X

VIDEO: Simboluri oculte din muzica romaneasca

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Foto: http://bacauhousemafia.ro/wp-content/uploads/2010/09/Alexandra-Stan.jpg

Iata comentariul cititoarei roxie postat la articolul INNA face si ea semne … Presa romaneasca: Inna, unealta unei organizatii secrete. De ce este acuzata artista ca trasmite mesaje subliminale:

Ar fi util un articol mai amplu cu o analiza a simbolurilor oculte din muzica romaneasca, care sunt folosite in clipurile artistilor romani, pt. ca material este din pacate.

Se pare ca toti artistii romani care brusc si din senin incep sa aiba succes au in spate acelasi fond …ex: Marius Moga, Randi, Akcent, Corina, Smiley, Guess Who, Andra, Andreea Banica, Cristina Rus, Anda Adam, Delia, Elena Gheorghe

Aici:

la min 1:07 apare cu ochiul drept acoperit (asa cum si Inna a aparut in Tabu). Seamana cu clipul S&M al Rihanei.

Celia in clipul asta poarta o rochie neagra, cand o rochie alba si pare un fel de ritual de magie la fel:

ca si Inna in alt clip:

(dualitata alb-negru). Iar in noul videoclip in care apare ca si cand leviteaza (min 2:15), tema videoclipului ca si cele ale lui Britney Spears si al Rihannei – peisaje apocaliptice, razboi orase distruse .. si orgii:

Inna la fel in clipul club rocker

unde apare ca si rihanna intr-un garaj, e tatuata, si toata tarasenia se desfasoara intr-un subsol, ca si in clipurile lui Gaga.

Si mai nou Alexandra Stan, clip cu politisti/autoritati:

http://www.youtube.com/watch?v=lAhHNCfA7NI

tema existenta si in clipurile lui Beyonce sau Lady Gaga
Iar in acest interviu:

la min 1:12 se observa clar un pandativ cu un cap de tap in forma de pentagrama la fel si aici la min 0:17

si ceva in jurul gatului (colierele sunt folosite pt. a simboliza controlul).

Iar baietii de la simplu sunt alt capitol interesant. In piesa ‘Muppet’ apar ca niste clovni manipulati ca si alta trupa americana ‘dresata’: N’sync (http://www.amazon.com/No-Strings-Attached-NSyNC/dp/B00004NRPZ). Smiley apare in reclama la Cosmote

Intr-o postura cel putin interesanta (http://www.adhugger.net/2011/07/20/smileys-garage-sale-a-new-communication-platform-for-pre-paid-segment-from-ogilvy-and-cosmote/ – in mod batjocoritor asemanator cu una din ipostazele in care apare Iisus in unele icoane), si alta in care reclama e pusa invers intentionat sau nu (http://www.bogdanblog.ro/2008/03/26/reclama-cosmote.htm). Alt membru al trupei, C.R.B.L. apare in reclamele Vodaphone (ceea ce ma face sa ma gandesc ca e ceva f bine organizat, ca si-au impartit si vedetele pe reclame de la firme de telefonie mobila aparent concurente)
apare cu un copil mic care are coarne de ren in reclama vodaphone de anul trecut de Craciun.

Altii care au simboluri de genul asta mai sunt Antonia, Connect-r, Vunk

http://www.youtube.com/watch?v=wk3XYQU1jnA

se vede imbracamintea alb-negru, piramida … piese ca ‘Vreau o tara ca afara’, akcent etc..

OCS(Omu’ cu sobolani) e alta trupa romaneasca din underground destul de buna care s-a ‘vandut’ … se observa pe coperta albumului ca le-au ‘crescut’ aripi (http://woobicha.com/tag/omu-cu-sobolani/ – simbol al ingerilor cazuti), aici Dan, liderul trupei in alb-negru (http://life.hotnews.ro/stiri-showbiz-5344907-versurile-ocs-nimic-fara-muzica-ocs.htm), aici legati la ochi la vreo ‘initiere’ (http://www.slicker.ro/2009/03/20/lansare-album-omul-cu-sobolani-la-cluj/) .. si mai aveau un clip in care apar persoane care in loc de cap au capete de animale – referire la omul dominat de instincte.

Si la final … o poza de grup cu masonicii care sunt acum ‘pe val’:
http://www.indexromania.ro/2011/12/05/show-ul-vocea-romaniei-de-la-pro-tv-va-fi-difuzat-si-vinerea/.

Iata si comentariul fratelui STOP RFID 666 postat la acelasi articol:
COARNELE SUNT SUGESTIVE

   Comentariu saccsiv:

Eu sunt aproape paralel cu muzica romaneasca, asa ca de unii dintre cei de mai sus nici macar nu auzisem. Exemplele de mai sus nu sunt toate explicite precum cele din strainatate la care mai fac uneori referire pe acest blog. Daca mai stiti exemple, va rog sa le postati, pentru un viitor material.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button