X

VIDEO – Moldova: Preoti si crestini ortodocsi protesteaza la Ministerul Sanatatii impotriva vaccinarii

   Citez din articolul Preotii protesteaza la Ministerul Sanatatii impotriva vaccinarii:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Dupa protestele impotriva pasapoartelor cu cip, a venit si randul vaccinurilor.  Sute de crestini ortodocsi, insotiti de preoti, au pichetat astazi sediul Ministerului Sanatatii, cerand anularea obligativitatii vaccinarii copiilor mai mici de 7 ani. Ei considera ca vaccinurile sunt periculoase pentru sanatate si sunt nemultumiti ca micutii care nu au fost imunizati nu sunt primiti la gradinita si la scoala.

   Pana a ajunge la Ministerul Sanatatii enoriasii au marsaluit pe strazi cu pancarde pe care scria “Nu ne omorati copiii.”
   Dupa cateva rugaciuni si scandari, in fata protestatarilor a iesit viceministrul Sanatatii, Mihai Magdei.
   Dialogul cu protestatarii s-a dovedit a fi destul de dificil. Viceministrul Sanatatii nu a vrut in ruptul capului sa vorbeasca la portavoce.
   In cele din urma, vazand ca altfel nu va putea fi auzit de protestatari, oficialul a acceptat sa utilizeze portavocea.
   Crestinii au cerut sa fie modificata legea privind supravegherea de stat a sanatatii publice, adoptata in februarie 2009, care  prevede imunizarea copiilor cu 7 vaccinuri pana la varsta de scolarizare.
   Protestatarii au lasat in cancelaria Misterului un demers semnat de 11 organizatii neguvernamentale. Ei cer ca legea sa fie completata cu propozitia : “Cetatenii Republicii Moldova pot refuza vaccinarea sistematica din motive religioase sau filosofice.”

http://www.youtube.com/watch?v=0IN4gd0i0g4&feature=player_embedded

   Cititi va rog si:

VIDEO: Marturii zguduitoare despre tinere ucise sau a caror sanatate a fost distrusa de catre vaccinul GARDASIL. RASPANDITI!

VIDEO: Gravele urmari ale vaccinarii in masa impotriva gripei porcine din … 1976

DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda vaccinarii globale)

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button