X

VIDEO: Trailer oficial “What in the World are They Spraying?” (“Ce anume pulverizează?”)

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Rezumatul videoclipului:

   Se va discuta despre geoingineria aerosolilor din stratosferă sau chemtrails. Producătorul implicat în acest proiect este G. Edward Griffin, acesta afirmă că supravieţuirea întregii umanităţi este influenţată (plus sănătatea, calitatea vieţii)  de acest fenomen numit chemtrails şi dacă îi pasă cuiva de mediu, ar trebui să se îngrijoreze în privinţa acestui fenomen, deşi cei mai mulţi nici nu bagă de seama ce se întâmplă.

   Se numeşte geoinginerie – lupta împotriva încălzirii globale prin dispersarea în atmosferă a unor particule chimice care reflectă radiaţia nocivă înapoi în spaţiu. În acest proces se poate folosi oxidul de bariu care creează nori albi pufoşi sau mici particule de aluminiu (care sunt benigne) în atmosferă pentru a controla climatul. Aceste substanţe chimice ajung în apa potabilă.

   Operaţiunea este foarte costisitoare şi aduce prejudicii nu doar mediului, ci şi sănătăţii omului, iar dacă implicaţiile ar fi făcute publice, le-ar aduce pierderi financiare şi politice. 

   O persoană povesteşte că un amic al lui, adept al teoriilor conspiraţioniste, spunea că atunci când preşedintele SUA este în vizită în Los Angeles, aceste chemtrails nu mai apar pe cer.

   O discuţie între două persoane care se uită la aceste chemtrails: Dacă lumea ar înţelege ce se întâmplă cu adevărat, cu siguranţă ar avea loc o revoluţie. Acest praf microscopic afectează mediul şi slăbeşte plantele, doar cele modificate genetic rezistă, seminţele noastre naturale nu fac faţă, nu pot fi sustenabile.

   În februarie 2010, geoinginerii au propus pulverizarea a 10-20 milioane de tone de aluminiu în atmosferă pe an, cu scopul de a “răci planeta”.

   Unul dintre specialişti, geoinginerul David Keith, întrebat dacă această cantitate propusă are vreun efect asupra sănătăţii omului, răspunde că sunt abia la început cu cercetările şi până acum nu au dovezi.

   O fetiţă povesteşte că a colectat apă de ploaie şi a filtrat aerul pentru a le analiza şi rezultatele au scos la iveală prezenţa aluminiului şi bariului.

   Mariel Hemingway (actriţă): Practic, ei încearcă să elimine opţiunea de a ne hrăni cu alimente sănătoase, organice. Mie mi se pare că aceasta este o formă de control al maselor.

   Geoingnerul David Keith: costul acestei pulverizări este infim. Este o pendulare între riscul de a nu scăpa de CO2-ul din atmosferă şi acela de a crea risc de sănătate. Şi, apropo, nu este realmente un pericol moral. Este mai mult o parazitare pusă pe spinarea copiilor noştri.

   Recoltele eficiente sunt acelea crescute din seminţe rezistente la aluminiu. (n.tr. create de Monsanto).

   G. Edward Griffin: Este evident că cineva investeşte sume enorme de bani şi efort pentru a pulveriza substanţe pe suprafaţa planetei. Iar dacă va fi descoperită problema, cei care au făcut asta vor spune că au făcut-o în interesul omenirii, pentru binele umanităţii, pentru a preveni încălzirea globală. Dar, în umila mea opinie, nu este spre bine nostru deloc, nu ştiu pentru ce anume este, dar vom afla curând.

   Iata si ce scrie la http://www.realityzone.com/angels.html:

   Reality Zone produce un documentar care explorează lumea tenebroasă a geo-ingineriei atmosferice, numită în mod curent chemtrails. Titlul documentarului este: “Ce anume pulverizează!” şi vă putem spune cu încredere că va fi unul dintre cele mai importante programe pe care îl veţi vedea vreodată. Sunt o sumedenie de videoclipuri dramatice despre chemtrails pe Internet şi inteligenţenţa dvs. înnăscută vă spune că ceea ce vedeţi pe cer cu proprii ochi nu este cauzat de simple urme de vapori de la avioane cu reacţie, dar nimeni încă nu a oferit probe doveditoare pentru următoarele întrebări: CINE face asta şi DE CE. Toate acestea urmează să se schimbe. Lucrăm cu doi tineri realizatori de filme jurnalistice, Michael Murphy şi Paul Wittenberger care sunt deja într-o etapă avansată în dezvoltarea incredibilei poveşti.

   FII UN ÎNGER
   Site-urile video precum YouTube şi Google Video au devenit platforme puternice pentru spagerea monopolului asupra informaţiei publice al cartelului media. Prin aceste canale, milioane de oameni sunt expuşi la adevărul care este ascuns de media corporatistă. Fără dubii, aceasta a încetinit progresul Noii Ordini Mondiale şi va juca un rol tot mai important în lupta noastră pentru mintea publicului în zilele ce vor urma.

   Toate acestea sunt spre bine, dar  dezavantajul este faptul că privitorii se aşteaptă la accesul liber pentru aceste programe, ceea face aproape imposibil pentru producători să vândă suficiente DVD-uri pentru a se susţine. Uneori, nu pot recupera nici măcar costurile de producţie. Modelul economic care s-a ivit din această nouă tehnologie este aceea că programele, dintr-o perspectivă a libertăţii, trebuie fie să aibă un sponsor, fie să fie subvenţionate, precum sunt programele TV tradiţionale.
   La  Hollywood, aceia care asigură fonduri pentru viitoarele filme sunt adesea numiţi “îngeri”. Precum probabil că veţi ghici, acest cuvânt are puţin de-a face cu spritualitatea. Este doar un cuvând colocvial pentru numirea unei persoane care are mulţi bani; şi, de obicei, este un ivestitor abil cu o echipă de avocaţi cu singurul scop de a negocia o înţelegere cu maximum de profit
   NU DE TIPUL HOLLYWOOD
   Şi noi avem nevoie de “îngeri”, dar nu de tipul celor de la Hollywood. Nu căutăm un magnat sau doi pentru a investi milioane de dolari. Noi căutăm 100 şi ceva de donatori care să furnizeze o cantitate aproximativ egală cu ceea ce ar plăti în mod normal pentru şase zile de cablu. Pentru asta, ei vor primi o copie exclusivă a programului “Ediţia Îngerilor”, care va fi prima ediţie lansată şi aceasta va fi oferită doar celor care au contribuit, deci va fi în mod sigur un obiect de colecţie. Fiecare copie va avea autograful meu, al lui Michael Murphy şi al lui Paul Wittenberger. În plus, numele donatorilor (fie că sunt indivizi, familii sau companii) vor apărea pe ecran la mulţumirile de la sfârşitul programului sub titulatura de “Îngeri donatori”.
   Aceasta este “înţelegerea” noastră. Nu vă putem oferi o investiţie pentru profit. Scopul nostru este să creăm un documentar foarte important pe care media corporatistă nu vrea ca publicul să îl vadă. “Îngerii” Reality Zone trebuie să fie motivaţi de pasiunea pentru libertate şi trebuie să fie darnici. Cu alte cuvinte, ei trebuie să fie reali.

   ŞI HERUVIMI

   Dacă nu poţi deveni un “Înger donator”, te rugăm să iei în considerare a fi unul dintre “heruvimii” noştri. (Definiţie: un înger din ordinul al doilea, de obicei ilustrat ca un mic copilaş cu aripi). “Heruvimii” cumpără o copie sau mai multe acum pentru a fi livrate la finalizarea documentarului. Atât. Comenzile în avans ne vor ajuta să acoperim costurile de producţie şi sunt le apreciem foarte tare.
   CE ANUME PULVERIZEAZĂ! Este programat pentru lansare în octombrie, dacă vom putea obţine 24.000 de dolari pentru a finaliza proiectul. Acest scop poate fi atins doar dacă cei 120 de “îngeri” devin finanţatori prin donarea a câte 200 de dolari. Acesta sună ca un scop realizabil pentru noi. Sperăm că sunteţi de acord. Dacă sunteţi în căutarea a ceva semnificativ de făcut în această bătălie împotriva colectivismului dar nu sunteţi în imposibilitatea să investiţi timp în muncă voluntară, aceasta este o cale de a schimba ceva. Mulţumim.
   Comentariu saccsiv:
   Cititi va rog si:

VIDEO (subtitrare in limba romana): G. Edward Griffin despre CHEMTRAILS

DOCUMENTARE CELEBRE: “Viitorul alimentatiei”, subtitrare in limba romana si o analiza a sa, un excelent film despre revolutia verde si controlul ELITELOR asupra hranei

   Este intr-adevar o problema cu chemtrails, e interesant si ca vor sa faca un documentar, nu-mi place insa treaba cu ingerasii si cum pun problema:

   “Prin aceste canale, milioane de oameni sunt expuşi la adevărul care este ascuns de media corporatistă. Fără dubii, aceasta a încetinit progresul Noii Ordini Mondiale

   Aceste canale este bine sa fie folosite pentru informare, insa e o greseala sa crezi ca au incetinit progresul NOM. Cum este o greseala si sa crezi ca o revolutie le va spulbera pe adevaratele ELITE …

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button