X

Ce scriam in aprilie 2009: SA NU SCOATEM CHESTIUNEA ACTELOR CU CIP DIN CONTEXTUL GENERAL …

   Iata ce scriam in aprilie 2009, in articolul Sa nu scoatem chestiunea actelor cu cip din contextul general:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   A aparut un curent din ce in ce mai puternic in randul unei parti a miscarii ortodoxe anti-sistem, anume scoaterea chestiunii actelor cu cip din contextul general pe motiv ca daca populatiei i se prezinta intregul, nu va intelege. Adeptii sai sunt crestini ravnitori, cunoscatori in linii foarte mari a modalitatii de lucru a SISTEMULUI, insa din pacate insuficient pregatiti in acest ultim domeniu, lacuna care cat de curand ii va face sa comita erori tactice atat de grave, incat vor risca sa ajunga intr-o fundatura.

   Acest articol se adreseaza preponderent fratilor din intreaga miscare anti-sistem si cititorilor acestui blog ce deja sunt obisnuiti cu continutul sau, prin urmare imi cer scuze in fata celor ce vor intra la acest articol nefiind familiarizati cu studiul activitatii ELITELOR si care astfel este posibil sa nu inteleaga tot ce am de spus aici. Fac aceasta precizare deoarece de aceasta data nu voi mai umple textul cu informatii despre personalitati, organizatii, date istorice, etc., caci plec de la premiza ca cei carora ma adresez le cunosc, cel putin in esenta.      

   Revenind, iata argumentele mele la fraza din titlu:

   In primul rand trebuie sa folosim tactica propovaduitorilor din vechime ai Cuvantului, in mod special aceea a Sfantului Apostol Pavel, adica sa vorbim fiecaruia pe limba lui, la nivelul lui si plecand de la ce-l doare mai tare. Prin urmare, intr-un an in care foamea va bate la usile unei mari parti a populatiei ca sa stea cu ei la masa, intr-un an in care celor multi si corecti le va fi din ce in ce mai teama sa iasa seara pe strada din cauza inmultirii talharilor, a incepe sa le spui strict de cipurile din acte, ii va face sa ii doara direct in glezna de subiect.

   Daca insa le demonstrezi (cum fac in acest blog) ca ELITELE ce doresc “cipuirea” sunt aceleasi cu cele ce au declansat voit actuala mega criza economica si care fac eforturi si pentru declansarea foametei, a marilor miscari de strada si a unui cumplit razboi, totul doar cu scopul ca la final tot ei sa prezinte si “solutia”: GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE, atunci in mod sigur auditoriului i se vor aprinde beculetele si va deveni mai interesat de subiect.

   Daca le mai demonstrezi in plus si ca in spatele celor ce finanteaza militantii pro sodomie sunt din nou aceiasi, devin si mai atenti.

   Cele de mai sus sunt valabile pentru orice colt al planetei. Local, pentru tara noastra, daca detaliezi legatura ce o au ELITELE cu dezastrul imprumutului de la FMI, cu privatizarile strategice, cu distrugerea agriculturii si dependenta de importuri, atunci probabilitatea de a fi ascultat creste enorm.

   In plus, nu este doar o strategie buna, este chiar ADEVARUL, pe care nu avem voie sa-l ascundem indiferent de cat de nobil ni s-ar parea motivul. 

   Daca nu vom face astfel, nu doar ca putini ne vor asculta, dat fiind ca vor avea pe cap probleme ce li se vor parea mai importante, dar lasam cea mai mare parte a luptei anti-sistem s-o duca cei din miscarea Zeitgeist, new-age, anarhisti, neonazisti, adica exact “alternativele” sustinute din umbra de catre acelasi SISTEM … De ce le finanteaza ELITELE? Pentru a cauta cat mai putini nadejdea acolo unde trebuie, adica la Domnul nostru Iisus Hristos si a-i canaliza acolo unde vor ei. Prin urmare, nespunand adevarul, nu ne vom face oare vinovati, caci cei ce totusi cauta raspunsuri, le gasesc partial prin alte parti si astfel se ratacesc?

   A vorbi strict de conceptul “actele cu cip = semnul fiarei” mai are un neajuns major. Nefiind adevarat, deoarece sunt doar etape premergatoare semnului 666, va ridica mingi la fileu si celor mai nepregatiti dintre palmasii marii mass-media, politicienilor sau Patriarhiei ce evident se vor arunca la lupta in apararea SISTEMULUI. Iar fraza in jurul careia va gravita “dezbaterea” va fi “habotnicii si extremistii lupta cu dracul din pasaport”.

   Am studiat SISTEMUL pana mi s-a facut greata de el. Nu stiu cati insa imi dati dreptate in cele ce am expus pe scurt mai sus. Celor care sunteti totusi de acord, va propun ca daca nu-i putem convinge pe fratii nostrii ca gresesc, cel putin sa ne inmultim efortul de a informa real si util populatia. In acest sens va propun cateva materiale ajutatoare:

BIG BROTHER, CIPURI, IMPLANTURI, MICROCIPURI, 666, SEMNUL FIAREI: faza finala a experimentului inceput de colaborarea IBM-nazism, coordonarea masoneriei

• Criza financiara din SUA, etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE

Cum se leaga lucrurile: conditiile aderarii Romaniei la UE, refuzul guvernarii de a pregati un plan anti-criza, motivele reale ale acordului de imprumut cu FMI si iminentele masive miscari de strada

Detalii esentiale despre PAPUSARII si sforile prin care este manuit presedintele marioneta Barack Obama

DOCUMENTARE CELEBRE:Aaron Russo – „ AMERICA : FROM FREEDOM TO FASCISM “ – subtitrare in limba romana si completari foarte necesare

DOCUMENTARE CELEBRE: “Viitorul alimentatiei”, subtitrare in limba romana si o analiza a sa, un excelent film despre revolutia verde si controlul ELITELOR asupra hranei

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL ( partea 1 )

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL ( partea 2 )

GEORGE SOROS, GUVERNUL MONDIAL, NOUA ORDINE MONDIALA, lista lui Soros

„IARNA DEMOGRAFICA„ subtitrare in limba romana si completari foarte necesare

„INGERUL DIGITAL„ (Digital Angel) documentar ortodox subtitrat in limba romana si o ampla analiza a sa

Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 1): BANCA MONDIALA

Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 2): FMI (Fondul Mondial International)

Lista cu loje masonice implicate in Child Identification Program

NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

Parintele Rafail Noica : „Dupa primul razboi mondial s-a ridicat harul de pe pamant si n-a mai venit. Vadit sunt ultimele vremi. Si traim zilele alea” – video si o analiza detaliata

PARLAMENTUL si GUVERNUL Romaniei, marionete ale PAPUSARILOR planetari

Personalitati si organizatii: evreul MAYER AMSCHEL ROTHSCHILD (SCUTUL ROSU), intemeietorul celei mai puternice familii din istoria moderna a omenirii si creatorul ordinului ILUMINATII

SISTEMUL lucreaza: cipurile din carduri si eliminarea banilor cash de pe piata

Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru motivarea statului politienesc

Zeitgeist subtitrare in limba romana si analiza documentarului

11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother

COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS, istoric si lista membrilor (A-D)

„The Money Masters” – un excelent documentar despre modul in care ROTHSCHILD si locotenentii lor stapanesc sistemul financiar-bancar mondial

Articolul zilei (27.05.2009) si completari utile despre NEW AGE si MASONERIE: „Obiectivul Patriarhului, acelasi cu al masoneriei: “Unitatea spirituala a lumii””

   Comentariu saccsiv:

   Ultimele trei articole indicate erau spre blogul vechi. Aici le-am pus pe cele transferate si completate pe blogul nou.

   Am repostat acest material deoarece cei ce au inceput sa dea inapoi (dintre cei ce deunazi erau de aceeasi parte a baricadei) si care au inceput a indemna luarea de buletine cu cip, ma acuza ca ma ocup doar de chestiunea microcipului. Desigur, majoritatea cititorilor stiu deja ca acesta este chiar printre putinele bloguri ce prezinta intregul sinistru angrenaj. L-am postat totusi pentru cei nou veniti.

   Vedeti fratilor, celor ce ma ataca le este greu sa se axeze strict pe dezbaterea pro sau anti cip. Indemnati de diavol, ei simt o acuta nevoie de a raspandi cat mai multe minciuni la adresa mea, pentru a parea ei cat mai luminosi cu putinta. Iar aceasta este una dintre ele …  

   Mai spun ei multe, insa le voi aborda pe rand, in articole separate, pentru a se vedea clar minciuna.

   Legat de aceasta importanta tema, de a nu scoate chestiunea actelor cu cip din contextul general, reamintesc ca in momentul in care acum un an si jumatate parintele Iustin Parvu chemase cateva zeci de crestini mai cunoscuti, care cu carti, care cu reviste, conferinte, bloguri, am fost singurul care m-am ridicat la acele adunari si am tot repetat ca nu e bine sa ne axam doar pe cip, ci mai ales pe contextul general, pe vremurile apocaliptice ce bat la usi. Sa nu cautam solutii lumesti, ci sa luam exemplu luptei celor din biserica primara, ce alegeau calea propovaduirii, a marturisirii, a muceniciei si nu pe cea a razboiului civil, a celui de gherila, a rezistentei armate. Si argumentam eu atunci, ca mari generali, mari dregatori, mari bogatasi (ce puteau cumpara un teritoriu cat o tara), rude de imparati, au ales mucenicia, in conditiile in care, lumeste vorbind, aveau soldati sau putere financiara sau relatii sa declanseze adevarate razboaie.

   Fratilor, sa ne intelegem: nu exista solutii lumesti, de nici un fel. Singura noastra nadejde trebuie sa fie Domnul nostru Iisus Hristos. Vremurile vor fi cumplite si nu ne putem opune lor nici cu mitinguri, nici cu petitii. ELITELE vor sa generalizeze actele cu cip si o vor face. Vor sa declanseze revolte si le vor declansa. Vor sa izbucneasca un razboi si il va fi. Si le va iesi totul, asa cum le-a iesit si criza. De ce? Deoarece vor sa prezinte mai apoi solutia: antihristul stapanitor al GUVERNULUI MONDIAL cu a sa doctrina a NOII ORDINI MONDIALE.

   De ce ingaduie bunul Dumnezeu toate acestea? Pentru ca trebuie sa se petreaca. Pentru ca trebuie ca la final sa vina Domnul nostru Iisus Hristos pe norii cerului.

   Nu prin lupta vom putea razbi si nici prin retragerea in munti. Referitor la acest ultim aspect, cei ce ma ataca mint ca eu promovez crearea de comunitati in afara oraselor. Iata insa ce scriam in articolul Necesitatea ruperii de SISTEM. Napasta ii va lovi pe toti: intai pe cei din marile orase, apoi la scurt timp si pe cei de la tara:

   Multi intreaba: exista scapare? Pentru a putea raspunde, trebuie sa definim foarte exact ce inseamna “scapare”. Daca ne gandim la o modalitate de a fenta SISTEMUL stand in marile orase, raspunsul e NU. Daca ne gandim la o retragere in comunitati rurale, raspunsul este de asemenea NU. Ele nu reprezinta decat o foarte scurta perioada de pregatire, un soi de tragere a aerului in piept inaintea efortului, caci valul “tsunami” va lovi intai orasele si apoi restul.

   Daca insa prin scapare intelegem mantuirea, atunci raspunsul este categoric DA, exista scapare. Trebuie insa sa intelegem ca desi omul e trecator pe acest pamant si prin urmare dator sa se straduie pentru a beneficia de aceasta scapare in timpuri, sa le zicem, normale, in vremurile apocaliptice ce vor urma, chestiunea devine ceva mai complicata. De aceea trebuie sa ne pregatim in mod special. Asta inseamna mai multa rugaciune decat pana acum, inmultirea faptelor bune, propovaduirea, marturisirea si, pentru multi, mucenicia.

   Inchei asadar indemnand ca dupa ce ne informam, dupa ce ne trezim, sa incepem grabnic sa ne pregatim. Dar repet: nu lumeste, caci suntem frunze pe apa fara nici o putere. Ci sa ne punem cu totul in grija lui Dumnezeu. Ne-am edificat cum e treaba cu cipul, cum e cu criza, cu foametea, cu revoltele, cu razboiul? Daca da, incepem sa-i lamurim si pe altii. Dar sa nu uitam ceea ce este cel mai important, dupa cum am aratat mai sus. Si pentru aceasta, trebuie sa citim cat mai des din Sfanta Scriptura, din Vietile Sfintilor, din invatatura Sfintilor Parinti, sa mergem cat mai des la biserica, la duhovnic (dar mare atentie cum il alegem), sa ne spovedim.

   Cand ne-am dumirit in linii mari cum functioneaza SISTEMUL, nu trebuie sa mai pierdem timpul sa aflam detaliile. Cand am inteles care este calea, mergem pe ea si o lasam mai moale cu internetul.

   M-ar bucura ca toti cei treziti sa intre cat mai rar pe acest blog si sa se ocupe exact de ceea ce este important. E suficient sa parcurga materialele in diagonala, nu trebuie sa petreaca timp indelungat cu detaliile si noutatile. Alocati-va timpul pretios  pentru ceea ce ati descoperit ca intr-adevar conteaza: rugaciune, studiul invataturii ortodoxe, fapte si tot ceea ce am mai spus. Desigur, nu uitati in tot acest timp sa va straduiti sa-i treziti si pe altii.

   Acest blog l-am facut in primul rand spre a scoate din somnul adanc si sforaitor pe cat mai multi. De aceea si majoritatea cititorilor sunt tineri sau treziti de curand. Numeric sunt foarte multi si ma bucur si ii dau slava bunului Dumnezeu. Dar atentie: eu doar arat calea pe care trebuie mers. Si majoritatea au inteles. Eu doar le arat directia iar ei mai departe fac ceea ce este cel mai important: se indreapta spre BISERICA.

   Cei ce ma ataca stiu foarte bine acest lucru si atunci ma ataca furibund si imprastie minciuni, in speranta ca vor indeparta cat mai multi de acest blog. Daca le analizezi comentariile poti constata chiar ca se contrazic in ceea ce spun. De exemplu uneori zic ca ma ocup doar de cip, alteori ca prezint prea multa informatie. Insa lucrarea lor se va vadi cat de curand. ATENTIE mare la cuvintele urmatoare, spre a va aminti cand va fi nevoie. Au inceput prin a spune ca cipul nu-i chiar un lucru rau. Vor continua insa spunand ca si multe altele sunt bune …

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE