X

VIDEO exclusiv: Părintele JUSTIN și sinodul panortodox – Cuvânt testamentar pentru credincioși și ierarhi

Părintele Justin către mitr.  Teofan:

Grijă de turmă, ca un păstor! Toată grija cea lumească să o lepădăm! Cuvinte mari: Ascultați de mai marii voștri, ca și ei să asculte de Mine (n.n. de Dumnezeu)!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ascultarea, spun Sfinții Părinți, se face până la păcat, până la erezie. Astfel trebuie să fie și ascultarea noastră: de ierarhii care fac ascultare de Dumnezeu. Să ne fie cu luare aminte în aceste zile în care ierarhii hotărăsc pentru noi, în Creta, ori continuitatea Sfinților Părinți ori, să ne păzească bunul Dumnezeu, intrarea oficială în împărăția lui antihrist.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button