X

A INCEPUT: De la 1 ianuarie 2011 romanii vor avea CARTE ELECTRONICA DE IDENTITATE cu CIP, un buletin biometric cu amprente.

   Citez din articolul Din 2011 vom avea amprentele în buletin:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   De la începutul anului viitor, cărÅ£ile de identitate vor urma modelul paÅŸapoartelor ÅŸi vor fi eliberate într-un nou format, care va conÅ£ine date biometrice, inclusiv amprente, în format electronic.  Proiectul de lege propus de Ministerul AdministraÅ£iei ÅŸi Internelor prevede că noul buletin se va numi carte electronică de identitate, va fi de tipul „smart card ” ÅŸi va conÅ£ine datele personale ale titularului în format tipărit ÅŸi electronic.

   Datele de identificare vor fi stocate pe un cip de memorie implantat în buletin şi vor conţine imaginea feţei, amprentele a două degete şi adresa de domiciliu, inclusiv tot istoricul schimbărilor de adresă. Datele incluse pe cartea de identitate electronică vor putea fi verificate, în cadrul Registrului Naţional de Evidenţă a Persoanelor, de către mai multe autorităţi.
   Printre acestea se numără serviciile secrete, instituţiile care activează în domeniul apărării, ordinii publice şi justiţiei, dar şi Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), Ministerul Sănătăţii, Ministerul Finanţelor, instituţiile de asistenţă socială şi poliţia locală (actualmente comunitară).
   Tot de la 1 ianuarie, ar urma să fie eliberate şi cărţi electronice de rezidenţă pentru cetăţenii străini care au domiciliul în România, aceste acte urmând să respecte aceleaşi rigori ca şi buletinele.

   Ministerul de Interne susÅ£ine că nu vor exista cheltuieli bugetare suplimentare o dată cu introducerea noului sistem. Proiectul de lege este menit să alinieze legislaÅ£ia la normele europene din domeniu. ÃŽn plus , în nota de fundamentare a proiectului se arată că noile buletine „oferă garanÅ£ii suplimentare cetăţenilor, asigurându-se un grad de protecÅ£ie ridicat împotriva furtului de identitate, iar instituÅ£iilor de drept public sau privat certitudinea că persoana care prezintă actul de identitate este titularul datelor de identificare înscrise pe acest document”.

   Comentariu saccsiv:

   S-a inteles, fratii mei? 1 IANUARIE 2011. CARTE ELECTRONICA DE IDENTITATE cu CIP. Celor ce zic ca nu-i decat un proiect de lege, le urez somn usor. Dar ii avertizez ca se va transforma in cosmar.

   Nu-i de mirare ca ELITELE au decis ca Basescu sa ne fie presedinte, el fiindu-le cea mai loiala marioneta:

Categoria ANTI CRESTINI: BASESCU este extrem de nemultumit ca se construiesc BISERICI in loc de diguri si baraje

De ce TRAIAN BASESCU uraste de moarte poporul roman? De ce clica lui il urmeaza?

   Asadar, ce vom face? Cand ne apucam de ceea ce trebuie?

Necesitatea ruperii de SISTEM. Napasta ii va lovi pe toti: intai pe cei din marile orase, apoi la scurt timp si pe cei de la tara

   Sau ne mai iluzionam un pic? Cei cu solutii lumesti in cap, ceva variante de lucru? Poate un miting, o petitie, ceva? Sau macar acum pricepem ca vremurile apocaliptice bat la usi?

PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button