X

LADY GAGA isi avertizeaza fanii asupra unor proteste pline de ura in timpul concertelor

 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Citez din articolul Lady Gaga warns fans of ‘hateful’ protests during concerts:

   Cantareata si compozitoarea Lady Gaga si-a avertizat fanii asupra unor proteste „pline de ura” ce ar urma sa aiba loc in timpul unui concert pe care il va sustine in St. Louis, Missouri. Biserica Baptista Westboro va protesta in timpul concertului ei. Gaga si-a avertizat fanii pe pagina Twitter personala.

   „Cu riscul de a atrage atentia asupra unei organizatii pline de ura, as vrea sa-mi avertizez micii mei monstri (!!) asupra unui protest ce va avea loc in afara Monsterball din St. Louis in seara aceasta. Chiar daca am mai avut protestatari in trecut, precum si fundamentalisti in timpul spectacolelor, acest grup de protestatari sunt criminali plini de ura si predica folosindu-se de un limbaj obscen si violent tocmai imaginile de care as dori eu sa va protejez.”

   Biserica, originara din Topeka, Kansas, nefiind afiliata cu nicio organizatie baptista, planuia sa protesteze impotriva concertelor sustinute de Gaga inca dinainte de cel din St. Louis. Cel mai recent protest fusese planuit pentru luna ianuarie, dar a fost anulat inainte concertului. Conform purtatorului de cuvant al bisericii, Shirley Phelps-Roper, „Dumnezeu uraste homosexualii si Dumnezeu o uraste pe prostituata Gaga”, motiv pentru care grupul planuieste un protest pentru seara aceasta.

   „Deci cand urca pe scena si incearca sa-l lege pe Dumnezeu de lucrurile pe care El le numeste abominatii… daca iubesti ce uraste Dumnezeu, atunci Dumnezeu te uraste si pe tine”, a afirmat Phelps-Roper in ianuarie. Potrivit site-ului bisericii, protestul urmeaza a incepe la ora 7:10 pm si va dura pana la ora 8:00 pm. „Ce fel de ipocriti netrebnici am fi noi daca nu am avertiza-o pe aceasta profeta falsa si pe toti lingaii ei rasfatati ca merg cu totii direct catre iad, confuzi in privinta propriei sexualitati, plini de ura de sine, surzi la darurile date de Dumnezeul pe care ei Il urasc? Am compus o serie de cantece special pentru acest eveniment”, se afirma pe site.

   Gaga le spune fanilor sa nu asculte de grup. „Cerinta mea pentru toti micii monstri, precum si pentru autoritatile publice, este sa nu-i ia in seama pe acesti criminali rauvoitori. Nu interactionati cu ei, nu incercati sa va luptati cu ei. Nu le raspundeti provocarilor. Nu va irositi cuvintele, sentimentele, nu conteaza ce veti vedea sau auzi. Sunteti mai norocosi si mai binecuvantati decat ei, si in inimile voastre trebuie sa va rugati pentru ei. Fiti inspirati sa le ignorati mesajul ignorant, si multumiti ca nu sunteti atat de apasati sau dependenti de ura, precum ei.”

   Biserica mai planuieste doua proteste la concertele ei din Oklahoma City pe 20 iulie si Kansas City pe 3 August.

   Comentariu saccsiv:

   Indubitabil, mesajul ei este smintitor:

VIDEO – Un clip plin de simboluri: “ALEJANDRO” – Lady GaGa

VIDEO: Premiile Grammy 2010. Ce SIMBOLURI recunoasteti la Beyoncé si Lady Gaga?

VIDEO: Vom vedea pe scena, alaturi Lady GaGa, cadavrele plastinate ale lui Gunther von Hagens?

   Cei care protesteaza insa, sunt prin definitie rataciti de la adevarata invatatura. Vai de americanii astia. Bunul Dumnezeu stie ce va fi si cu ei …

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button