X

Donald Trump INTERZICE FINANTAREA din fonduri federale a ONG-urilor internaţionale care susţin AVORTUL

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Donald Trump ia din ce în ce mai multe decizii controversate.  Noul Președinte SUA a semnat luni un decret prin care se interzice finanţarea din fonduri federale a ONG-urilor internaţionale care susţin avortul, transmite AFP.

Decizia Președintelui ales ar putea să pună pe gânduri asociaţiile americane de planning familial şi de apărare a drepturilor femeilor, asta pentru că Trump s-a înconjurat în guvernul său de oficiali care sunt împotriva avortului în mod public.

Datorită victoriei lui Donald Trump în alegerile din 8 noiembrie, opozanţii americani ai avortului au făcut tot ce le-a stat în putință şi au adoptat încă din decembrie, în unele state în care se află la putere, măsuri drastice împotriva întreruperii de sarcină.

Noul președinte a fost atent să numească la Curtea Supremă un judecător care se opune ferm avortului,ținând cont că acest raport de forţă în cadrul celei mai înalte instanţe ar putea pe termen lung să ducă „automat’ la anularea ‘Roe V. Wade”, cunoscuta decizie care a legalizat avortul în 1973 în SUA, potrivit stiripesurse.ro.

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button