X

EVREUL Sheldon Adelson a fost CEL MAI MARE DONATOR al campaniei lui DONALD TRUMP

de null

Iata-l intr-un interviu:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sheldon Gary Adelson (nascut in 1933) este un magnat evreu al cazinourilor.  Proprietar al ziarelor Israel Hayom si Las Vegas Review-Journal.

A fondat impreuna cu sotia Adelson Foundation ce se ocupa cu multe, inclusiv combaterea anti semitismului in liceele si facultatile din SUA.

A fost cel mai mare donator al campaniei lui Donald Trump.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Este suficient sa vezi in ce anturaje de învârte trump, că asta spune multe, un exemplu în acest sens fiind gineri-su jared kushner evreu care bunicii acestuia provin din Belarus și care la 30 și ceva de ani ce imperiu șia creat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button