X

Comentariul zilei (05.04.2010): Cum sa atragem atentia opiniei publice si autoritatilor in chestiunea CHEMTRAILS?

   Iata comentariul cititorului ovidiu, postat la Istorii minunate legate de BISERICA SFANTULUI MORMANT – Biserica Invierii:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   saccsiv,o problema total pe linga subiectul de fata insa incepe sa ma dispere tare de tot.Poate-i apasa si pe altii,totusi.Chemtrails-urile!!Poate-s eu paranoicul din Romania dar e pur si simplu exasperant!S-a mai blogarit pe tema asta dar fara vreun rezultat…Azi de dimineata cerul a fost albastru si …insorit.Poate mi se pare,dar totusi eu nu am mai vazut atita activitate pe cer.Din toate ditrectiile,x-uri,paralele,dire groase,labartzate.Pina la urma:plin de”nori”!!Ba frate,dar ce tot asteptam??Ma rog,ma lamentez si eu…Nu exista chiar deloc realizatori de emisiuni tv care sa “incerce” un subiect ca asta.Sa vezi ca pune cineva,public, niste intrebari pe tema asta.Cred ca in citiva ani or sa dea direct cu bombe si no sa mai socheze pe nici o “leguma”!Televizorul le va teleghida…behavioru`!
   Ps:albinele mor,plantele ,legumele nu prea se mai fac,boli de plamini,piele,inima,tensiune,gripe,ETC… .
   Pps:E chiar o coincidenta ca se deverseaza en gros acu cind natura infloreste? E perioada critica a polenizarii!Apicultorii se pling ca le mor albinele…Taranii,ca nu prea mai au ce recolta.Nu mai vorbesc de legislatia care extermineaza intr-o veselie turbata ideea de taran.Ideea de a fii cit de cit independent dpdv al producerii hranei.Adica,sa mai existe,pur si simplu,alternativa asta.Corporatiile au “pirghiile statului”/Flitu` in mina si spreiaza gindacii/taranii.

   Iata si ce ii raspunde Cosmin S.:

   ovidiu,
   Mai adauga ca dovada si pâcla”zoile” de pe masini de dupa anumite ploi. Niste zoi ciudate care nu se iau decat dupa spalari serioase. Inainte, dupa ploaie ramanea totul curat. Acuma ramane un praf caramiziu. Dar cine sa inteleaga? Majoritatea oamenilor considera urmele de pe cer”chemtrails” lucruri normale. Asta e…nu poti sa faci orbului cu ochiul sau sa soptesti la urechea surdului.
Noi aici cunoastem problema, dar suntem putini.

   Cititi va rog si:

VIDEO si FOTO: CHEMTRAILS Romania …

Comentariu zilei: conexiune intre CHEMTRAILS si „ploaia acida” ce distruge agricultura traditionala?

VIDEO: Zapada din Bucureşti poate ucide?

PLOAIE TOXICA in sudul Romaniei: fier, cupru, plumb si alte metale grele

VIDEO (si transcriptul): In 1994 a plouat cu gelatina peste un orasel, iar locuitorii s-au imbolnavit grav. A FOST UN EXPERIMENT?

Propaganda pentru folosirea geoingineriei pentru incetinirea incalzirii globale

Royal Society afirma ca geoingineria (inclusiv CHEMTRAILS) ar putea deveni OBLIGATORIE

VIDEO (si transcriptul): News12 despre CHEMTRAILS

   Consider ca tot ceea ce vor ei sa faca, aia vor face si in continuare. Dar, e bine ca noi sa prodcem, pe cat posibil, cat mai multa galagie. Caci astfel se mai trezesc dintre adormiti. Cum sa procedam insa, nu stiu exact. Astept si pararile voastre. Eventual, n-ar fi rau sa bombardam cu e-mailuri politicienii, analistii, ziaristii. Iar daca au bloguri, sa-i bagam in seama si acolo. Fiecare cititor, cate un mesaj sau comentariu pe zi, e suficient. De asemenea, rugati-va si rudele sau prietenii sa faca aidoma …

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button