X

VIDEO (subtitrare in limba romana) – Un excelent filmulet rusesc despre CIPURI si o intrebare: CIPURILE IMPLANTABILE actuale LE-ATI ACCEPTA?

   Sunt atat de recunoscator pentru acest cadou neasteptat. Doar el [cipul] va salva viata mea daca se intampla ceva”.

   Cutremurator …

   In clipul de mai sus, observam ca cipurile implantabile fac ceea ce pot face si unele carduri de plastic. Dupa cum multi dintre voi deja stiti, o noua teorie face adepti in randurile celor ce pana mai ieri figurau in tabara ortodocsilor anti sistem.

Anume, ca actele cu cip nu prea ar fi o mare problema … Prin urmare, acel card de plastic din filmulet, n-ar fi nici el cine stie ce. Dar in loc de card, putem avea un cip implantat ce face exact ceea ce face acel card. Asadar, intreb pe cei ce-i ataca furibund pe cei ce indeamna sa nu luam actele cu cip:

   UN ASTFEL DE CIP V-ATI IMPLANTA IN CORP?

   Daca da, de ce?

   Daca nu, de ce?

   Cititi va rog si:

VIDEO – Felix Koppelman, presedintele comunitatii evreiesti Oradea: IMPLANTUL CU CIP ESTE NECESAR

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
CipuriFilme

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.