X

INTREBARE catre cei UN MILION care au cerut referendum in chestiunea actelor cu CIP. Ce s-ar intampla daca toti am refuza noile BULETINE CU CIP?

   Dupa cum stiti, o parte dintre crestinii cunoscuti dintre cei cu bloguri, reviste, carti, conferite, au lasat-o mai moale sau ii ataca furibund pe cei ce inca indeamna sa refuzam CARTILE ELECTRONICE DE IDENTITATE cu CIP:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Multi am fost la chemarea parintelui Iustin Parvu.  Putini am mai ramas …

   Oare cei un milion s-au sucit si ei? Consider ca nu toti, ci eventual doar o mica parte. Mai mult, sigur nu toti cei anti cip au semnat acel referendum, ca atare, per total, tot au mai ramas cateva sute de mii cu aceeasi parere de anul trecut.

   Asadar, ce s-ar intampla daca sute de mii ar refuza noile buletine? Desigur, SISTEMUL ar fi surprins, iar mass media, cu toate ca nu-i convine, va trebui sa vorbesca despre acest fenomen. Probabil o va face la modul negativ, dar de vorbit cat de cat, vor vorbi. Precum s-a intamplat cu vaccinurile. Si astfel, din ce in ce mai multa lume va afla ca ceva se petrece. Multi vor rade ragaind a bere. Altora insa, li se vor aprinde oarece beculete. Precum s-a intamplat cu vaccinurile …

   Pentru aceasta insa, trebuie inceput de undeva. Oamenii trebuie sa afle. Si de unde din alta parte, decat din bloguri si conferinte? Precum s-a intamplat cu vaccinurile …

   Iar argumentul nostru trebuie sa fie spusele MARILOR DUHOVNICI:

VIDEO – Mari duhovnici despre actele cu cip: “NU LE LUATI!”. Daca de STALPII ORTODOXIEI nu ascultam, de cine atunci sa ascultam?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button