X

VIDEO: PROTESTE URIAȘE: Sute de mii de americani în stradă, în total 2.5 milioane la nivel mondial

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Marș feminist, mascat sub motivul luptei pentru drepturile omului

Purtând pălării şi căciuli roz, pentru a-l ironiza pe preşedinte, sute de mii de femei s-au strâns în capitala Washington şi în alte oraşe din lume sâmbătă, pentru marşuri şi manifestaţii prin care vor să îi arate lui Donald Trump că nu vor rămâne tăcute în următorii patru ani, relatează News.ro. Actriţe celebre şi militante pentru drepturi civile au luat cuvântul la marşul de la Washington, în timp ce Hillary Clinton a transmis pe Twitter un mesaj de susţinere.

“Mărşăluim astăzi (sâmbătă – n.r.) pentru baza morală a acestei naţiuni, împotriva căreia noul nostru preşedinte poartă un război”, a spus actriţa America Ferrera mulţimii strânse la Washington. “Demnitatea noastră, caracterul nostru, drepturile noastre au fost toate atacate, iar o platformă a urii şi diviziunii a preluat puterea ieri (vineri – n.r.). Însă preşedintele nu este America (…). Noi suntem America şi rămânem aici”, a adăugat ea.

NOTĂ OrtodoxINFO
Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button