de ani !
  Apocalipsa a inceput din 1917 !
  Sintem in toiul ei ,iar ROMANIA ORTODOXA autentica care ofera MINTUIREA nu poate fi decit eminamente agrara cu calul si plugul de lemn.BUNUL SIMT sau DUHUL SFINT ne-o spune.
  SFINTUL INGER RUS OTROC VEACESLAV ne-a ATENTIONAT ca doar UNELTELE DE FIER ale inaintasilor ne vor fi salvarea/mintuirea .
  Cine ARE INTELEPCIUNEA, sa priceapa.
  RAZBOIUL VINE !
  Nici un orasean nu va gusta mintuirea,pentru ca ni s-a dat timp de.pregatire.

  N-avem de ales.
  Orice OM citov la minte ,pleaca dintre SATANISTI .
  Diavolul nu mai este in iad,ci pe pamint si cauta sa inghita toti ortodocsii (pe cei alesi !)
  Ceilalti din babilonul cel mare ,LUMEA sint ai lui demult sau dintotdeuna.
  Ce ne prezinta CARACALUL ?
  Daca familia MACESANU ar fi inteles ca ALEXANDRA nu trebuie sa mai merga la scoala in oras,ci sa -si perfectineze gospodaria taraneasca ,invatind regulile stramosesti ,azi ar fi fost in viata.
  La fel si LUIZA.
  La prigoana,satenii ortodocsi autentici vor pleca direct in rai,prin moarte naturala sau asasinati de satanistii oraseni veniti dupa alimente.
  La fel si cei care vor urca in munti pe care DUMNEZEU o sa-i transforme in COPACI pentru a nu fi cipati/pecetluiti.
  Da e greu sa ne intorcem la radacini.
  ORTODOCSII AUTENTICI VOR PRIMII PUTERE DE LA DUMNEZEU ca sa-si instruiasca copiii in gospodariile proprii ,si nu la scoala diavolului ,ORICARE scoala din acest moment.

  1. Nu curentul electric ne primejduieste mantuirea, ci folosirea lui mai mult decat strictul necesar, pentru un confort exagerat

   1. Ori renuntam la ELECTRICITATE , ori renuntam la MINTUIRE !NU MAI EXISTA CALE DE MIJLOC ! Veti vedea , daca nu va veti trezi , si va fi FATAL !
    Acum cu mina pe inima , grantez !
    Nu exista ”STRICT NECESAR ” din creatia diavolului !
    Ori ne trezim , ori murim vesnic !

    NU POTI STA LA MASA si cu DUMNEZEU si cu mamona.
    reflectati si rugati-va sa va lumineze DUMNEZEU .
    Daca am fi fost CAPABIL sa ne multumim DOAR cu descoperirile MECANICE , (economia ROMANIEI la nivelul anilor 1989 si mergeam pe linia finisarii perfecte , a curateniei exemplare pe milimetru cub si a RECRESTINARII ROMANILOR la fel ca in anii APOSTOLULUI ANDREI , )am fi putut sa-l pacalim pe diavol. ACUM SINTEM TOTI CONTAMINATI IREMEDIABIL cu tehnologia diavoleasca . SOLUTIA este taierea RAULUI DIN RADACINI , ADICA CURENTUL ELECTRIC , si DUMNEZEU isi va intoarce FATA LA NOI ,LA ROMANII .
    ALTFEL , NU !
    IATA MINTUITII !

 4. Sigur ca nu sint intr-o extrema !
  Si ca sa te convingi, iata singurii maintuiti ORTODOCSI ROMANI ascunsi de DUMNEZEU cu mare TILC in muntii patriei !
  Si ca ei mai sint prin munti pe ici pe colo,unii saracii tinjind totusi catre a COBORI din munti ,pentru ca sint prea putini !
  Ne vom compara vreodata noi ,SATANELE IN CARNE SI OASE care stam va viermii in orase , plini de egois, figuri ,pretentii si PUTUROSENIE DE PUTE CARNEA PE NOI a parfum DIAVOLESC 100% de la cel de trei ani la cel cu barba sura cu acesti SFINTI MIRENI ai muntilor ?
  NICIODATA !
  La potop SFINTUL NOE a propovaduit facind CORABIA 120 de ani !
  AU FOST TRECUTI IN LUMEA NOUA DOAR OPT INSI !
  https://youtu.be/nMVWKvDj2yA

  1. https://youtu.be/ivEq85ufCZ4

   IATA OMUL MINTUIT !

   Cind omul va intelege ca VIATA paminteana FERICITA inseamna SA FII SERIOS SI MUNCITOR CU MINA , TRUDITOR CU GREUTATE , nu cu AUTOMATIZARI,TEHNOLOGIZARI si INTERNET care sint 100 % diavolesti ,SE VA MINTUI !
   Avem posibilitate sa facem diferente si sa ALEGEM la fel ca pe vremea SFINTULUI NOE !

   1. Deja e prea tirziu pentru omul contaminat cu tehnica diavoleasca ……
    Acest om RUPT RATIONAL de cuiburile satanei , mai mult de trei sferturi satanizat, sa mai vrea si in virful muntelui altceva decit lumina zilei si a luminarii ,se duce acolo ca sa fie muntii populati si de draci cu doua picioare ….mintuirea nu va pupa-o , NICIODATA .
    Da,sigur cei care isi permit din punct de vedere financiar generatoare electrice duse cu elicopterul in firv de munte ,se duc acolo pentru AER CURAT , nu pentru MINTUIRE .
    MINTUIRE acumdeja trebuie sa insemne CASNA GREA si fuga RATIONALA de CONFORT ca dracu de tamiie .
    Atita vreme cit folosesti electrica deja esti PARALEL CU DUMNEZEU !
    iata cit de frumos ne-o spune ASPAZIA OTEL PETRESCU;

    https://youtu.be/D0hByn1Oj3l

    1. Desi ne-o spune foarte CLAR SI PARINTELE IUSTIN PIRVU , ce s-o mai dam la intors :
     ”intorcerea la radacini”insemna categoric, fara CURENT ELECTRIC SI FARA SCOALA ! E deductibil logic si O INTELEPCIUNE ÎNALTĂ !
     cine se amageste , e strict problema lui …….

     Întradevar, grea DECIZIE , dar UNICA … si nu imposibil de luat si de IMPLEMENTAT de BARBATII CAP DE FAMILIE ,cu scaun la cap, STRASNICI !
     ”CALEA E INGUSTA SI POARTA STRIMTA ”

     Pina cind OAMENII CU STUDII GRELE LA ACTIV,deci oameni de vaza in societate , dar CONDUSI DE DUHUL SFINT nu vor initia RETRAGEREA CATEGORICA a odraselor din scoli ,inca de la gradinita , sau cei deja mai mari din orice an de studiu,ceilalti oameni simpli vor fi mereu COMPLEXATI , ca le ”maninca” copiilor viitorul (care viitor ?IADUL si mortea vesnica !)si saracii ,mereu vor incerca sa-i chinuie si sa se chinuie ca sa coboare zeci de kilometri pentru a merge in SCOLA LUI DRACU,in loc sa=si foloseasca timpul pentru a-i invata TREBURILE GRELE GOSPODARESTI , facute cu indeminare dobindita prin mult exercitiu si antrenament ,,cu tilc , si fara sa se plinga .CA O BINECUVINTARE , nicidecum ca o
     corvoada !Imi dau seama acum , ca doar PUTUROSII SI SATANISTII au fost obsedati sa scape de MUNCA ASIDUA , sa smechereasc,sa fenteze viata , si sa fure OMUL VREDNIC , umilindu-l si facindu-l prost , cu ajutorul mintii diavolesti cazuta , puntea diavolilor ,cea care ne-a adus IN COLAPS .
     Cind vom realiza ca SCOALA a fost si este azi 100% gindire diavoleasca ,din acest motiv sintem azi TOATA OMENIREA in COLAPS, si vom initia divortul categoric DE SCOALA ,si OBLIGATIA învățarII alfabetului si aritmeticii in CURTEA CASEI sub supravegherea stricta si indrumarea parintilor ,atunci este SALVATA MULTA OMENIRE si MINTUITA .Asa il vom DETERMINA PE DUMNEZEU SA NE MAI INGADUIE !
     RESTUL , DELOC !

   2. Niste randuri adevarata fara tentaextrema
    Asa Este uneltele Lumii moderne se oglindesc in absolutism
    Asa Cum stramosii Au trait in pesteri scorburi rupti de orice Urne de Asa zisa civilizatie Asa Trebuie sa reanvatam sa Traim in Spirit crestin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.