X

A refuza CIPURILE va insemna a nu plati IMPOZITELE … Din acel moment, SISTEMUL va turba si va actiona nemilos, folosind inclusiv puscariile si lagarele

   Pentru inceput, vizionati va rog filmul de la:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

DOCUMENTARE CELEBRE: Aaron Russo – „AMERICA: FROM FREEDOM TO FASCISM“ – subtitrare in limba romana si completari foarte necesare

   In afara de masurile dure ce le-ati vazut acolo, e bine sa mai stim de exemplu ca The Department of Homeland Security include pe lista activitatilor, miscarilor si ideilor “periculoase” pentru SISTEM si:

   tax resistance movement, adica pe cei ce considera ca plata taxelor le incalca drepturile constitutionale si sunt impotriva celebrului amendament 16.

   Cititi va rog si:

In ritmul acesta, in cateva luni planeta va deveni o cusca. Iata o noua actiune marca „The Department of Homeland Security”

   Asta ca sa stim cum sta treaba in SUA si cum probabil va sta si in Romania …

   Atentie, nu vorbim de evaziunea fiscala de care auziti la televizor, cea a firmelor ce produc bunuri si/sau fac comert.

   Intr-un viitor foarte apropiat, a nu avea cipuri inseamna a nu avea acte, a nu folosi e-Romania, a sta cat mai departe de internetul obiectelor:

Comentariul zilei (26.08.2010): Un COSMAR bate la usa. Se va declansa cand cetatenii vor avea noile acte cu cip iar eRomania va fi functional …

4 noiembrie: Exercitiu de SIMULARE „Cyber Europe 2010”. SCENARIU: cetatenii, intreprinderile si institutiile publice vor intampina dificultati la accesarea unor servicii online critice, precum e-GUVERNAREA …

   Asta nu este deloc convenabil pentru SISTEM, nu doar deoarece nu ne mai poate supraveghea, ci si datorita …BANULUI.

   Caci vedeti voi fratilor, lucrurile sunt legate intre ele.

   Varfurile masoneriei si ale camatariei planetare se inchina la lucifer, stiu cum sta treaba si ii fac voia. Esalonul doi insa, vede totul mai pragmatic: daca intreaga populatie are cip, nu doar ca vor stii despre fiecare om ce face, cum face si cand face, dar mai ales, prin disparitia banilor cash, vor avea acces la un robinet sigur, pe care il vor deschide sau inchide dupa bunul lor plac:

DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

   Cipul va insemna pe de o parte identitatea:

Importanta NUMELUI si raul ce-l reprezinta alipirea numelor de cate un NUMAR UNIC al sistemului antihristic

   Pe de alta parte singura modalitate de a cumpara sau vinde ceva. Esalonul doi probabil nici nu pricepe ca asta de fapt inseamna semnul fiarei si sunt extrem de entuziasmati de idée. De asemenea entuziasmati sunt si cei din esaloanele trei, patru si de aceea lucreaza de zor pentru implementarea sinistrului plan. Este un vis minunat pentru cei ce se viseaza casta conducatoare, sa controlezi total membrii societatii.

   A refuza cipul nu va insemna asadar doar greutati in a te descurca intr-o societate de tip Big Brother, ci si ilegalitate. Va fi ilegal caci nu posezi documentele obligatorii. Dar va fi ilegal si pentru ca tot ceea ce vei poseda, vei poseda fara drept (de la un eventual teren si pana la o simpla unealta). Si de asemenea se va ajunge in situatia ca si orice troc sa fie tot ilegal.

   Nu stiu daca se pricepe, dar a nu avea cip va insemna a nu plati nici impozit. Si odata ajunsi in acest punct, SISTEMUL turbeaza si pedepseste aprig. Iar de aici mai departe, vor fi strict doua variante:

–          prigoana cumplita (foame, lipsuri, presiuni, amenintari, puscarie)

–          sau acceptarea …

  Inca nu suntem acolo, dar nici mult nu mai este. Am considerat insa util sa scot in evidenta si acest aspect, ca sa stim cum stam si de ce anume sa ne pregatim …

   Reamintesc indemnul marilor duhovnici:

Parintele PAISIE AGHIORATUL despre 666, cartele electronice, buletine electronice

Părintele Arhimandrit Gheorghie KAPSANIS stareţul Mânăstirii Grigoriu din Sfântul Munte ATHOS despre INDOSARIEREA ELECTRONICA, NOILE BULETINE si UNIUNEA EUROPEANA

VIDEO – Mari duhovnici despre actele cu cip: “NU LE LUATI!”. Daca de STALPII ORTODOXIEI nu ascultam, de cine atunci sa ascultam?

VIDEO (si transriptul): Parintele ADRIAN FAGETEANU despre ACTELE CU CIP. Inregistrare din AUGUST 2010!!! Nu indeamna doar SA NU LE LUAM, spune lucruri chiar cu mult mai grave …

ALT „ISTERIC”. Monahul TEODOR STANESCU: „Cei care vor accepta BULETINELE CU CIP, vor renunţa la Dumnezeu şi-l vor accepta de bună voie pe satana.” Despre VREMURILE APOCALIPTICE

   Pe cei ce se amagesc ca maleficul angrenaj cip – e-Guvernare – internetul obiectelor n-are nici o treaba cu semnul 666 fara de care nu vom putea vinde sau cumpara si ca ei se vor inregimenta in sistem iar in faza finala vor putea sa se rupa, ii rog sa citeasca:

Cei care nu-şi fac CARD DE SANATATE CU CIP vor fi trataţi doar pentru urgenţe (VIDEO). VOM MURI IN CHINURI DACA NU-L LUAM?

   E valabil si pentru cei ce considera ca a te rupe din timp de sistem refuzand cipurile inseamna chin supraomenesc. Fundamental gresit, din contra, doar astfel se va putea razbi in etapa finala.

   Indemnul meu este de a nu astepta pana cand apar noile buletine cu cip, ci sa incepem de pe acum cu cardurile bancare. Sa nu le mai folosim si nici sa nu mai facem imprumuturi la banci. Usor – usor ne vom invata astfel sa ne descurcam fara “binefacerile” SISTEMULUI si mai ales, ne vom invata sa ne lasam cu totul in grija bunului Dumnezeu:

Comentariul zilei (22.08.2010): Cei ce refuza BULETINELE CU CIP isi pun toata nadejdea in bunul Dumnezeu. A face concesii inseamna a nu avea credinta

   Doamne ajuta!

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button