X

Bugetul pe 2017 va fi adoptat în data de 25 ianuarie

de null
Membrii guvernului Grindeanu au convenit, vineri, limitele bugetare pentru fiecare minister în cadrul bugetului din anul 2017, urmând ca proiectul bugetului de stat şi cel al asigurărilor sociale de stat pe 2017 să fie dezbătut şi adoptat în şedinţa din 25 ianuarie.

”Membrii Guvernului au analizat astăzi, în cadrul unei şedinţe tehnice de lucru, proiectul legii bugetului pentru anul 2017 şi au agreat limitele bugetare pentru fiecare minister şi/sau ordonator principal de credite”, se arată într-un comunicat al Guvernului.

Construcţia proiectului de buget a luat în calcul asigurarea finanţării măsurilor prevăzute de programul de guvernare, în condiţiile încadrării în limita de deficit bugetar de 3% din PIB şi alocării a 2 % din PIB pentru Armată, transmite Executivul.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Proiectele celor două bugete vor fi dezbătute şi adoptate în şedinţa de Guvern din 25 ianuarie.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button