X

Va exista o SINCOPA pe traseul „de la acte si carduri cu CIP pana la SEMNUL FIAREI”?

   O stire (CARD NATIONAL DE SANATATE pentru toti romanii.  Acesta va avea CIP iar identificarea pacientului se va face pe baza amprentei digitale) ma determina sa reiau  comentariul de la articolul BIG BROTHER: Din cauza CARDULUI PENTRU SUPORTERI, galeria lui LAZIO se autodizolvă …:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Pana la un punct, liderii suporterilor gandesc bine. Dar oare doar despre Big Brother este vorba? Desigur ca nu … Generalizarea folosirii a tot soiul de carduri nu este decat una din etapele (alaturi de actele de identitate, carnetele de soferi, etc.) de care SISTEMUL are nevoie pentru pregatirea mentalului populatiei cu marele final: SEMNUL FARA DE CARE NIMENI SA NU POATA CUMPARA SAU VINDE.

   Cititi va rog si:

SUA au devenit oficial o societate de tip BIG BROTHER: incepand cu 01.06.2009 cetatenii ei sunt obligati sa posede un Passport Card cu tehnologie RFID incorporata

FOTO: Noile carti de identitate cu cip din Germania, incepand cu 1 noiembrie 2010

India demareaza mega proiectul realizarii a 1,1 miliarde de ID cards pentru cetatenii ei

MasterCard – PayPass: microchip şi o antenă radio încorporate va usureaza platile. Nu mai introduci codul PIN, nu mai semnezi chitanţa …

Concernul farmaceutic NOVARTIS va introduce MICROCIPURI in pilule

Noul Cod de Procedura Penala: AREST LA DOMICILIU cu BRATARA GPS

VIDEO (si transcriptul): INFRACTORILOR (dovediti) li se va impanta fortat un CIP in corp?

POLONIA recupereaza rapid terenul pierdut: BPS SA a instalat PRIMUL BANCOMAT BIOMETRIC din Europa. Fara card, doar cu degetul …

SELF TRACKER-ING se doreste a fi viitorul nostru ca fiinţe umane bionice?

VERICHIP FACE PROGRESE: implant cu microcip pentru a corela datele medicale, istoricul creditelor si securitatea sociala. MAI DORMIM MULT?

Intel doreste sa va implanteze un cip in creier

VIDEO: Promovare BRATARI RFID (Smat Band)

VIDEO: Reclama pentru folosirea IMPLANTULUI CU CIP, din motive medicale …

VIDEO: O noua promovare a CIPULUI IMPLANTAT in corpul uman. Scenariu 2017

   Pare paradoxal, insa lupta impotriva cipurilor uneste in aceeasi tabara galerii de fotbal, miscarea Zeitgeist, yoghini, Alex Jones, David Icke si tot felul de personalitati si organizatii necrestine sau chiar anti crestine. Ele vad in chestiunea cipurilor strict o problema de tip Big Brother, incadrabila perfect in “lupta lor antisistem” ce se doreste a fi “solutia” pentru invingerea ELITELOR si instaurarea unei lumi mai bune pe acest pamant. Ei neaga vehement orice posibilitate ca vremurile apocaliptice sa bata la usi. Iar unii nici nu cred in astfel de vremuri … Si astfel, se inregimenteaza in:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

   Veti spune: bine, bine, ei nu duc lupta crestina, dar in privinta cipurilor, chiar si indirect, duc o lupta corecta.

   Nu e asa. Cipurile, cardurile, tot soiul de acte, reprezinta doar pregatirea mentalului populatiei cu marele final: SEMNUL FARA DE CARE NIMENI SA NU POATA CUMPARA SAU VINDE. Nu stim, tehnologic, sub ce forma va fi efectiv acel semn. Poate tot un fel de cip dar foarte avansat. Poate altceva. Atentie mare insa: pe traseul pe care majoritatea considera ca se dezvolta lucrurile, de la primele masinarii IBM (BIG BROTHER, CIPURI, IMPLANTURI, MICROCIPURI, 666, SEMNUL FIAREI: faza finala a experimentului inceput de colaborarea IBM-nazism, coordonarea masoneriei) si pana la 666, poate aparea o sincopa. Sa ne amintim cateva stiri recente:

De ce MAREA BRITANIE va renunta la ACTELE BIOMETRICE si la CAMERELE SUPRAVEGHERE? Pentru ca SEMNUL FIAREI nu va fi impus cu forta …

VIDEO: CIPUL RFID implantat in corpul uman, poate fi VIRUSAT 

   Altfel spus, o tara ce facea pasi extrem de mari spre societatea de tip nou, pare a renunta la acest tip de acte, dar la nimic din celelalte elemente ale doctrinei NOII ORDINI MONDIALE. In plus, actualele cipuri sunt cu probleme …

   Sa mai luam in considerare si faptul ca in scurt timp se vor declansa tulburari grozave: razboi si revolte.

Al treilea razboi mondial

Pustnicul Zosima: „O să fie MARE MACEL IN ORASE. O să fie mai rău decăt ti-a spus părintele Pustnic N.” Completare la articolul „PROFETIE: „MARE VARSARE DE SANGE” in 2011 in Romania?”

   Ei bine, in timpul acestei perioade de haos, credeti ca va mai functiona intregul sistem Big Brother pe care deja l-au pus la punct? Consider ca nu. Cel putin nu sub forma in care suntem deja obisnuiti. Acum, de exemplu, teoretic, datele de pe un pasaport de tip nou sau de pe un card bancar, ajung aproape instantaneu oriunde este necesar. Pentru ca exista o „logistica”. In ce hal va arata aceasta intr-un teatru extins de razboi? Dar cand acolo se va declansa si revolutia?

   De aceea am zis de sincopa. Voita, ca in cazul Marii Britanii sau fireasca, intr-o zona cuprinsa de mega tulburari. In acest caz, despre ce lupta corecta a celor cu solutii lumesti in cap mai vorbim? Ei lupta impotriva acestui soi de tehnologie cip si atat. Cand va apare sincopa, va dispare si acest motiv al luptei lor. Ei nu lupta impotriva pregatirii mentalului populatiei cu marele final: SEMNUL FARA DE CARE NIMENI SA NU POATA CUMPARA SAU VINDE, din simplul motiv ca nu cred ca vremurile apocaliptice bat la usi sau efectiv nu cred in asa ceva.

   Dar pregatirea mentalului a fost deja facuta si cand se va prezenta omenirii „solutia” la toate necazurile, adica imparatia antihristului, inclusiv semnul fiarei 666, masele o vor accepta.

   Cititi va rog si:

Despre ANTIHRIST …

   Cele de mai sus le-am scris asadar la articolul despre suporterii lui Lazio, dar n-au prea fost bagate in seama, asa ca am considerat necesar sa insist asupra acestei posibile sincope, ca s-o constientizam si sa nu adormim in cazul in care va apare …

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button