X

Vladimir Putin: INTERNETUL = un proiect CIA. Motorul de cautare YANDEX e rusesc sau “rusesc”?

   Iata ce aflam din articolul Putin: Internetul a fost un proiect al CIA si inca se dezvolta in acest fel:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Presedintele rus Vladimir Putin a numit Internetul un proiect al Agentiei Centrale de Informatii dinSUA (CIA) si a mentionat ca “inca se dezvolta in acest fel”. 
De asemenea, liderul de la Kremlin a criticat cel mai mare motor de cautare din Rusia, Yandex, transmiteAssociated Press.
Declaratiile au fost facute cu ocazia unui forum media din Sankt Petersburg. Putin a afirmat ca Internetul a fost la origine un “proiect al CIA” si ca inca “se dezvolta in acest fel”. Presedintele rus a adaugat ca Rusia trebuie sa “lupte pentru interesele sale” in mediul online.
Un blogger rus i-a spus acestuia ca site-urile straine, dar si Yandex, motorul de cautare mai mare decat Google in Rusia, stocheaza informatii pe serverele din afara tarii, ceea ce poate ameninta securitatea Rusiei.
In replica, Putin a mentionat ca in primii ani de la infiintarea Yandex au fost exercitate anumite “presiuni” si a criticat compania pentru ca s-a inregistrat in Olanda “nu doar din ratiuni fiscale, ci si din alte motive”, potrivit presedintelui.
In urma acestor comentarii, valoarea actiunilor Yandex, companie rusa din industria tehnologiei care se bucura de un mare succes, a scazut cu 5%.
Reprezentantii Yandex au precizat, la randul lor, ca firma a fost inregistrata in Olanda ca urmare a specificului legislatiei privind companiile, si nu pentru a plati taxe mai mici, iar principalele sale activitati se desfasoara in Rusia, ceea ce inseamna ca, “practic, toate taxele sunt platite in Rusia”.
In ceea ce priveste “presiunile” mentionate de Putin, reprezentantii companiei au spus ca primele investitii au venit din partea fondurilor si investitorilor internationali, “o practica obisnuita pentru orice start-up online, din orice tara”.


Kremlinul a luat in ultima perioada mai multe masuri pentru a putea exercita un control mai strict asupra Internetului, platforma folosita de activistii din opozitie pentru a-si promova ideile si pentru a-si organiza protestele.
Parlamentul rus a adoptat saptamana aceasta o lege care obliga site-urile de social media sa aiba serverele in Rusia si sa salveze toate datele utilizatorilor pe o perioada de cel putin jumatate de an.
In plus, un om de afaceri apropiat lui Putin controleaza acum cea mai mare retea de socializare din Rusia, VKontakte.

Comentariu saccsiv:

Asadar “ruseasca” Yandex e inregistrata in Olanda si e cu banii “fondurilor si investitorilor internationali”. Adica e clara si motorul asta de cautare.

Referitor la internet, intr-adevar, a fost creat de oamenii ELITELOR, pentru ELITE si are in final un scop précis in sinistrul angrenaj: documente cu cip – internetul obiectelor – eGuvernare – disparitia banilor cash:

World Wide Web. CINE L-A CONCEPUT SI CINE IL STAPANESTE?

www = 666 (ebraica). CUM INTERPRETAM? Care e legatura cu documentele cu cip, e-Guvernarea, internetul obiectelor?

Directorul CIA despre INTERNETUL OBIECTELOR: oamenii pot fi supravegheati chiar si prin intermediul televizorului, al frigiderului si al cuptorului

Agenda Digitala 2020: PREOTII VOR PROPOVADUI IN PREDICI INTERNETUL … Patriarhia si-a oferit astfel sprijinul pentru implementarea sistemului antihristic

Ce nu ne explica noua Vladimir Putin: de ce Rusia e si ea inregimentata?

VIDEO: Rusia – UNIVERSAL ELECTRONIC CARD. Cat a progresat implementarea?

Ca toate statele de altfel:

N-avem in ce tara merge ca sa scapam de CIP. Ati auzit de GAMBIA? Si ei cu BIOMETRICUL …

Video: GEORGIA – ID CARD. Prezentare – minunata lume a viitorului …

Video: Si IRANUL va implementa National Smart ID Card, semnatura electronica si e-guvernarea …

Din nou despre MEGA ACTIUNEA din India: BULETIN BIOMETRIC CU CIP, amprentare, scanarea irisului, numar unic de identificare pentru o populatie mai numeroasa decat a SUA, UE si Rusiei luate la un loc …

Dupa India, CARD de indentitate CU CIP, obligatoriu si in AFGANISTAN. Dovada faptului ca SISTEMUL vine cu CIPUL dupa tine si in jungla si pe dealurile pustii, pana la capatul pamantului …

Evident, toate statele dar nu toti:

MOSSAD le interzice agentilor noile documente biometrice. DE CE OARE?

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button