X

GEORGE MICHAEL (botezat ortodox) N-A FOST INMORMANTAT nici dupa o luna …

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cântăreţul George Michael a murit în prima zi de Crăciun a anului trecut, la vârsta de 53 de ani, însă, deşi a trecut mai mult de o lună de la deces, artistul britanic nu a fost încă înmormântat.

Presa britanică anunţă că funeraliile cântăreţului George Michael au fost amânate din nou, deoarece autorităţile britanice au luat decizia de a nu preda familiei îndoliate trupul neînsufleţit al artistului înainte de finalizarea testelor toxicologic.

Darren Salter, directorul Biroului de Medicină Legală din comitatul Oxfordshire, nu a ordonat încă demararea unei anchete oficiale în legătură cu decesul starului pop, iar Poliţia din Thames Valley a spus că aşteaptă rezultatele testelor toxicologice, pe baza unor mostre prelevate din organele artistului, pentru a afla dacă ingestia de droguri a jucat un rol în moartea cântăreţului, scrie tabloidul The Daily Mirror.

Trupul neînsufleţit al cântăreţului George Michael va putea fi predat familiei sale abia după finalizarea tuturor testelor toxicologice şi după finalizarea anchetei.

După o examinare post-mortem, în decembrie, Poliţia din Thames Valley a spus că ”teste suplimentare vor fi efectuate” şi că ”rezultatele acestor teste vor fi cunoscute abia peste câteva săptămâni”.

Cântăreţul George Michael a murit pe 25 decembrie 2016, la vârsta de 53 de ani,  în reşedinţa lui din Goring-on-Thames, o localitate din comitatul Oxfordshire. Artistul a murit în urma unei insuficienţe cardiace.

Pe 3 septembrie 2009, Michael Jackson a fost înmormântat la cimitirul Forrest Lawn din Los Angeles, la 70 de zile după ce a murit. 70 de zile în care autorităţile au încercat să afle cauza decesului.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button