X

VIDEO (subtitrare in limba romana) – Un excelent filmulet rusesc despre CIPURI si o intrebare: CIPURILE IMPLANTABILE actuale LE-ATI ACCEPTA?

http://www.youtube.com/watch?v=h1KUFw-guE8&feature=player_embedded

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Sunt atat de recunoscator pentru acest cadou neasteptat. Doar el [cipul] va salva viata mea daca se intampla ceva”.

   Cutremurator …

   In clipul de mai sus, observam ca cipurile implantabile fac ceea ce pot face si unele carduri de plastic. Dupa cum multi dintre voi deja stiti, o noua teorie face adepti in randurile celor ce pana mai ieri figurau in tabara ortodocsilor anti sistem.

Anume, ca actele cu cip nu prea ar fi o mare problema … Prin urmare, acel card de plastic din filmulet, n-ar fi nici el cine stie ce. Dar in loc de card, putem avea un cip implantat ce face exact ceea ce face acel card. Asadar, intreb pe cei ce-i ataca furibund pe cei ce indeamna sa nu luam actele cu cip:

   UN ASTFEL DE CIP V-ATI IMPLANTA IN CORP?

   Daca da, de ce?

   Daca nu, de ce?

   Cititi va rog si:

VIDEO – Felix Koppelman, presedintele comunitatii evreiesti Oradea: IMPLANTUL CU CIP ESTE NECESAR

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button