X

ANGLIA: Pastila cu CIP iti spune cand sa iti iei medicamentul …

The Raisin: The system contains a pill with an edible microchip and a patch that sits on the shoulder which texts information to either the doctor or patient

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Citez din articolul “Pastila inteligenta” le va trimite SMS-uri pacientilor:

   Pe viitor, pastilele te vor avertiza singure cand a venit momentul sa administrezi o alta doza.  Totul, gratie unei noi inventii britanice!

   Potrivit DailyMail, pastila-inteligenta este dotata cu un chip, care comunica cu un plasture ce monitorizeaza ritmul cardiac si calitatea somnului pacientilor. Pentru moment, doar pacinetii din Anglia vor fi atentionati sa-si ia pastilele prin SMS-uri .

   Aproximativ 40 de voluntari vor fi recrutati de reprezentantii Sistemului National de Sanatate pentru a lua parte la un studiu referitor la pastila-minune, dotata cu un microchip. Aceasta este inghitita, iar chip-ul trimite semnale unui plasture lipit pe umarul pacientilor. Nimic mai simplu: cand pacientii uita sa-si ia medicamentele, plasturii le trimit mesaje de atentionare pe telefoanele mobile.

   Potrivit businessweek.com, sistemul medical, deosebit de ingenios, denumit Raisin, a fost proiectat inca din 2008, de catre Proteus Biomedical si mai are si alte proprietati bonus: monitorizeaza ritmul cardiac si calitatea somnului pacientilor, aspecte care ofera detalii despre starea lor de sanatate. Se pare ca revolutionarul Raisin imbunatateste ameliorarea sanatatii pacientilor cu 30 pana la 80%, din cauza administrarii corecte a medicamentatiei.

   Daca va intrebati din ce sunt create chip-urile pe care sunteti nevoiti sa le inghititi, ei bine, nu-i niciun motiv de ingrijorare: acestea sunt senzori minusculi, digestivi, confectionati din ingrediente alimentare, care sunt activati de catre fluidele din stomac, dupa ce au fost inghititi. Odata activati, senzorii trimit un simnal digital subtil prin corp, care este receptionat fie de plasture, fie de un dispozitiv plasat sub piele, care decodeaza si inregistreaza informatia.

   Sistemul a primit ieri certificatul de acreditare din partea UE, ceea ce insemana ca poate fi lansat pe piata, incadrandu-se in normele de sanatate publica, urmand sa fie combinat cu o suita de medicamente si experimente clinice pentru tratarea cazurilor de diabet, transplanturi de organe, sanatate mintala si tuberculoza.
   Comentariu saccsiv:

   Asadar o pastila cu cip care imbunatateste ameliorarea sanatatii pacientilor cu 30 pana la 80%, din cauza administrarii corecte a medicamentatiei. Dar nu e mai simplu sa-ti pui ceasul sa sune, ca sa stii cand sa iti iei medicamentul? Desigur, insa alta e ideea: obisnuirea cu ideea de cip …

   Cititi va rog si:

Concernul farmaceutic NOVARTIS va introduce MICROCIPURI in pilule

VERICHIP FACE PROGRESE: implant cu microcip pentru a corela datele medicale, istoricul creditelor si securitatea sociala. MAI DORMIM MULT?

VIDEO: Reclama pentru folosirea IMPLANTULUI CU CIP, din motive medicale …

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button