X

Video: BEFORE and AFTER. Staruri Illuminati – Cum aratau in tinerete si cum au ajuns dupa transformare …

http://www.youtube.com/watch?v=4kPM8x1lfcU

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cititi va rog si:

 

VIDEO: Ke$ha – marioneta satanistilor dar idol al adolescentilor. ELITELE se folosesc de vedete pentru a promova simboluri. Dar la ce le foloseste?

VIDEO: Miley Cyrus – MTV Video Music Awards 2013. EVOLUTIE: de la pubertoasa dornica sa intre in industria muzicala (Hannah Montana), la adolescenta nebunatica, apoi inger cazut si tarfa stricata cu coarne. ATENTIE: acesta poate fi si drumul copilelor nostre, daca se hranesc cu ce le ofera actualmente muzica, filmele si revistele colorate …

Analiza Vigilant Citizen: LADY GAGA – “Born This Way”

LADY GAGA: „Coarnele mele sunt naturale”

VIDEO: CHRISTINA AGUILERA – Simboluri si blasfemii in clipul „Not Myself Tonight” – BIONIC …

Video: NICKI MINAJ – „Roman Holiday” la Grammy Awards 2012. SIMBOLURI … Ce-i cu „renasterile”, „exorcizarile” si arderile cu care industria muzicala bombardeaza publicul tanar?

VIDEO: Premiile Grammy 2010. Ce SIMBOLURI recunoasteti la Beyoncé si Lady Gaga?

VIDEO: Simboluri si mesaje in piesele lui RIHANNA „Rudeboy”, “Russian Roulette”

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button