X

VIDEO: Jurnaliştii danezi au ajuns la concluzia ca GRIPA PORCINA este una din cele mai grandioase afaceri de CORUPTIE din timpurile noastre

   Citez din articolul Anchetă jurnalistică: Experţi OMS iau bani de la companiile farmaceutice:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Jurnaliştii danezi care au investigat relaţiile de afaceri dintre experţi ai Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) şi unele dintre cele mai importante companii farmaceutice din lume au ajuns la concluzia că pandemia de gripă porcină s-ar putea dovedi a fi una din cele mai grandioase afaceri de corupţie din timpurile noastre. 

   Potrivit ziarului danez Information, în cadrul anchetei a ieşit la iveală faptul că mulţi oameni de ştiinţă dintr-o serie de comisii ale OMS încearcă să ascundă că se află, în secret, în serviciul marilor companiilor farmaceutice, de la care primesc bani în mod curent.

   Pe fondul crizei economice globale, panica şi isteria au cuprins lumea întreagă în legătură cu pandemia de gripă porcină. În realitate, pandemia de gripă nouă este rezultatul unei campanii de PR grandioase, la scară planetară, aceasta este concluzia ce se desprinde din investigaţia ziariştilor de la Information.

   Potrivit acestora, OMS a decretat pandemia de gripă porcină la presiunea consilierilor săi, între care se numără şi expertul virusolog olandez Albert Osterhaus, poreclit de presă ‘Doctor Flu”.

   Guvernul olandez a iniţiat deja o anchetă oficială privind activitatea medicului virusolog, după ce în mass-media olandeză au apărut informaţii potrivit cărora Osterhaus este în solda mai multor companii care produc vaccinuri împotriva gripei porcine.

   Printre alţi consilieri ai OMC care au cerut decretarea situaţiei de pandemie figurează consultanţi plătiţi ai giganţilor Roche, RW Johnson, Glaxo Wellcome – SmithKline Beecham, firmele care au obţinut partea leului din comenzile de vaccinuri.

   Comentând articolul din Information, purtătorul de cuvânt al OMS Gregory Hartl a afirmat că organizaţia nu poate să renunţe la serviciile unor consultanţi prestigioşi în domeniu numai pentru că ei sunt interesaţi financiar în promovarea uneia sau alteia dintre strategiile de combatere a unor maladii.

   În opinia experţilor consultaţi de ziariştii de la publicaţia daneză Information, sectorul farmaceutic va câştiga prin vânzarea vaccinurilor 7 miliarde de dolari şi se va situa pe locul trei la profit după vânzările de arme şi industria sexului.

   O inregistrare video puteti gasi la:

Pandemia de gripa noua, una din cele mai mari afaceri de coruptie din lume?

   Comentariu saccsiv:

   A inceput lovirea din greu si pe diferite fronturi a acestei actiuni de vaccinare planetara. Pana si industria de film participa:

VIDEO: Un episod al serialului “V” de la ABC prezinta extraterestrii reptilieni ce folosesc vaccinul anti-gripal ca arma biologica …

   Deja opiniei publice i se prezinta doua tabere: pe de o parte corporatiile si tot felul de autoritati, iar pe de alta parte populatia. Aceasta miscare se incadreaza perfect in cele ce le descriam in articolul:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

   Cititi va rog si:

VIDEO: Simboluri ale NOII ORDINI MONDIALE pe aeroportul international din DENVER

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button