X

INNA face si ea semne … Presa romaneasca: Inna, unealta unei organizatii secrete. De ce este acuzata artista ca trasmite mesaje subliminale

Iata ce aflam din articolul Inna, unealta unei organizatii secrete.  De ce este acuzata artista ca trasmite mesaje subliminale:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Inna este din nou amintita in presa internationala, dar de aceasta data fara referiri la succesul sau. Artista este acuzata alaturi de alte vedete precum Lady Gaga, Jessie J, Britney Spears, cum ca ar fi instrumentul unei orgnizatii secrete.

Organizatia este cunoscuta sub numele de Illuminati.
Pe site-ul american in cauza, vigilantcitizen.com, se mentioneaza ca vedete populare in randul tinerilor sunt folosite pentru a manipula masele cu ajutorul unor mesaje subliminale. Totul a pornit de la imaginea vedetelor din lista respectiva.

Inna a fost si ea incadrata ca mesager al organizatiei secrete din cauza unui pictorial inedit realizat in urma cu doua luni. Vedeta a pozat punandu-si ochiul drept in evidenta. De asemenea, si accesoriul folosit a fost catalogat ca pe un semn al organizatiei intrucat lantul formeaza mai multe triunghiuri. Ochiul incadrat intr-un triunghi, specific mitologiei egiptene, este simbolul principal al organizatiei Illuminati.

Ordinul Iluminatilor a fost o societate secreta fondata la 1 mai 1776, in Ingolstadt (Bavaria de Nord), de Adam Weishaupts, care a fost primul profesor de drept canonic de la Universitatea din Ingolstadtst. Miscarea era formata din liber-cugetatori, liberali, republicani si pro-feminini, recrutati din lojile masonice din Germania, si a urmarit sa promoveze perfectionismul prin intermediul scolilor de mistere.

In 1785, ordinul a fost dezbinat si suprimat mai intai de catre guvern bavarez pentru un presupus complot si apoi in intregul stat (Reich) german. Acuzatia adusa a fost aceea ca scopul ordinului este sa rastoarne toate monarhiile si religiile de stat din Europa.

   Comentariu saccsiv:

Din articolul Ce replica da Inna celor care o acuza ca ar fi mesagerul unei organizatii secrete aflam ca:

Nu cunosc foarte multe lucruri despre subiectul Illuminati, dar va pot spune ca in spatele succesului meu, sta multa munca si credinta in Dumnezeu“, a declarat Inna.

Daca urmarim videoclipurile ei, constatam ca este extrem de destrabalata si ca atare, sigur n-a priceput ca asa ceva nu-i este placut bunului Dumnezeu.

Cu ceva vreme in urma, cativa frati mi-au indicat o melodie cu ceva mesaje ciudate ale ei, dar nu le-am mai gasit comentariile. Daca o stiti, va rog s-o postati.

Oricum, foarte probabil ca habar nu are ca-i o unealta. Imita sau face si ea ce semne i se spune sa faca. Sau poate stie?

Despre illuminati, cititi va rog si articolul:

ARTICOLUL ZILEI (15.12.2010): ORDINUL ILUMINAŢILOR – Problema evreiasca – parintele Victor Moise. COMPLETARI NECESARE

Cititi va rog si:

Analiza Vigilant Citizen: LADY GAGA – “Born This Way”

Cultura POP si CONTROLUL MENTAL

Despre Babilonul din MUZICA

MUZICA ce otraveste mintile copiilor

VIDEO (si transcriptul): A facut BOB DYLAN un pact cu DIAVOLUL?

VIDEO (si transcriptul): JAY-Z, melodia “LUCIFER”, derulata normal si … invers

VIDEO (si transcriptul): SATANISMUL piesei „JOHN THE REVELATOR” – DEPECHE MODE

VIDEO: CHRISTINA AGUILERA – Simboluri si blasfemii in clipul „Not Myself Tonight” – BIONIC …

VIDEO: Evolutia adolescentei MILEY CYRUS (Hannah Montana) …

VIDEO: John Lennon – „IMAGINE”. Un manifest new age

VIDEO: Kanye West – “POWER”, un clip plin simboluri, cu peste 8 milioane de vizualizari in primele trei saptamani de la lansare …

VIDEO: Premiile Grammy 2010. Ce SIMBOLURI recunoasteti la Beyoncé si Lady Gaga?

VIDEO: Satanism in Korean pop (K-Pop)

VIDEO: Simboluri si mesaje in piesele lui RIHANNA „Rudeboy”, “Russian Roulette”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button