X

Intrebare fundamentala catre fratii de la RAZBOI INTRU CUVANT: luam sau nu luam CARTEA ELECTRONICA DE IDENTITATE cu CIP?

   Si-a bagat dracul coada si ceea ce nu credeam ca se va intampla, iata ca se petrece … Fratii de la RAZBOI INTRU CUVANT ma ataca.  Spre bucuria multora. Ca si asa, noi cei ce vorbeam despre vremurile apocaliptice si despre renuntarea la solutiile lumesti eram “multi rau” …

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Am constat azi, citind comentariile de la articolul lor RAZBOIUL – INEVITABIL DIN TOAMNA? ROMANIA – “PARTENER LOIAL” PRIVILEGIAT AL ISRAELULUI/ Romanii – “prostii” Europei si ai FMI/ Colapsul sistemului medical si exterminarea lenta a bolnavilor?/ DEZASTRUL INCENDIILOR DIN RUSIA LA UN PAS DE CATASTROFA UMANITARA?/ Pandemia de PANICA porcina a luat, si oficial, sfarsit. Dar se face partie pentru un nou mega-virus/ SEXUALIZAREA COPIILOR prin alimente si presiune psihica/ BULETINELE BIOMETRICE – RECONFIRMATE PT. 2011, PRIMA TENTATIVA DE REGLEMENTARE A INTERNETULUI IN ROMANIA/ Biserica – asediata mediatic (STIRI 9 – 12 august 2010)

   Ce i-a apucat, nu stiu exact. Cert este ca nu ma mai considera frate. Si ma numesc “blog anti sistem”. Adica intre ghilimele. Ei au scris mult acolo la comentarii, insa ce exact vor sa spuna, nu pricep. Asa ca ii intreb aici, ca sa stie toata lumea limpede care e parerea lor:

   Luam sau nu luam CARTEA ELECTRONICA DE IDENTITATE cu CIP?

   Simplu. Daca da, de ce da, daca nu, de ce nu. Fara ocolisuri pe dupa plop, fara vorbe cu subintelesuri multiple, fara atac la persoana, fara scenarite. La obiect.

   Eu zic ca trebuie sa le refuzam. Altfel, ne va fi greu sau imposibil sa refuzam semnul fiarei. Nu zic insa ca este obligatoriu sa le refuzam. Nu zic ca e lepadare de credinta daca le luam.

   Pare ca au dat oarece pasi in spate fratiorii razboinici. Sau poate ma insel. Oricum, ne vom lamuri dupa ce vor raspunde. Pana atunci, sa ne reamintim:

VIDEO: IN 1995 Parintele Cleopa spunea ca ANTIHRISTUL AVEA DEJA 18 ANI …

VIDEO (si transcriptul) – Parintele IUSTIN PARVU: „ANTIHRISTUL este pe teren si lucreaza”

IPS BARTOLOMEU ANANIA despre APOCALIPSA

Parintele IUSTIN PARVU ne sfatuiese cum sa ne organizam in comunitati crestine pentru vremurile din urma – video

    Referitor la cip:

   Parintele pustnic Proclu spunea ca trebuie sa refuzam orice act nou cu cip incorporat:

Parintele pustnic Proclu: “Antihristul s-a nascut!”

   Parintele IUSTIN PARVU:

   „Prin lege, prin ordonanţă de guvern, românii sânt obligaţi să se încadreze într’un plan de urmărire şi supraveghere la nivel naţional şi mondial, proiect care le răpeşte de fapt oamenilor libertatea. Românilor li se cere să-şi pună pe paşapoartele, permisele auto şi pe orice act personal cipul biometric ce conţine amprenta digitală, imaginea facială şi toate datele personale. 

   Poate pentru mulţi dintre dumneavoastră acest cip pare un lucru nesemnificativ, dar în spatele acestui sistem de însemnare a oamenilor, de codare şi stocare a datelor de identificare se ascunde o întreagă  dictatură, un întreg plan demonic, prin care de bună voie îţi vinzi sufletul diavolului. Însemnarea oamenilor, ca pe vite, este primul pas al unor alte măsuri luate pentru controlul absolut al fiinţei umane.”

   Prob­lema noas­tra cea mai mare acum este ca ne aflam intr-o bezna a igno­ran­tei si soco­tim pacatul nesti­in­tei un mare priv­i­legiu. Gen­er­a­tia aceasta a ajuns la apogeul nihilis­mu­lui. „Si ce daca fac lucrul acesta? A! Nu-i nimic!” Iei cipul – „Ei, n-are nim­ica!”; slu­jesti cu catolicii: „Ei, n-are nim­ica” si tot asa… toate nu au nimic. Nihilis­mul a nascut acest lib­erti­naj si aceasta stare te indrep­tat­este pe tine cumva sa faci orice, ce vrei, sa amesteci lumina cu intuner­icul, sa mergi si cu Dum­nezeu si cu mamona. In acest caz noi nu mai sun­tem ucenici al lui Hristos.

   Cititi va rog si:

Parintele IUSTIN PARVU: „Solutii omenesti nu sunt, dragii mei! Solutia este moartea pentru Hristos” (despre vaccinare, evrei, preoti, politicieni si sistemul antihristic)

   Parintele ADRIAN FAGETEANU:

 
http://www.youtube.com/watch?v=_HUqY_TftHo&feature=player_embedded

   Cititi va rog si:

GRECIA: Memoriul Arhimandritului Sarandis Sarandos catre Arhierei, referitor la CARDUL ELECTRONIC AL CETATEANULUI …

   Indubitabil, acum ca s-a aflat ca vom avea buletine cu cip de la anul, multi frati vor merge pe la marii duhovnici si ii vor intreba clar: le luam sau nu. Ce credeti ca vor raspunde?

   Inchei subliniind ca eu ii iubesc pe fratii de la RAZBOI INTRU CUVANT si consider ca un razboi intre noi este exact ceea ce SISTEMUL isi doreste. E posibil sa avem un punct de vedere diferit referitor la refuzul cipului. Daca da si cat de mare e diferenta de opinii, vom vedea. Insa pentru tot ceea ce au facut pentru trezirea poporului, niciodata nu ii voi ataca in maniera in care ei m-au atacat pe mine. Indiferent ce vor face de aici incolo. Eventual ii voi atentiona crestineste si punctual acolo unde mi se va parea ca vor gresi. M-am rugat, ma rog si ma voi ruga pentru ei. Asta suntem in primul rand datori sa facem unii pentru altii.

   Poate eu voi gresi in viitor. Indubitabil ca va trebui sa fiu tras de maneca. Vin vremuri cumplite si e foarte posibil ca toti sa ne clatinam. In acele momente trebuie sa ne sprijinim, nu sa ne imbrancim.

   Doamne ajuta!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button