X

Pașapoartele NU vor fi obligatorii și nici GRATUITE de la 1 februarie 2017

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Circulă viral falsa informație care spune că pașapoartele vor deveni obligatorii pentru orice român care călătorește în UE. Pentru a călători în spațiul Uniunii Europene este de ajuns să aveți cartea de identitate, iar pentru alte țări este obligatoriu pașaportul. Același viral spune că nu vor mai plăti nimic pentru eliberarea unui pașaport. Însă, trebuie știut că prețul unui pașaport este format din trei taxe: contravaloarea fizică a pașaportului, taxa de eliberare și recuperările. Mai precis, prin legea amintită mai sus se elimină doar ultimele două taxe. Prin urmare, românii vor plăti în continuare pentru pașaport. Iată noile tarife:

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button