X

O cititoare despre perioada de dupa ce a luat un CARD CU CIP: „a fost cel mai mare cosmar pe care l-am avut vreodata”

   Iata comentariul cititoarei Erica, postat la articolul Interviu cu Părintele IUSTIN PARVU: Noi mergem tot cu MUCENICIA! Deznădejdea este numai a omului lipit de material.  Vor cădea toţi cei care sunt legaţi de cele pământeşti:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ref. microcipuri pe acte, eu am luat acum cativa ani un card cu microcip (primele care au aparut) desi auzisem cate ceva dar am ignorat in ideea ca e doar un card si rau am facut (pe card este scris numele si semnatura posesorului ca si pe buletin). Tin sa spun ca am avut mari probleme dupa aceea. Am facut si pacate ce-i drept, dar coincidenta a fost cam mare, in ziua in care am primit cardul si l-am semnat (am facut dupa cativa ani legatura), in acea noapte am fost atacata de un duh necurat in somn si cand m-am trezit ma simteam rau, cu greu am facut fata acelei situatii, rugaciuni, aghiasma, tamaieri, (insa povestea a tinut un timp mai lung, manifestari prin casa, imi veneau idei de necredinta, nu mai puteam pronunta in gand numele Domnului, a fost groaznic, de abia dupa ce m-am spovedit -desi mult mai tarziu am precizat acest pacat- si impartasit a fost mai bine, insa a fost cel mai mare cosmar pe care l-am avut vreodata, prin ce am trecut nu pot sa descriu. Nu intelegeam de ce mi se intampla asa ceva (am inteles de abia anul trecut cand cu apelul Par. Iustin). Sau poate sa fi patit aceasta din cauza banilor (vandusem un imobil si ma bucuram sa am mai multi bani)… In orice caz, nu as mai lua niciodata acte cu microcip. As fi curioasa sa aflu si experienta altora care au sau au avut carduri sau pasapoarte cu microcip.
Dumnezeu sa ne fereasca!

   Comentariu saccsiv:

   Plec de la premisa ca este reala istorisirea de mai sus si consider ca este important de stiut daca si altii au avut experiente similare.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button