X

Lista albumelor muzicale recomandate de VATICAN reflecta deschiderea acestuia spre NOUA ORDINE MONDIALA …

   Citez din articolul Top 10 albume recomandate de Vatican

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Cu doar două zile înainte de debutul celei de-a 60-a ediţii a Festivalului de la San Remo, oficiosul Bisericii Catolice publică o listă de 10 albume muzicale pe care le recomandă credincioşilor. 

   Vaticanul are şi el gusturile sale muzicale. Nu unele religioase, ci cât se poate de laice. Ziarul Bisericii Catolice a publicat în ediţia sa de duminică un Top 10 al albumelor ce merită luate pe o insulă pustie.
   Topul este deschis de albumul “Revolver” din 1966 al celor de la Beatles. “Forţa sa inovatoare e superioară celei din alte albume ale quartetului din Liverpool”, apreciază jurnaliştii de la Observatorul Roman. Urmează apoi “If I could only remember my name” (1971) al lui David Crosby. Un alt disc britanic în top: “The dark side of the moon”, de Pink Floyd.
   Urmează “Rumours” (1977) – Fleetwood Mac. “Forţa sa stă în delicioasa reuşită a combinării instrumentelor acustice şi electrice”, scriu jurnaliştii catolici.
   Din 1982 datează “The nightfly” de Donald Fagen, un “disc de nişă, care nu a ajuns niciodată la un adevărat succes comercial”, “briliant şi ironic”. Tot din acelaşi an apare pe lista Bisericii conduse de Papa Benedict al XVI-lea “Thriller”, considerat “până la un punct un disc al muzicii negre”. “Thriller” rămâne capodopera regelui pop pentru forţa sa inovatoare în raporta cu muzica afro-americanilor, notează publicaţia.
   În top apare şi “Graceland” al lui Paul Simon din 1986. Cu acest album, “muzica descoperă noi culori şi extraordinara sa capacitate de a uni persoanele”.
.   “Ar fi suficientă melodia “One” pentru a justifica alegerea albumului “Achtung baby”, al şaptea albul al celor de la U2. “Acest disc marchează o schimbare radicală în stilul grupului irlandez, care pentru a rămâne fidel preocupărilor sale politice şi sociale, experimentează noi sonorităţi, în căutarea stimulilor, pentru a rămâne în pas cu vremurile.
   O altă trupă britanică e în top: Oasis cu “(What’s the story) Morning glory?” (1995), văzuţi drept continuatori ai tradiţiei lansate de Beatles.
   “Supernatural” al lui Carlos Santana e un alt disc din topul Bisericii Catolice.

   Comentariu saccsiv:

   Face ce face Vaticanul si isi da arama pe fata … Despre unii dintre ratacitii de mai sus, cititi va rog la:

VIDEO: ROCK si CRESTINISM

   Dar sa nu ne miram, tinand cont ca:

Vaticanul lauda ultima serie din Harry Potter

CATOLICUL Massimo Introvigne despre ILLUMINATI si filmul “Îngeri şi demoni”

Articolul zilei (08.07.2001): Papa vrea Guvern Mondial

VATICANUL, incotro? Spre NOUA ORDINE MONDIALA …

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button