X

Retorica încălzirii globale eșuează din nou: IARNĂ ARCTICĂ ÎN LONDRA

de null

https://www.youtube.com/watch?v=0U_Yz5ohdKw

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Londra – 8 ianuarie 2017

RĂCIRE GLOBALĂ: LONDONISTAN LOVIT DE ZĂPADĂ ARCTICĂ

Retorica încălzirii globale eșuează din nou

Londonezii au primit avertizări de lapoviță și ninsoare care ar putea lovi capitala deoarece temperaturile s-au pus pe treabă în ultima perioadă.

Institutul Meteorologic a anunțat că temperaturile mai blânde așteptate la începutul săptămânii se vor transforma miercuri seara în „dușuri de iarnă” care vor traversa Marea Britanie și Canalul Mânecii.

Există un risc de zapadă și lapoviță joi și, eventual, vineri – în principal sub formă de dușuri”, a declarat un analist Standard.

Stabilirea costurilor de către companiile străine pentru scoaterea conducătorilor auto din valul de zăpezi

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE. https://saccsiv.wordpress.com/2009/11/04/masurile-impotriva-schimbarii-climei-sunt-gandite-pentru-a-crea-rapid-guvenul-mondial-al-noii-ordini-mondiale/   .Franta: METEOROLOG renumit CONCEDIAT de la France 2 deoarece a demonstrat minciuna SCHIMBARII CLIMEI  https://saccsiv.wordpress.com/2015/10/16/franta-meteorolog-renumit-concediat-de-la-france-2-deoarece-a-demonstrat-minciuna-schimbarii-climei/   .MITUL încălzirii globale este întreținut în continuare: 2016 CEL MAI CALD AN.  http://ortodoxinfo.ro/2017/01/21/mitul-incalzirii-globale-este-intretinut-continuare-2016-cel-mai-cald/#.WJx3bNJ96o8

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button