X

Comentariul zilei (25.07.2014): ITI CIPUIESC CAINELE = LEPADARE?

Iata comentariul lui Baltag Lică, cititor al blogului Apologeticum, postat la articolul Microcip sub… blană pentru câinii cu stăpân din Cernavodă:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Care este cel mai bun prieten al omului,cel care chiar dacă ai uitat să-i dai mâncare sau apă la timp(poate chiar zile întregi) ,pe care uneori l-ați bătut sau l-ați certat,totuși nu-și părăsește stăpânul ? Este lesne de înțeles că este câinele dumneavoastră. El este prietenul adevărat,care are ca datorie sfântă să nu-și părăsească niciodată stăpânul.Știți ce înseamnă un prieten adevărat? Înseamnă un al doilea ,,eu”(definiție dată în cartea ,,Criticonul”).Deci,ați văzut ce sunteți obligați să faceți? Să vă trădați cel mai bun prieten,deci ,până la urmă ,tot pe dumneavoastră.De ce zic așa? Pentru că satana,cel care este în spatele acestei acțiuni și pe care cei firești nu-l simt,știe că acolo unde este unul dintre cei doi ,îl va găsi și pe celălalt.Vedeți cum se pune problema? Știind une se află câinele,care e microcipat,sistemul antihristic știe și locația stăpânului, chiar dacă acesta din urmă(stăpânul) nu posedă acte sau alte instrumente cu cip sau coduri de bare.Deci,ai dus câinele la microcipare este aproape de pierderea libertății tale de om creat ca să trăiască în libertate și să-și fie liberul arbitru.Deci este tot lepădare de Dumnezeu.Știu că este greu, dar fiecare dintre noi decide dacă se leapădă sau nu de Dumnezeu,adică dacă renunță la viața veșnică și alege ,de pe aici, să dea mâna,voit sau nevoit ,în cunoștință de cauză sau fără cunoștință (trebuia să se intereseze) cu satana,cu care va merge în Iad. Dragii mei,voi alegeți ori cu Dumnezeu ori cu mamona(diavolul).Aveți exemplu pe Sfinții Brâncoveni,pe Sfinții Închisorilor comuniste și nu numai. Vă doresc să fiți lucrători ai propriei voastre mântuiri,căci,în definitiv,fiecare este liberul său arbitru.Nu se mai ivește o altă șansă sau un alt timp Aici și acum se cucerește cununa sau cheia Raiului. Aveți grijă să nu fiți înșelați. Fiți treji ! Fiți vii(adică mărturisiți) !

Comentariu saccsiv:

   E cazul si la vaca? Si la alte animale din ograda?

Nu stiu ce sa zic. Dupa mintea mea cea proasta, nu e lepadare. Dar mintea mea e proasta iar marii duhovnici ce ne mai ziceau una alta despre cipuri, s-au tot dus la Domnul. Pe cine sa mai intrebi?

Sigur e insa ca urmarind cainele, te urmareste si pe tine. Ba mai mult, cipuindu-ti cainele, te vor obisnui si pe tine cu ideea cipuirii …

Model: CAINII …

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button