X

Și dacă Dumnezeu și-a întors fața de la neamul românesc?

de null
Foto: http://www.nbcnews.com/slideshow/fearing-corruption-thousands-protest-new-decree-romania-n716026

“Anti ecumenisti” avocati ai Ierarhilor ce au semnat in Creta, ne explicau cum ca daca aceia n-ar fi semnat, Romaniei i s-ar fi petrecut lucruri urate intr-un orizont de timp foarte apropiat:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

VIDEO: Parintele AMFILOHIE BRANZA despre MARELE SINOD. Integritatea teritoriala e mai importanta decat Adevarul …

Nu cumva insa, tocmai pentru ca au semnat cu totii in Creta, se intampla deja lucruri neamului romanesc si tarii?

Zilele aceste au loc proteste cum n-au mai fost la noi de peste un sfert de veac: Cine și de ce vrea un EURO MAIDAN la București? 150 000 de oameni protestează la București

Un razboi al urii intre romani si romani prevazut de fapt sa inceapa inca de pe 11 ianuarie: O noua INGINERIE SOCIALA GEORGE SOROS? Facebook cheama la iesirea in strada miercuri / Tinerii frumosi si liberi de pe facebook versus votantii PSD (numiti “tigani, pensionari, șomeri, penali si persoane casnice”)

Pe plan extern, la est, se vorbeste despre o Moldova mare iar ambasadorul SUA declara: JAMES D. PETTIT, ambasadorul SUA in Republica Moldova, este EVREU? Este omul RUSIEI? De Ziua Republicii Moldova a declarant ca: “MOLDOVA nu este ROMANIA, Moldova isi are propria sa istorie”

La vest se vorbeste despre o Ungarie mare iar un alt ambasador SUA se fotografiaza simbolic: CE PLANURI au AMERICANII cu ROMANIA? Ambasadorul SUA la Bucuresti se fotografiaza cu STEAGUL SECUIESC, dupa ce ambasadorul SUA la Chisinau ne zicea ca “MOLDOVA nu este ROMANIA, Moldova isi are propria sa istorie” …

Care ambasador ne-a mai zis: Ambasadorul SUA ii indeamna pe ROMANI sa PRIMEASCA MUSULMANI care sa devina parte a unei NOI ROMANII

Si tot la vest: Viktor Orban și Vladimir Putin se întâlnesc la Budapesta

Iar bomboana de pe coliva Romaniei: Se pregateste o intalnire intre VLADIMIR PUTIN si DONALD TRUMP. Unde oare?

In traducere, pare ca se pregateste Romaniei repetarea evenimentelor de pe vremea cand Hitler si Stalin erau prieteni.

Cine ne mai salveaza? Dumnezeu? Dar de ce ar face-o? Ierarhii au tradat in Creta.

Turma e bezmetica sau direct lepadata: Foto: MESAJE ANTI CRESTINE la PROTESTELE din CLUJ

In loc sa protesteze cu sutele de mii impotriva semnarii documentelor “Marelui Sinod”, ei ies pentru cauze nebune.

In Europa se pun bazele marelui final: Comisia Europeană vrea să impună RESTRICȚIONAREA PLĂȚILOR CASH

Iar gloata vrea un DNA puternic: Sub masca ANTICORUPTIEI, se pun bazele POLITIEI POLITICE. In Romania se aplica schema din Mexic

Si atunci?

Dar poate ca au mai ramas in Romania o minoritate ce nu se inchina lui Baal, precum cele cateva mii din vremea Sfantului Ilie. Sa ne rugam bunului Dumnezeu!

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Eu am avut o presimtire de cand mamaligarul si pedofilul asta neamt (werner johan )a ajuns stapan pe teritoriile aparate altadata de catre domnitorii Moldovei,Tarii Romanesti si Transilvaniei (sa nu-l uitam si pe CRAISOR-Avram Iancu) ca scopul sau principal ptr care a fost ,,plantat” acest STRAAAIIINNN de catre STAPANII STRAINI (jidanii) este sa dezbine Romania ,care sa duca si la reimpartirea teritoriala a tarii.Cum de Hillary=Killery s-a ,,grabit”sa-l felicite ptr marile SCHIMBARI aduse de domnul Bartolomeu al Stambulului ,pardon Constantinopolului dupa sedinta din Creta?Aceasta creatura =serpoaica satanista hillary  care cica habar nu are de Ortodoxie.Am crezut ca prin legea aia de REGIONALIZARE  a Romaniei  se va face defapt FEDERALIZAREA Romaniei,dar se pare ca sunt si alte metode mai eficiente= manifestatii facute de niste GOYIMI (intr-adevar oamenii sunt egalul animalului) evoluati in ratacire.Sigur se schimba centrii puterii pe glob.China este ,,petita” de catre Germania ,care totodata ,,ameninta ”cica pe Imperiul de azi =SUA cu izolarea (hahaha-cum pot 80 de milioane oare sa izoleze 350 de milioane ,poate doar si numai prin INSELATORIE si fiind,, conducatorii aparatori” ai popoarelor lor intelesi pe sub masa,ca ei defapt au alta agenda ,care n-are treaba cu interesele popoarelor) ,iar noi romaneii vom fi iarasi rupti.Am auzit pe un gunoi la B1 adineauri cum ca ,, toata Europa e cu ochii pe noi ” ,aici a-s spune ca a grait adevarul -cu ochii sa ne sfasie ca fiarele ,fiindca suntem pregatiti ptr a accepta aceasta jertafa ,in numele demonului si al evolutiei.Tot gunoiul respectiv a anuntat ca MINISTERUL DE EXTERNE GERMAN a emis o atentionare ptr cetatenii lor -ghiolbanii nemti ca nu sunt in siguranta in Romania datorita a ceea ce se intampla aici.Sigur ca nemtalailor li se prezinta sub alta forma la TELEVIZOR probabil ca si continuarea ruperii Ucrainei.Dumnezeu sa ne apere sa nu ajungem in urmatoarele zile KURZII Europei.S-a impartit Iugoslavia,Cehoslovacia,Ucraina ….E greu in Romania Mare si dezbinata ,d-apoi una mica in care vei fi rusificat ,nemtificat sau chiar islamizat incet si sigur…Cum vom creste atunci copii ?Trebuie sa vedem ,,blandetea ”marilor puteri in istoria noastra proprie si mai ales a Basarabiei de la cedarea ei de catre straini pana azi.Cat bine le-a facut blandul popor rus fratilor nostri,iar in Bucovina din Ucraina ce mult tineau la ai nostri romani conducatorii ucrainiei prin inrolarea ca si carne de tun in razboiul cu trupele speciale (mercenarii antrenati sa omaore oameni) ale blandului cu frica de Dumnezeu V.Putin.Noi trebuie sa intelegem un lucru -noi sa-l avem pe Hristos si ne ajunge .Asta e marea alianta pe care au avut-o Domnitorii nostri.Doamne ajuta!!   

  2. APEL LA RUGACIUNE Pentru stingerea invrajbirii, nimicire a toata lucrarea potrivnica (ecumenista) ,luminarea neamului, mantuirea noastra si a familiilor noastre .Cu Binecuvantarea parintelui Ioan pana in 7 februarie . Iar dupa aceasta data ce a vrea Domnul cu noi.Nu mai avem mult pana terminam aceasta binecuvantata lucrare.Au fost 3 rugaciuni stabilite inainte. Acum cine poate si vrea, sa faca cele de mai jos in locul primelor, totul sa fie facut cu dragoste nu din silnicie.La ora 23:00 vom face Canonul de Pocainta catre Mantuitorul nostru IIsus Hristos si Acatistul Mantuitorului nostru Iisus Hristos.Iar vineri ajunare pana la ora 12.Atat.MantuireIrtatare

  3. Vinovatii de ce se intampla sunt:- ierarhii ce au semnat in Creta- preotii ce ii pomenesc- mirenii ce ii urmeazaRomania este a diavolului pentru ca locuitorii ei cu o mica exceptie au ales acest lucru.”20.Zis-a deci Domnul: “Strigarea Sodomei şi a Gomorei e mare şi păcatul lor cumplit de greu.21.Pogorî-Mă-voi deci să văd dacă faptele lor sunt cu adevărat aşa cum s-a suit până la Mine strigarea împotriva lor, iar de nu, să ştiu”.22.De acolo doi din Oamenii aceia, plecând, S-au îndreptat spre Sodoma, în vreme ce Avraam stătea încă înaintea Domnului.23.Şi apropiindu-se Avraam, a zis: “Pierde-vei, oare, pe cel drept ca şi pe cel păcătos, încât să se întâmple celui drept ce se întâmplă celui nelegiuit?24.Poate în cetatea aceea să fie cincizeci de drepţi: pierde-i-vei, oare, şi nu vei cruţa tot locul acela pentru cei cincizeci de drepţi, de se vor afla în cetate?25.Nu se poate ca Tu să faci una ca asta şi să pierzi pe cel drept ca şi pe cel fără de lege şi să se întâmple celui drept ce se întâmplă celui necredincios! Departe de Tine una ca asta! Judecătorul a tot pământul va face, oare, nedreptate?”26.Zis-a Domnul: “De se vor găsi în cetatea Sodomei cincizeci de drepţi, voi cruţa pentru ei toată cetatea şi tot locul acela”.27.Şi răspunzând Avraam, a zis: “Iată, cutez să vorbesc Stăpânului meu, eu, care sunt pulbere şi cenuşă!28.Poate că lipsesc cinci din cincizeci de drepţi; poate să fie numai patruzeci şi cinci; pentru lipsa a cinci pierde-vei, oare, toată cetatea?” Zis-a Domnul: “Nu o voi pierde de voi găsi acolo patruzeci şi cinci de drepţi”.29.Şi a adăugat Avraam să grăiască Domnului şi a zis: “Dar de se vor găsi acolo numai patruzeci de drepţi?” Şi Domnul a zis: “Nu o voi pierde pentru cei patruzeci!”30.Şi a zis iarăşi Avraam: “Să nu Se mânie Stăpânul meu de voi mai grăi: Dar de se vor găsi acolo numai treizeci de drepţi?” Zis-a Domnul: “Nu o voi pierde de voi găsi acolo treizeci”.31.Şi a zis Avraam: “Iată, mai cutez să vorbesc Stăpânului meu! Poate că se vor găsi acolo numai douăzeci de drepţi”. Răspuns-a Domnul: “Nu o voi pierde pentru cei douăzeci”.32.Şi a mai zis Avraam: “Să nu se mânie Stăpânul meu de voi mai grăi încă o dată: Dar de se vor găsi acolo numai zece drepţi?” Iar Domnul i-a zis: “Pentru cei zece nu o voi pierde”.33.Şi terminând Domnul de a mai grăi cu Avraam; S-a dus, iar Avraam s-a întors la locul său.”

  4. Sodoma si Gomora: 500000 locuitori/ 10 drepti inseamna ca un drept “tine” 50000 pacatosi. Romania ar trebui sa aiba : 20.000.000 / 50000 = 400 drepti. Dar atunci lumea ? 7.000.000.000/ 50000 = 140000. Mai are lumea dupa Creta 140000 de ortodocsi ?

  5. Sfântul Ioan Gură de Aur: ”vor fi multe răzmerițe, neam peste neam şi împărăţie peste împărăţie; pe acestea privindu-le acum, nu pricepem, văzând pe alocuri războaie şi foamete şi [arătări] înfricoşate şi semne din cer şi celelalte de care a grăit. Pe cele mai multe văzându-le, [tot] nu pricepem. „Atunci”, zice, „se vor poticni mulţi şi se vor vinde unii pe alţii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button