X

Va fi si Mega festivalul TomorrowWorld, ca Tomorrowland nu le ajungea. Si iar se vor strange sute de mii de tineri ce se vor inchina diavolului …

tomorrowworld-2013-large

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Foto: http://www. theuntz.com/tomorrowworld-2013

TomorrowWorld 2013 Discover the Madness – Official Trailer:

TomorrowWorld – The next step in the history of Tomorrowland:

 

   Pe 18 februarie 2013, organizatorii festivaluluiTomorrowLand anuntau ca TomorrowWorld va avea loc in perioada 27-29 septembrie 2013. Pe 20 septembrie 2013 anuntau si destinatia: Chattahoochee Hills, Georgia, SUA.

   Cititi va rog si:

Video: DEFQON 1 si TOMORROWLAND – mega festivaluri de muzica electronica unde sute de mii de tineri se inchina diavolului. AU FACUT DRACILOR SI STATUI

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button