X

VACCINAREA cu PLASTURE

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Citez din articolul Vaccinarea cu plasture, alternativa mai puţin dureroasă şi mai eficientă a acelor:

   Un plasture care are rolul unui vaccin ne-ar putea scăpa de durerea provocată de ace şi ar mări eficienţa imunizării împotriva unor boli precum gripa, scrie BBC. 

Sursa: BBC printscreen   Plasturele conţine o sută de ace de dimensiuni microscopice care se dizolvă în contact cu pielea, iar testele de laborator au demonstrat că noua metodă de vaccinare are un efect mai mare decât injecţia clasică.

   Potrivit inventatorilor, oameni de ştiinţă americani de la Universitatea Emory, plasturele le-ar putea oferi oamenilor posibilitatea de a se vaccina singuri, fără a mai fi nevoie să apeleze la serviciile medicale.

   Fiecare plasture conţine 100 de “microace” a căror lungime este de 0,65 de milimetri. Ele sunt realizate în aşa fel încât să penetreze fără durere stratul superior al epidermei şi să se dizolve la contact cu aceasta. Micuţele ace conţin soluţie injectabilă, care pătrunde imediat în piele.

   Pentru a vedea cât de eficientă este noua metodă, cercetătorii au lucrat cu trei grupuri de cobai. Primului grup i-au inoculat vaccin antigripal prin metoda clasică, prin injecţie, iar pe al doilea grup l-au vaccinat cu ajutorul plasturelui. Celui de-al treilea grup i-au fost aplicaţi plasturi fără vaccin.

   Experimentul a fost finalizat după trei luni, când specialiştii au analizat efectele celor două tipuri de vaccinare. S-a observat astfel că imunizarea prin intermediul plasturelui este mai eficientă decât aceea cu acul.

   În aceste condiţii, noua metodă de vaccinare ar putea fi aplicată la scară largă şi, cu toate că tehnologia a fost testată doar în cazul vaccinului antigripal, cercetătorii speră să o poată dezvolta şi în cazul altor tipuri de vaccinuri.

   Cititi va rog si:

Se vor folosi TANTARI pentru VACCINARE IN MASA?

DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda vaccinarii globale)

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button