X

AUDIO: Exceptionala predica a parintelui MIHAIL STANCIU … de pe vremea cand era aidoma „bloggerilor isterici anti-sistem”

   Ascultati va rog cu mare atentie:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Este o predica exceptionala tinuta dupa Sfanta Liturghie de la Manastirea Antim, Duminica, 18.01.2009 si consider ca rar veti mai auzi in public de la un preot asa ceva. Ca atare, rog 2-3 sau mai multi cititori sa faca transcriptul. Primul care se ofera, sa specifice ca-l face de la min. 0 la min. X. Al doilea de la X la Y. Etc. Apoi il voi posta. O parte de transcript gasiti deja la Parintele Mihail Stanciu : Cipurile sunt “bomboane otravite..ale calailor din fruntea tarii”. Asa o predica trebuie trasa mai apoi pe imprimanta si raspandita si celor ce nu au acces la internet, caci repet, este valoroasa si rara.

   Dupa cum observati, reuseste in relativ scurt timp sa abordeze o serie de teme importante pe care de obicei le gasiti tratate pe larg in blogurile ortodoxe anti SISTEM.

   Pe blogul meu de exemplu, gasiti sute de articole legate de ceea ce a spus parintele, iar parintele inca nu a spus tot, caci n-a avut timp sau n-a stiut. Le gasiti la:

http://saccsiv.wordpress.com/about/            

   Din pacate, s-a sucit dupa un an jumatate:

De ce nu sunt de acord cu spusele parintelui MIHAIL STANCIU: „Nu trebuie să ne consumăm energia cu informarea la zi a invaziei răului” …

   Si ii ataca actualmente pe … „bloggerii isterici anti-sistem”. Pana la plecarea sa in SUA, a fost de aceeasi parte a baricadei cu noi. Ba chiar si peste ocean fiind, a scris cateva texte remarcabile:

Parintele MIHAIL STANCIU despre AMERICA …

   Ceva insa s-a petrecut. Cat timp a fost plecat, a fost pus un alt staret la manastirea Antim. Apoi la scurt timp dupa venirea sa, si-a schimbat public discursul. De ce oare?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button