X

Din nou despre VACCINURI si AUTISM …

   Citez din articolul Who’s Afraid Of The Truth About Autism?:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Părinţii copiilor recuperati, şi am cunoscut sute, toti împărtăşesc aceeaşi experienţă de îndoiala şi de negare spunindu-ne cum ca copilul lor n-ar fi avut chiar autism sau că recuperarea a fost pur şi simplu cursul naturii. Ştim cu toţii, ca suntem prea ocupati sa ajutam alti parinti ca sa ne pese cu adevarat.

   StraNge cu usa unul din sutele de medici care s-au specializat în recuperarea autismului, şi care iti spun poveşti cu zeci de copii din practica lor care acum nu mai au autism. Cereţi-le să vorbească cu presa şi ei vor fugii care incotro. Ei stiu de ce.

   Majoritatea medicilor din comunitatea noastra impart aceeasi trăsătură comună: copilul lor a regresat în autism. Ei stabilizeaza intai copil şi ştiu că trebuie să-şi petreacă intreaga lor viaţa ca sa ajuta parintii sa faca la fel, sa accepte pierderea conditiei principale din domeniul lor.

   Cui ii este frică de recuperarea autismului? Poate sunt diagnosticienii şi pediatristii, care au facut o cariera din a spune parintilor ca autismul este o condiţie fără speranţă.

   Când am mers prima data in public cu povestea fiului meu Evan, am planificat sa vorbesc despre cuvantul “R” – de la recuperare. Dar curând am realizat ca majoritatea timpului cel mai mult vorbeam despre cuvantul “V”- de la vaccinuri.

   Este greu de a aborda una fără cealalta, deoarece multi parinti cu copiii recuperati pe care ii ştiu, inclusiv eu, au dat vina pe vaccinuri pentru regresia copiilor lor în autism şi au folosit prejudiciul vaccinului ca si curs pentru asi trata copilul lor.

    Ideea că vaccinurile sunt o cauză primară a autismului, nu este la fel de traznita cum unii si-ar putea dori. Autismul a crescut cu 60 ori mai mult în ultimii 30 de ani si se potriveşte cu triplarea programului de vaccinare din SUA.

   Cu atât de mulţi copii cu autism, mediul inconjurator trebuie să fie de vină, iar vaccinurile sunt evident de acuzat. Aproape toti copiii sunt vaccinati – injectati cu toxine – foarte devreme în viaţă lor, şi propriile noastre guverne, în mod clar, recunosc ca vaccinurile provoaca leziuni ale creierului la anumiti copii vulnerabili.

   Luaţi aceste simple fapte, împreună cu zeci de mii de rapoarte ale părintilor despre regresia bolii după vaccinare, fără a menţiona o listă tot mai mare de acţiuni în justiţie unde guvernul nostru plăteste cererile copiilor cu autism recunoscând vaccinurile ca si cauza a bolii, iar cazul, pe care noi mamele il prezentam, incepe sa aiba sens.

   Articolul din revista Time despre rapoartele de dezbatere a autismului cum că experţii sunt siguri ca “vaccinurile nu provoca autism; acestea nu vatameaza copiii; ele sunt un stalp al sănătăţii publice moderne“.

   Pot spune:  “Aceasta este o minciuna si suntem satui de ea.”

   Cum se spune ca vaccinurile nu cauzează autismul atunci când doar un singur vaccin – MMR – n-a fost niciodata verificat in corelare cu autismul? Ce mai ziceti de celelalte 10 vaccinuri pe care copiii noştri le primesc prin intermediul a 36 de doze? În cazul în care Viagra este considerat ca sigur, este si Vioxx la fel de sigur, sau ar trebui sa le testam pe amandoua?

   Chiar si cu MMR, studiile compara numai copiii care au fost vaccinati complet. Este cu adevarat un mod cinstit de a evalua aceasta problema? Cum se face ca nimeni nu a privit niciodată la copii nevaccinati si să compare ratele lor de autism? Ar putea fi atât de uşor.

   Cum poti spune ca vaccinurile nu rănesc copiii, atunci când un website al guvernului arată mai mult de 1.000 de cazuri de deces şi peste 1.9 miliarde de dolari plătite ca despăgubiri pentru prejudiciul adus de vaccin, cele mai multe la copii?

   Poate că este mai bine să spui ca vaccinurile au atât beneficii cat şi riscuri? Cui ii este frică de a fi sincer cu privire la partea buna şi rea a vaccinurilor?

   În cazul recent al Doctorului Andrew Wakefield, de ce presa a raportat constant că studiu sau din 1998 spune ca MMR cauzeaza autismul atunci când oricine ar putea citi studiul şi vor afla contrarul? Şi, de ce n-am auzit de adevarata constatare a studiului Dr. Wakefield, cum că copiii cu autism suferă de boli intestinale care pot fi vindecate, n-a fost spusa de multe ori?

   Cum de presa nu a intervievat părinţii celor 12 copii din studiul dr. Wakefield? Într-o scrisoare ei au scris:
   Toate investigaţiile [de Dr. Wakefield] au fost efectuate fără primejdie pentru copiii nostri, dintre care mulţi au realizat îmbunătăţiri importante datorita tratamentului, astfel încât, pentru prima dată, dupa atatia ani, au scapat de durere … Suntem îngroziti sa aflam că acesti medici sunt subiectul unei prelungite anchete, în absenţa unei plângeri de la un părinte cu privire la oricare dintre copiii care au fost raportati în revista medicala The Lancet (Bisturiul).

   Cui ii este frică de adevărul despre doctorul Wakefield? Ar putea fi purtătorii de cuvânt din industria vaccinurilor care încearcă să ascunda inapoi duhul vaccinului-autismului in lampa fermecata?

   Este ceva în neregulă cu această generaţie de copii. Ea nu este sănătoasa. LA Times tocmai a raportat că, “mai mult de un sfert din toţi copiii din SUA au o afecţiune cronică de sănătate [ADHD, autism, astm] … o creştere semnificativă a  ratei comparativ cu deceniile trecute“. Un sfert dintre copiii noştri?

   Săptămâna trecută, scriind pentru New York Times, Nicholas Kristof a pus întrebarea: “Pot Toxinele sa Cauzeze Autism?” şi a continuat să spuna, “suspiciunile sunt în creştere, cum ca, vina ar putea avea-o produsele chimice din mediul înconjurător“.

   Este posibil ca toate aceste lucruri sa fie corelate? Ne-am putea permite să oferim mai putine injectii şi chiar pic mai tarziu, si eventual, să se reducă aceste condiţii cronice? Cum poti duce o vanatoare impotriva toxinelor şi sa nu iei în considerare vaccinurile?
   Părinţii copiilor cu autism nu sunt nebuni. Noi recuperam copiii noştri. Încercăm să ajutam si alti părinţi sa facă la fel, şi sperăm că acesti părinţi pot evita soarta noastră.

   Trebuie să existe loc pentru moderare in vaccinuri, pentru o recunoaştere a faptului că o mărime nu se potriveşte tuturor, pentru un dialog onest în jurul riscurilor şi beneficiilor, precum şi pentru dorinţa de a întârzia sau poate a micsora  unele vaccinuri. Cum se face ca multe ţări ofera copiilor doar o treime din vaccinurile pe care noi le dam lor?

   Autorităţile de sănătate au declarat ca autismul a fost cauzat de mame egoiste; părinţii au dovedit contrariul. Au spus: “copiii nu regreseaza în autism”; părinţii au dovedit ca au greşit. Ei au spus: “copii cu autism nu se imbolnavesc mai rau de probleme gastro-intestinale”; părinţii au dovedit contrariul. Ei au spus: “autismul a fost genetic şi această epidemie nu a fost reală”; părinţii au dovedit ca au greşit. Este acum momentul de a paria împotriva părinţilor?

   Cui ii este frică de adevăr? De obicei oamenilor carora le-ar face foarte tare rau.

   Cititi va rog si:

DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda vaccinarii globale)

   Câştigător al premiului Nobel, Bertrand Russel a scris pe larg despre cum vaccinările pline de mercur şi alte componente nocive creierului ar induce lobotomii chimice parţiale şi ar dezvolta o populaţie servilă de zombi. In cartea sa „Impactul Ştiinţei În Societate„, acesta scria:  

   “Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.”

   Bertrand Russell, “Impactul Ştiinţei În Societate„:

   “În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie.

   Bertrand Russel, 1953:

   “Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului… Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie… Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.
   Exista însa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul… O societate stiintifica nu poate fi stabila decât sub conducerea unui guvern mondial.“

   Intelegeti prin urmare despre ce e vorba si care ar fi unul din principalele motive pentru care ELITELE sunt implicate in mega campaniile de vaccinare?

   La 6 aprilie 2001 Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI) livreaza primele 650 000 doze de vaccin impotriva difteriei, tetanosului si hepatitei B catre Mozambic. GAVI a fost creata in 1999 cu finantari Bill and Melinda Gates Foundation si cu sprijin al Bancii Mondiale. De specificat ca un aport important l-a avut si Rockefeller Foundation, ce a suportat si multe programe ale Natiunilor Unite, intre care First Global Forum On Human Development, organizat in cadrul United Nations Development Programme in 1999, a creat modele pentru World Health Organization, National Science Foundation, National Institute of Health, a sustinut campanii de vaccinari, a finantat stiinte sociale, institutii culturale internationale.

   Trebuie inteles insa ca vaccinarile in masa si obligatorii sunt si parte componenta a capitolului eugenie si are drept scop sterilitatea si reducerea pupulatiei. Cititi va rog si articolul:

EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

   Cititi va rog si despre producatorii vaccinului impotriva cancerului de col uterin:

SISTEMUL nu se lasa. Nici SLUGOII sai. A inceput campania de informare-promovare a „vaccinului impotriva cancerului de col uterin”

   Si ce dezastre produce:

VIDEO: Marturii zguduitoare despre tinere ucise sau a caror sanatate a fost distrusa de catre vaccinul GARDASIL. RASPANDITI!

   Despre alti finantatori:

BILL GATES anunta la DAVOS ca doreste sa transforme acest deceniu intr-unul al VACCINURILOR si ca va dona 10 miliarde de dolari. Detalii despre relatia sa cu ELITELE

VIDEO – Bill Gates: VACCINURILE si AVORTURILE vor diminua CRESTEREA DEMOGRAFICA …

Cu finantare ROTARY, in Africa a inceput MEGA VACCINAREA impotriva poliomielitei a 85 de milioane de copii …

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button