X

Breaking Israel News: „Va trebui să începem pregătirea pentru măsurile de securitate necesare la sosirea lui mesia” – adică pentru venirea antihristului…

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Forțele de ordine israeliene angrenate în a-l întâmpina pe “Mesia”

În toate cetățile tale, pe care Domnul, Dumnezeul tău, ți le dă, îți vei pune judecători și dregători, după seminții, ca să judece poporul cu judecată dreaptă.” Deuteronomul 16:18 (Biblia Israelită)

Șeful Poliției, Roni Alsheikh, rabinul Zidului de Vest, Shmuel Rabinovich, șeful rabin al Israelului, Itzhak Yosef, iau parte la aprinderea lumânărilor de Hanuka pe Menora cea mare, așezată la Zidul de Vest, în Orașul Vechi al Ierusalimului, la 28 decembrie, 2016. (Fotografie de Mendy Hechtman / Flash90)

Roni Alsheikh, comisarul israelian al poliției, a anunțat săptămâna trecută că personalul departamentului său se pregătește pentru sosirea lui “Mesia” într-un mod cu adevărat unic. Alsheikh a fost filmat la o celebrare susținută de Chabad Hasidimi în cartierul său din Givat Shmuel, nu departe de Tel Aviv, în onoarea lunii a 19-zecea ebraice, Kislev.

Noi, poliția, suntem foarte implicați în consolidarea mitzvot (poruncile biblice) între om și aproapele său”, a anunțat Alsheikh la adunare. „Când va veni Mesia, toată lumea va dori să îl întâmpine, astfel că va deveni foarte aglomerat”, a prezis comisarul. Acesta va fi un moment în care va trebui să fim foarte puternici în respectarea aproapelui nostru.”

Comisarul israelian al poliției Roni Alsheikh (Purtătorul de cuvânt al Departamentului Israelian de Poliție)

În descrierea rolului foarte important pe care poliția israeliană îl va juca la sosirea lui “Mesia”, Alsheikh a spus veselei adunări Hasidim, „Nu numai că suntem ocupați cu aplicarea legii, vom încerca de asemenea să adoptăm măsuri preventive privind modul de a consolida respectul reciproc pentru semenul nostru”.

Al 19-lea Kislev este considerat Anul Nou al Hasidut de mulți evrei hasidici, comemorând eliberarea din închisoare a rabinului Shneur Zalman din Liadi în 1798. Rabinul Shneur Zalman este considerat de mulți ca fiind primul lider al mișcării Chabad, un grup dedicat mobilizării evreiești și strângerea legăturii între oameni, cum a poruncit Dumnezeu.

Al Sheikh a atribuit o sarcină poliției, care este obligatorie pentru toată lumea, stabilită ca o poruncă biblică în Leviticul.

Să nu te răzbuni cu mâna ta și să nu porți pică pe fiii poporului tău, ci să-l iubești pe aproapele tau ca pe tine însuți: Eu sunt Domnul, Dumnezeul vostru! (Leviticul 19:18)”

Mesajul comisarului și legătura sa puternică cu mișcarea Chabad și Hassidut a fost bine primit de participanți.

Misiunea forțelor de poliție de a se concentra pe cerința biblică a „iubi pe aproapele tău” vine într-un moment potrivit, într-adevăr. Sărbătoarea Hanuka, care s-a încheiat duminică, comemorează victoria Maccabeilor asupra grecilor și triumful lor asupra evreilor elenizați (asimilați). La acea vreme, Israelul a fost sfâșiat de conflicte: a existat o ură puternică între evrei, pe seama căreia rabinii pun distrugerea Sfântului Templu.

Nu există nici o îndoială că fericirea și slujirea lui Dumnezeu ne va aduce mai aproape”, a spus Alsheikh la adunare. „În curând, cu voia lui Dumnezeu, va trebui să începem pregătirea pentru măsurile de securitate necesare la sosirea lui Mesia.”

traducere pentru OrtodoxINFO de Răzvan

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

După cum știați, “Mesia” așteptat de rabini este antihrist. În ultimul timp rabinii și presa din Israel ne tot spun că „Mesia” vine curând, arătând de fiecare dată noi profeții în acest sens. Declarațiile despre acest subiect sunt din ce în ce mai dese. Se pare că și cu Templul din Ierusalim se cam grăbesc, făcând apel la Putin și Trump. Și apar și profeții despre un iminent război… Iar între timp Rusia și SUA își regrupează forțele armate, retrăgându-le și fixând noi ținte, rearanjând piesele de șah.

De câțiva ani buni ne tot arată că “Mesia” vine sigur în anul respectiv. Iată că acum au început să vorbească și de pregătirea forțelor de ordine. Mentalul maselor trebuie pus la punct în cele mai mici detalii. Astfel încât, „Mesia” – Antihristul să aibă o primire răsunătoare de lider suprem.

Citiți și:

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Iar pentru acest lucru (reconstructia si serviciul in Templu),in Israel s-a infiintat Institutul Templului(in ebraica Machon HaMikdash)1987, cu sediul in partea veche a Ierusalimului.https://www.templeinstitute.org/main.htmCopii sunt educati de mici in privinta Templului.La ei se poate lanoi sunt scoase simbolurile religioase de peste tot,iar locul lasat liber este inlocuit(preluat de satan) cu beznamintii https://www.facebook.com/22738684968/videos/10150770825949969/ Intrebari care-i framanta si pe rabinii din Israel https://youtu.be/E66BgO-9eGU

  2. Nu stiu cum dar parca ma deranjeaza termenul de Mesia scris cu “M” mare atunci cand este vorba de …anticrist (cu “a” mic si el)! Mesia a venit acum 2017 ani dar ei nu L-au primit si nu au crezut in EL si asteapta un FALS mesia:Eu am venit în Numele Tatălui Meu, şi nu Mă primiţi; dacă va veni un altul, în numele lui însuşi, pe acela îl veţi primi. (Ioan 5:43)

  3. Sa mai astepte evreii mult si bine.Au mai avut “mesii” ,au mai aparut pe la ei din 1948 incoace 5 mesii carora le-a pus si coroana de rege pe cap si nu s-a intamplat nimic.Au intrat maret in Ierusalim.Acei mesii au fost boieri toata viata.toti de la intrarea lor cu onoruri in Ierusalim si pana la moarte(ultimul mesia Yisak a trait pana la 105 ani si a tinut vreo 5 femei)erau super bogati pt ca evreii erau obligati sa le faca vizite la casele lor se inchinau lor la propriu si le aduceau zeciuiala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button