X

GERMANIA va introduce un PERMIS DE SEDERE CU CIP pentru imigrantii din afara UE

   Citez din articolul Germania va introduce un permis de sedere cu cip pentru imigrantii din afara UE:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Germania intentioneaza sa introduca in curand un permis de sedere sub forma unui card cu cip pentru cetatenii tarilor care nu fac parte din Uniunea Europeana, pe care vor fi inregistrate amprentele digitale si fotografia titularului, relateaza sambata cotidianul Die Welt, conform Mediafax.

   Aproximativ 4,3 milioane de straini originari din tari terte (care nu sunt membre UE) vor fi afectati de aceasta masura.

   Potrivit Die Welt, cardul cu cip, cu o perioada de valabilitate de maximum zece ani, va fi introdus progresiv, timp de mai multi ani.

   Ministerul de Interne a precizat ca 1,1 milioane de titluri de sejur sunt emise sau prelungite in fiecare an pentru straini din afara UE.

   Acest proiect ar intra in cadrul unei uniformizari la scara europeana a permiselor de sedere, subliniaza Die Welt.

   Primele teste ar urma sa fie demarate anul acesta in 19 centre administrative din toata tara.

   Cititi va rog si:

Germania – CARTI obligatorii DE IDENTITATE CU CIP RFID. Productia de cipuri a inceput, guvernul acordand un contract de 10 ani producatorului olandez NXP. Cetatenii le vor primi INCEPAND CU 1 NOIEMBRIE

Despre mega experimentul cu BULETINE BIOMETRICE CU CIP din India si despre opozitia ce o intampina SISTEMUL acolo

La intrarea in SUA, romanii completeaza formularul I-94 si li se colecteaza elementele biometrice (amprente digitale şi o fotografie digitală)

A INCEPUT: De la 1 ianuarie 2011 romanii vor avea CARTE ELECTRONICA DE IDENTITATE cu CIP, un buletin biometric cu amprente.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button