X

Se pregateste o intalnire intre VLADIMIR PUTIN si DONALD TRUMP. Unde oare?

de null
Foto: http://www.express.co.uk/news/world/760139/Donald-Trump-Russia-Vladimir-Putin-phone-conversation-Oval-Office-USA-president

Potrivit Pro tv, un purtator de cuvant al Kremlinului a declarat ca se lucreaza la organizarea unei intalniri oficiale intre presedintele SUA Donald Trump si cel al Rusiei, Vladimir Putin.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Datorita faptului ca relatiile ruso-americane s-au racit considerabil in ultimii ani ai administratiei Obama, Trump a promis inca din campania electorala ca doreste o reapropiere de Moscova.

Trump si Putin au avut o discutie telefonica de o ora, sambata, foarte mediatizata – prima de cand Trump a fost investit in functia de presedinte al Americii.

Luni, potrivit Associated Press, purtatorul de cuvant al lui Vladimir Putin, Dmitri Peskov, a spus despre aceasta convorbire ca a fost una “buna si constructiva”, insa a respins informatiile potrivit carora cei doi lideri ar fi incheiat diferite intelegeri la telefon.

Peskov a precizat ca angajatii Kremlinului si cei de la Casa Alba au fost anuntati sa inceapa sa pregateasca o intalnire intre cei doi.

Tot el a precizat ca cei doi sefi de stat vor incheia acorduri doar dupa ce se vor vedea.

Deocamdata, insa, nu se stie cine il va vizita pe cine: daca Putin va veni in SUA sau Trump va fi oaspete in Rusia.

Anterior, ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat ca aceasta discutie telefonica arata faptul ca interesele Rusiei si Americii “se suprapun in mai multe zone”, inclusiv cel al luptei contra terorism

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Cei doi vor sa transmita lumii ca doresc o  colaborare in rezolvarea unor probleme globale precum terorismul, criza ucraineana, programul nuclear iranian, conflictul israeliano-arab si tensiunile din peninsula Coreea.

Va fi o buna intelegere precum cea dintre Hitler si Stalin de la inceputul celui de al doilea razboi mondial?

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button