X

Video: DEFQON 1 si TOMORROWLAND – mega festivaluri de muzica electronica unde sute de mii de tineri se inchina diavolului. AU FACUT DRACILOR SI STATUI

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Iata:

Defqon 1 2011 Official Aftermovie HD   Cititi va rog si:

http://en.wikipedia.org/wiki/Defqon.1

Direct cu Moloh seamana:

Iata si:

tomorrowland 2011 trailer.mp4

Vizionati va rog si finalul, incepand cu min. 11:34.

   Iata-l si pe

David Guetta – Babylon (Congorock) @ Tomorrowland 2010

Iata si ce putem citi in articolul David Guetta este primul artist anuntat la Tomorrowland 2012 [27, 28 si 29 iulie]:

David Guetta, dj-ul/producatorul aflat pe pozitia 1 in clasamentul Dj Mag, este primul nume anuntat la Tomorrowland 2012.

Tomorrowland, colosalul eveniment ce are loc anual in Belgia, a anuntat datele pentru editia cu numarul 8, care va avea loc in 2012. 27, 28 si 29 iulie sunt zilele in care toata crema muzicii electronice va fi prezenta in Belgia. Cum bine spunea cineva despre Tomorrowland 2011, este mai usor sa numeri dj-ii care nu au fost prezenti decat pe cei care au fost.

Cu un decor impresionant, peste 250 de artisti care au creat o atmosfera incredibila si peste 180.000 de fani care s-au manifestat sensational, Tomorrowland 2011 a fost cu siguranta unul dintre cele mai importante evenimente dance ale anului. Rezulta ca Tomorrowland 2012 este cu siguranta locul unde orice iubitor de muzica electronica vrea sa ajunga.

Comentariu saccsiv:

Site-ul oficial:

http://www.tomorrowland.be/home

   Cititi va rog si:

http://en.wikipedia.org/wiki/Tomorrowland_%28festival%29

   Ce mila imi este de acesti tineri. Muzica, distractie, luminite si i-a prostit cu totul. Maine daca statuile vor reprezenta si mai pe fata un drac, si lui i se vor inchina. Uite asa sunt pregatiti nefericitii sa-l primeasca pe antihrist si pe toti diavolii.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button