X

Comentariile zilei (06.05.2010): Lucratorii de mass-media refuza ca tema de discutie CHEMTRAILS? STAREA DE SANATATE A POPULATIEI S-A INRAUTATIT de cand a inceput aceasta activitate?

   Iata comentariul cititorului L, postat la articolul Comentariul zilei (05. 04.2010): Cum sa atragem atentia opiniei publice si autoritatilor in chestiunea CHEMTRAILS?:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

DRAGILOR, o persoana din Constanta a intrat in direct la Europa FM si a inceput sa vorbeasca despre chemtrails-urile de pe litoral si i-au taiat microfonul imediat cand si-au dat seama despre ce vorbeste. La Mangalia pe 3 Mai au defilat pe cer de peste cinzeci de ori in toate directiile, inclusiv dinspre mare (??), si dinspre mijlocul Dobrogei spre mare in forma de evantai, a stat pacla aia pe cer doua zile…
E clar ca evorba de o chestie mare, ca n-o avea ministerul apararii banii pentru asta cand ei abia asigura cateva ore de zbor de instruire pentru pilotii activi… Iar cele venite de peste mare e clar nu puteau accesa spatiul aerian ca la piata…e vorba de sume imense pentru combustibil, pentru subtanstele respective, pentru pitloti…cine da banii???
Iar cadrele medicale innebunesc incercand sa trateze bronsite si viroze care nu cedeaza si ajung sa faca gentamicina, nu mai vorbim de asmatici si cine stie ce efecte or mai fi…Exista pe net o harta de raspandire a chemtrails-urilor si…ghiciti…sunt toate statele NATO acolo…
Dumnezeu sa ne aiba in paza!

   Iata si ce scrie cititoarea parereamea la rubrica de comentarii a articolului 3 mai, zi de intensa activitate CHEMTRAILS in Romania?:

In ultima vreme am intalnit mai multe persoane care s-au trezit de vreun an sau mai putin ca au alergii ciudate, reactii ale organismului ce nu le-au mai avut niciodata, persoane ce se considerau sanatosi sau cu ceva mici probleme de sanatate in trecut, gen o bronsita, o infectie pe undeva.
Chiar aseara discutam cu o fata care a trebuit sa ia antibiotice puternice pentru ca in urma unei vizite in Finlanda recent s-a capatat cu pleurita, boala a plamanului. Antibioticele de acum se stie ca sunt puternice si nu mai sunt facute ca mai inainte si dupa ce a termintat tratamentul a constata ca are tot felul de mancarimi pe piele, pete, stari de oboseala continua, stranuturi, etc, stari specifice alergiilor. A recunoscut singura ca isi da seama ca i s-a slabit sistemul imunitar fata de cum era inainte.
Din ce vad eu, inclusiv la mine, organismul multora slabeste vazand cu ochii in ultimii ani, copii la scoala sunt raciti si bolnavi unul dupa altul, iat tinerii mai bolnavi ca batranii.
Ce o sa mai fie…

   Comentariu saccsiv:

   G. Edward Griffin spunea: Stiu ca orice ar fi vor spune ca este pentru binele nostru. Se vor apara spunand ca a fost pentru binele public, “pentru voi toti, al omenirii intregi” toate acele non-sensuri.

   Am observant ca acestea au loc in tari care apartin NATO. Le-am vazut  aici in Statele Unite, Anglia, Scotia, Canada, am primit rapoarte de la oameni care traiesc in Franta. Si deci este adevarat si cred ca este adevarat, fara nici o exceptie, si asta este o indicatie, nu-I asa,  ca este vorba de un grup, un grup politic, intr-un anumit fel este international ca scop, nu este doar american si oricine care va vrea sa investigheze asta trebuie sa tina cont de asta.

    Cititi va rog si:

VIDEO (subtitrare in limba romana): G. Edward Griffin despre CHEMTRAILS

VIDEO (si transcriptul): In 1994 a plouat cu gelatina peste un orasel, iar locuitorii s-au imbolnavit grav. A FOST UN EXPERIMENT?

Comentariu zilei: conexiune intre CHEMTRAILS si „ploaia acida” ce distruge agricultura traditionala?

VIDEO: Zăpada din Bucureşti poate ucide?

PLOAIE TOXICA in sudul Romaniei: fier, cupru, plumb si alte metale grele

Propaganda pentru folosirea geoingineriei pentru incetinirea incalzirii globale

Royal Society afirma ca geoingineria (inclusiv CHEMTRAILS) ar putea deveni OBLIGATORIE

   Si daca e dupa cum a specificat comentatorul L, s-ar putea ca altceva decat inregistrarea unor emisiuni mai vechi, sa nu mai vedem in mass-media, referitor la acest subiect:

CHEMTRAILS …

VIDEO (si transcriptul): News12 despre CHEMTRAILS

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button