X

Intrebarea zilei: SA MAI CALATORIM SAU NU IN SUA?

Iata un e-mail primit de curand:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Buna,

Numele meu este X si in primul rand vreau sa-ti multumesc pentru munca pe care o depui si misiunea pe care ti-ai propuso.

Sunt student si m-am gandit sa ma inscriu in programul Work and Travel SUA, insa vreau sa te intreb, mai intai, ce risc daca voi fi amprentat si scanat la viza sau in aeroporturi.

Sunt considerate aceste elemente peceti? Este absolut necesar sa le evit?

Sunt tanar si total dezorientat, nu stiu incotro sa apuc, ma tot gandesc ca nu mai are rost sa ma zbat, sa muncesc si sa-mi fac un rost de care nu voi mai apuca sa ma bucur, avand in vedere vremurile care urmeaza. M-am gandit sa-ti cer un sfat, o recomandare. Sunt convins ca mi-ar fi de mare folos si ti-as fi recunoscator.

Multumesc,

X.

Comentariu saccsiv:

   Nu i-am postat numele. I-am postat insa mesajul, deoarece consider ca problema aceasta si-o pun si altii.

Stim ca:

La intrarea in SUA, romanii completeaza formularul I-94 si li se colecteaza elementele biometrice (amprente digitale şi o fotografie digitală)

Nu stiu insa daca formularele ce ti le inmaneaza au sau nu cip.

Si mai stim ca marii duhovnici ne-au indemnat clar:

VIDEO – Mari duhovnici despre actele cu cip: “NU LE LUATI!”. Daca de STALPII ORTODOXIEI nu ascultam, de cine atunci sa ascultam?

VIDEO (si transriptul): Parintele ADRIAN FAGETEANU despre ACTELE CU CIP. Inregistrare din AUGUST 2010!!! Nu indeamna doar SA NU LE LUAM, spune lucruri chiar cu mult mai grave …

VIDEO: Inca din 2009 PARINTELE IOAN DE LA RARAU spunea foarte clar SA NU LUAM BULETINE sau orice act CU CIP …

VIDEO: Parintele NEONIL STEFAN (staretul manastirii FRASINEI) despre CIPURI …

VIDEO – PS Sebastian, Episcopul Slatinei: „Nu acceptati cipurile nici macar in pasapoarte”

VIDEO: 100 000 de greci cu preoti in frunte au manifestat IMPOTRIVA CARDULUI CETATEANULUI. Ati vazut ceva la tv? La noi stirile ii prezinta pe Oana si Pepe …

Parintele PAISIE AGHIORITUL despre 666, cartele electronice, buletine electronice

Parintele Paisie Aghioritul: „CHIAR SI ATUNCI CAND PRIMESTE BULETINUL, TOT SE LEAPADA DE HRISTOS”. Despre U.E., pecetluire si buletinele electronice

Asadar, celor in situatia tanarului student le raspund astfel: daca se pune problema unui pasaport cu cip, sa nu-l accepte. Si sa nu accepte din alt formular cu cip. Daca insa formularul I-94 nu are cip, nu stiu ce sa zic. Eu nu l-as accepta, dar nu pot indemna si pe altii sa faca aidoma. Deci consider ca este obligatoriu ca cei in situatia aceasta sa faca un drum pana la parintele Iustin Parvu si sa-l intrebe.

Doamne ajuta!

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button