X

VIDEO: Rusia – CARTELA ELECTRONICA UNIVERSALA cu cip PENTRU INTREAGA POPULATIE …

   Cititorul Veaceslav mi-a trimis urmatorul mesaj:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Am finisat cu ajutorul lui Dumnezeu, traducerea poate avea unele greseli ce tin de domeniul juridic, totusi nu s-a pierdut sensul, sper sa fie pe intelesul tuturor.  Frate deja sunt oameni care au acceptat semnul fiarei dupa cum vei vedea in video-ul doi, si se subintelege ca cartelele electronice sunt asemenea pecetei. Doamne ajuta!

http://3rm.info/religion/4384-vnimanie-bratya-i-sestry-srochno-pishite-otkazy.html

   ATENŢIE! URGENT! Fraţi şi surori, scrieti renunţări de la Cartelele universale electronice personale (selectie de video-uri cu implantarea chipurilor)

   La data de 7 iulie 2010, Duma de Stat a Federatiei Ruse, a adoptat, în a treia lectură legea federala “Privind organizarea serviciilor publice şi municipale” (atasam carnetul de inregistrari, in care se arată evoluţia adoptarii legii în Duma de Stat).

   In articolele 26-28 din Lege se prevede proiectarea şi livrarea pentru fiecare a cartelei universale electronice. Cartela are un microcip; vizual, pe cartela este plasat numărul de asigurare (extrasul din lege il anexam).

   Capitolul 6 al legii prevede procedura de respingere a cartelei universale electronice. Semnificaţia sa este că, dacă nu se renunta in scris la proiectarea ei – atunci cartela va fi proiectata fără de cerere (fără de cererea omului pentru primirea cartelei, adică, fără consimţământul său, cum a fost in cazul emiterii DCI (Numărul de identificare al contribuabilului) – nota editorială). Cartela se proiecteaza subiectului FR, adica dupa permisul de resedinta a fiecaruia.

   Prin urmare, propunem ca scrisoarea de refuz sa fie expediata catre Guvernul FR, precum şi catre autorităţile subiectului din regiunea Federaţiei (guvern, guvernator). (Textul cererii – cerere sa nu se proiecteze cartela universala electronica).

    Procedura prevăzuta pentru refuzarea cartelei universale electronice (clauza 28 din Lege) este acoperita de neconstituţionalitate, incalcarea acestei legi:

– Legea introduce cărţile de identitate electronice pentru toţi din Rusia – ceea ce înseamnă înlăturarea barierelor la intrarea Rusiei în OMC (Organizaţia Mondială a Comerţului), care în cele din urmă ar priva Rusia de independenţă economică, prin urmare si de politică independenta;

   – Legea introduce cărţile de identitate electronice, in care in scopul numărului de identificare personal este utilizat numărul de asigurare – un semn de identificare unic a fiecăruia în sistemul global. Acest lucru înseamnă consolidarea legislativă de atribuire şi de aplicare a codului unic pentru fiecare, depersonalizare, pierderea personalităţii juridice pentru fiecare;

   – Cartela va realiza şi introducerea in Rusia a societăţii fără de numerar;

   – Legea prevede înfiinţarea de catre guvern a mecanismului de realizare a drepturilor posibile ca urmare a disponibilitatii cartelei.

   Adoptarea acestei legi înseamnă, că apărarea minunata a Rusiei in fata aplicarii sistemului  lui Antihrist s-a încheiat, a durat  ea insa din anii 60. Inca la începutul anilor 60 Uniunea Sovietică intenţiona să introducă aşa-numitul  sistem national automatizat (OGAS), care propunea identificarea digitală şi plăţi fără numerar. Dar până acum, Domnul nu a permis introducerea unui astfel de sistem.

   Trimiteti cererile de refuz de la cartile universale electronice personale chiar acum, neasteptand fel de fel de  anunţuri în presa locală.

   Scrisoarea ar trebui să fie trimisă ca o scrisoare de valoare, în care doriţi să specificaţi refuzarea cartelei universale electronice personale multifuncţionale.

VIDEO

   Vladimir Jirinovski: “Ruşilor li se vor implanta cipuri” (decembrie 2009)

http://www.youtube.com/watch?v=KWg3LdwbnDU

   Şi aceasta este deja realitatea de ieri!

http://www.youtube.com/watch?v=h1KUFw-guE8

   Cititi va rog si:

Comentariul zilei (09.08.2010): Majoritatea preotilor vor accepta cipul? Ce vom face?

Comentariul zilei (20.07.2010): Nu vreau card cu cip dar daca nu-l accept, in cateva zile mor. CE SA FAC?

Ii vor cununa oare preotii pe cei ce refuza actele biometrice?

GRECIA: Memoriul Arhimandritului Sarandis Sarandos catre Arhierei, referitor la CARDUL ELECTRONIC AL CETATEANULUI …

Va exista o SINCOPA pe traseul „de la acte si carduri cu CIP pana la SEMNUL FIAREI”?

Necesitatea ruperii de SISTEM. Napasta ii va lovi pe toti: intai pe cei din marile orase, apoi la scurt timp si pe cei de la tara

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button