X

Monahia SILUANA VLAD, cam pro acte cu CIP, pro Fatima si „Sfanta” Tereza. Si cam prea apropriata de habaucul SERAFIM PANTEA, cel ce-l numea pe Parintele Iustin Parvu: „SATANA” …

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Iata un e-mail primit de la o cititoare:

Draga Saccsiv,
Vreau sa avertizam lumea despre inselarea pe care o propaga, ATENTIE … binecunoscuta maica SILUANA VLAD. 
Semnalele mele de alarma sunt inca de acum 4 sau 5 ani. La inceput mi s-a parut ca asa sunt oamenii, mai gresesc, chiar daca sunt – sau se pretind a fi – nici mai mult, nici mai putin, decat extrem de … duhovnicesti.
Am facut un experiment cu asa numitul ei seminar de iertare – care, apropos, este o incercare demonica de a se substitui tainelor si ajutorului Bisericii, si unde primordiale nu sunt acestea, ci metodele psihologice americane de consiliere – si am ajuns intr-o faza (caci acolo sunt mai multe etape) unde mi se cereau DATE PERSONALE CONCRETE, adrese si nume.
Desigur, naivii sunt ,,asigurati” ca datele sunt confidentiale.
Mie mi s-a parut un interogatoriu pur securistic, mi s-a parut ca mi se intocmeste un dosar…
In plus, la mare cinste acolo este ereticul GHELASIE, care acolo este numit …AVVA:
http://www.sfintiiarhangheli.ro/medicina-isihast
Ca sa nu mai vorbesc despre parerea ei in legatura cu actele cu cip:
http://www.sfintiiarhangheli.ro/node/1541
http://www.sfintiiarhangheli.ro/node/1375
In plus, face si apologia ,,SFINTEI”  TEREZA SI A ECUMENISMULUI:
http://www.sfintiiarhangheli.ro/node/128
Iar drept colaboratori, il are la loc de cinste pe … SERAFIM PANTEA de la manastirea Golia, cel care are nerusinarea de a arunca cu noroi in parintele Iustin!
http://www.sfintiiarhangheli.ro/cine-suntem
Iar, draga Saccsiv, cireasa de pe tort mi se pare a fi chiar pe coperta cartii ei, Dumiriri de Cale (pe calea pierzarii, as zice eu), unde se afiseaza … 666!
http://www.librarie.net/carti/147160/Impreuna-dumiriri-cale-Volumul-Monahi
Ce sa mai vorbesc despre respectul pe care i-l poarta acestei ratacite cei de la razboiintrucuvant, incat ii promoveaza cartea!
Daca ai timp, fa cercetari suplimentare, ca sa te convingi mai bine, in caz ca nu esti convins.
Eu vreau ca tinerii sa nu mai fie inselati de aceasta femeie, care foloseste tactici sectare de atragere a sufletelor.
Daca ai timp, poti sa faci un experiment, intrand in ,,jocul” ei de-a seminarul, si sa vezi acolo ce poate sa debiteze:
te sfatuieste sa te relaxezi pe pat, si acolo, va veni ,,Domnul” sa te ia de mana si sa te conduca prin iadul tau!
Nu cred ca era vorba de o metafora…
Deci analizeaza si tu cazul si  daca vrei, poti sa-l pui pe site.
Iar pe mine poti sa ma treci la anonim … deocamdata.
Multumesc pentru rabdare.
Doamne ajuta!

   Comentariu saccsiv:

   Despre Ieromonahul GHELASIE GHEORGHE cititi va rog:

Ieromonahul GHELASIE GHEORGHE un INSELAT. Lucrarea sa „MEDICINA ISIHASTA”, o RATACIRE …

   La articolul Nu înţeleg această luptă împotriva paşapoartelor! de pe site-ul http://www.sfintiiarhangheli.ro/node, cineva ii scrie:

Maică,
Nu vreau să fiu în
țeles greșit: nu vreau să dau lecții nimănui. Eu îmi plâng păcatele mele și mă străduiesc să fiu cât mai aproape de mila lui Dumnezeu în ceasul sfârșitului meu sau al lumii, dar nu înțeleg această luptă împotriva pașapoartelor! Chiar așa? Oare nu ne-ar fi mai de folos să ne luptăm pentru a ne aduna în duh de pace și de pocăință în Sfânta Biserică, în jurul Sfântului Potir și a părintelui duhovnic ca să aflăm împreună cu mai marii noștri cea mai bună cale de luptă împotriva patimilor ucigătoare care sfâșie sărmanul nostru popor: beție, violență, desfrânare, vrăjitorie?

Acum câteva informații despre cariera pașapoartelor biometrice în lumea ortodoxă:
În Grecia sunt folosite pa
șapoartele biometrice începând cu data de 26 august 2006.
(http://www2.mfa.gr/www.mfa.gr/en-US/Services/Citizen+Services/General+In…)

În Rusia s-au introdus pașapoartele biometrice din anul 2006. La cerere, pașapoartele vechi pot rămâne însă în funcțiune pe termen nelimitat. (http://www.nntu.sci-nnov.ru/RUS/zakon/pravilo/post8281997.htm)

În Ucraina este aceeași situație. (Decizia cabinetului de miniștri nr. 858/2007) (http://zakon1.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=858-2007-%EF)

În Serbia, potrivit Legii privind libera circulație votată în 2007, pașaportul conține un cip cu date biometrice.
(http://www.serbianembassy.jp/SRPSKI/Formulari%20i%20slike/Zakon%20o%20pu…)

În Polonia se folosesc pașapoartele biometrice.
Etc.
Dacă nu pute
ți pune pe site acest mesaj al meu, vă înțeleg și nu mă supăr,
Cu respect,
I.H.

   Iata si raspunsul:

Dragul meu I.H.,

Pun cu drag acest mesaj al tău pe site și mă rog ca el să fie primit în același duh în care l-ai scris.
Cu dragoste
și respect,
M. Siluana

   Comentariu saccsiv:

   Observati va rog ca se foloseste exact aceeasi „argumentatie” si „invatatura” pe care o intalnim si la cei ce-i ataca furibund pe cei ce indeamna sa nu luam buletinele cu cip:

Un examen numit BULETINUL CU CIP. Oricum va fi jale pe pamant la anul, de ce oare se indarjesc unii sa ne indemne sa-l luam?

   Altfel spus, o ignorare totala a spuselor stalpilor ortodoxiei:

VIDEO – Mari duhovnici despre actele cu cip: “NU LE LUATI!”. Daca de STALPII ORTODOXIEI nu ascultam, de cine atunci sa ascultam?

VIDEO (si transriptul): Parintele ADRIAN FAGETEANU despre ACTELE CU CIP. Inregistrare din AUGUST 2010!!! Nu indeamna doar SA NU LE LUAM, spune lucruri chiar cu mult mai grave …

   Despre Fatima si Maica Tereza, iata ce ne spune monahia Siluana Vlad:

Apoi trebuie să-ţi mărturisesc şi că atunci când am fost în Portugalia, am ajuns şi la Fatima şi am călcat cu emoţie şi respect în acel loc, m-am plecat în faţa evidenţei ajutorului dat de Măicuţa Domnului celor care au apelat acolo la ajutorul ei, dar, recunosc, nu am sărutat statuia ei! Ea e Măicuţa Domnului şi înţelege neputinţa mea şi, mai mult, cred că mă încurajează să-mi respect credinţa şi felul meu ortodox de a o cinsti. De asemenea, ea ştie că inima mea nu poate primi modificările aduse de teologia catolică şi, dacă din acest motiv, resping cumva o lucrare a ei, nu se va supăra pe mine, ci, dimpotrivă, va lucra aşa cum poate inima mea să primească. Nu îndrăznesc să nu cred în ajutorul ei dat credincioşilor catolici şi le respect evlavia, chiar dacă nu accept dogma respectivă şi chiar o consider periculoasă pentru mântuirea unor suflete. Dar mare este mila şi lucrarea Domnului. Dacă în faţa unor aspecte ale dogmei catolice inima mea se opreşte şi spune “ce păcat!”, în faţa credinţei vii şi a evlaviei multor credincioşi catolici mă înclin cu respect până la pământ. Nu mă refer numai la Sfânta Tereza, de exemplu, ci la oameni simpli şi curaţi cu inima, pe care îi iubesc şi îi admir şi le sunt recunoscătoare pentru prietenia şi iubirea lor… Iar când îmi vin gânduri de teamă pentru mântuirea lor (pentru că eu mi-aş pune mântuirea în pericol dacă aş accepta acele modificări de dogmă, de exemplu) mă adăpostesc în dragoste lui Dumnezeu pentru toţi oamenii şi în rugăciunea Sfintei mele Biserici, care cere cu stăruinţă şi evlavie mântuirea tuturor oamenilor, în Domnul!

Curaj, fetiţa mea! Părintele Dionisie Ignat de la muntele Athos, învăţa că a iubi pe cineva şi a-i respecta credinţa, nu înseamnă a accepta felul lui de a crede sau a-ţi schimba obiceiurile după el. Şi că ce avem de făcut este să-l încredinţăm milostivirii lui Dumnezeu, cerând mila şi pentru noi păcătoşii…

Cu nădejdea că răspunsul meu nu ţi-a accentuat neputinţa de a lua o hotărâre, o rog pe Măicuţa Domnului să te mângâie şi să te lumineze cum ştie ea şi eu te îmbrăţişez cu mult drag,

M. Siluana

   Comentariu saccsiv:

  Toti marii nostri duhovnici stalpi ai ORTODOXIEI ne spun foarte clar ca asa-zisele aparitii mariane din spatiul catolic (Fatima, Lourdes, Medjugorje) sunt dracisme. Cat despre a o numi Sfânta Tereza … ce sa mai spunem. Observati totusi, cat de alunecoasa este in exprimare. N-o spune ea direct, dar lasa sa se inteleaga ideea draga ecumenistilor, a celor doi plamani sau a celor doi frati …

   In articolul CINE SUNTEM? putem citi:

Suntem obștea Mânăstirii Sfântul Siluan Athonitul din Iaşi: monahia Siluana Vlad, monahia Sofronia Rădulescu, monahia Gabriela Şerban, monahia Rafaela Urdă, rasofora Mina Pereanu, sora Elena Afloarei, sora Iulia Ştefan, sora Elisabeta Ionescu, sora Mirela Militaru, sora Laura Paraschiva Enache.

În activitățile noastre suntem ajutate de: Parohia Talpalari – Iaşi, părintele ierodiacon Serafim Pantea, Gigel Chiazna, Iulia Ursache, Lavinia Ţurcan, Delia Harsan.

   Comentariu saccsiv:

   Ierodiaconul Serafim Pantea de la Mănăstirea Golia, un ratacit dar foarte periculos personaj, spune pe blogul sau ca Parintele Iustin Parvu „este schismatic și posibil să fie și eretic” deoarece vorbeste despre actele cu cip. Si mai spune despre marele duhovnic ca este senil si Satană … Pr. Dr. Mihai Valica, in a sa Scrisoare deschisa catre ierod.Serafim Pantea, explica excelent cine este de fapt habaucul.

   Din nefericire, multe din „invataturile” sale pro cip au fost preluate de cei ce-i ataca pe „bloggerii isterici” ce indraznesc sa-i indemne pe toti sa refuze noile buletine.

   Iata coperta cartii la care face referire cititoarea ce mi-a trimis e-mailul:

   Intr-adevar, se observa 3 de 6, insa nu stiu daca este o scapare sau asa s-a dorit.

   Se pare ca toate cele de mai sus le sunt necunoscute razboinicilor, caci o promoveaza intens:

http://www.razbointrucuvant.ro/?submit=&s=SILUANA+VLAD

   Sau le sunt cunoscute si tocmai de aceea o fac. Ei stiu cum sta treaba … Oricum, ce mai conteaza pana la urma, cand la rubrica lor http://www.razbointrucuvant.ro/linkuri/, ii promoveaza pe:

   Moise Guran

http://www.biziday.ro/

   sau

Institutul Ludwig von Mises România

http://mises.ro/

   Cel unde gasim articole scrise de Horia-Roman Patapievici (http://mises.ro/500/) sau ale scriitorilor anarho-capitaliști Murray Rothbard și Hans-Hermann Hoppe sau despre liberalism.

   S-or gasi informatii utile si pe site-urile astea, dar un lucru e sigur: n-au nici o treaba cu ortodoxia.

   Ca face monahia Siluana si lucruri bune, este indubitabil. Problema e ca daca nu se trezeste, devine extrem de periculoasa, deoarece pune otrava in prajiturele.

   Sa ne rugam si pentru ea.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button