X

VIDEO – Felix Koppelman, presedintele comunitatii evreiesti Oradea: IMPLANTUL CU CIP ESTE NECESAR

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   De fapt il cheama Felix Koppelman pe presedintele comunitatii evreiesti Oradea.  Nu Felix Kopperman.

   Nu stiu ce sa zic … Filmuletul a fost postat in 8 aprilie 2009 si cand l-am preluat avea doar 16 vizualizari. L-am gasit azi la articolul SFATURI ”DUHOVNICEŞTI” DESPRE CIPURI DIN PARTEA ”OPOZIŢIEI”, de pe blogul Maicii Ecaterina Fermo.

   La o cautare destul de sumara pe google, n-am gasit nici o fotografie a presedintelui Felix Koppelman, pentru a verifica daca e sau nu e el cel din video. Personajul din inregistrare pare destul de serios cand ne spune ceea ce ne spune. Cel ce-i ia interviul insa, pare cam zbuciumat. Si cum in coltul din stanga jos gasim un soi de titlu de emisiune, „Ciocolata cu piper”, ma gandesc sa nu fie totul o caterinca.

   L-am postat totusi, caci poate cu ajutorul cititorilor ne vom dumiri ce si cum. Daca personajul este chiar Felix Koppelman, presedintele comunitatii evreiesti Oradea, atunci este foarte grav …

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button